• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.09.2016

15:39

ŠVERC KOMERC! Carinici otkrili 40.000 sakrivenih cigareta

Vesti

ŠVERC KOMERC! Carinici otkrili 40.000 sakrivenih cigareta

Podeli vest

Dubinskom kontrolom na autobuskoj stanici u Beogradu carinici su otkrili 40.000 cigareta skrivenih u jednom autobusu pristiglom sa Kosova i Metohije

Cigarete su otkrivene juče oko ponoći, saopštila je Uprava carina.

Vozač, 56-godišnji srpski državljanin sa prebivalištem u Zvečanu, carinicima je odmah rekao da u podu, iznad menjača, u zadnjem delu autobusa prevozi i dva kartona cigareta ''''Sani Slims''''.

Carinici su, međutim, odlučili da autobus upute i na pregled skenerom, nakon čega je utvrđeno da to nisu sve cigarete, već da ih ima još.

Snimak sa skenera ukazao je na nepravilnosti u šupljini ispod stepeništa, kod zadnjih vrata, pa je uskoro i sa tog mesta izvađena određena količina cigareta ''''Sani Slims'''' stranog porekla bez akcizne markice, stoji u saopštenju.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija