• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

07.09.2016

19:20

PRIČAO JE TELEFONOM SASVIM MIRNO! Priča stanarke zgrade, sa čijeg krova se mladi Kragujevčanin bacio u smrt!

Vesti

PRIČAO JE TELEFONOM SASVIM MIRNO! Priča stanarke zgrade, sa čijeg krova se mladi Kragujevčanin bacio u smrt!

Podeli vest

A. S. (22), mladić koji je sinoć skočio sa 15. sprata najviše zgrade u Kragujevcu – Ipsilon, 10 minuta pre skoka razgovarao je sa nekim telefonom, a onda kamenom koji je doneo u rancu razbio prozor u hodniku zgrade i bacio se

Učinio je to pred očima stanarke koja je izašla čuvši zvuk razbijenog stakla

A.S. je bio student, a oni koji su poznavali njega i znaju ovu porodicu kažu da je reč o divnom mladiću i izuzetno skladnoj porodici.

Milena Radosavljević, koja živi na 16. spratu zgrade Ipsilon kaže da su joj vrata stana, kao i komšinci pored, uvek otvorena zbog provetravanja. Ona objašnjava da je čula mladića na stepeništu i kako sa nekim razgovara telefonom.

- Dnevnik je tek počeo, ali sam čula neki razgovor u hodniku. Mladić je oko 10 minuta sa nekim pričao telefonom, mirno i staloženo. Nijednom nije povisio ton. Ipak, sve vreme dok je razgovarao, koračao je stepeništem, gore-dole. Čim je razgovor utihnuo, čula sam zvuk stakla koje se lomi. Skočila sam i istrčala u hodnik. On je već kamenom, koji je izgleda sa sobom doneo, razbio staklo u hodniku, iznad zaštitne ograde. Stigla sam samo da ga vidim kako, sa raširenim rukama u vazduhu, nestaje pred mojim očima. Izgubila sam dah. Još mi je ta slika u glavi - priča Milena.

Ona kaže da je očajna zbog takve rešenosti mladića da pošto poto sebi prekrati život:

- Čim je završio razgovor polomio je staklo i odmah skočio, bez premišljanja. Kao da se bojao da bi neko stigao da ga spreči, šapuće ova žena.Ona objašnjava da je noć probdela misleći na mladog čoveka koji je tek “načeo“ život koji je tako odlučno rešio da okonča. Milena objašnjava da je očajna i zbog osobe sa kojim je mladić pričao tako mirno.

- Duša me boli što je možda nekoga najmilijeg zvao da se oprosti, što ga je neko sa druge strane možda molio da to ne čini. Želudac mi se grči od pomisli da je tako mladom detetu nešto bilo tako teško u životu. Mislim na sve mlade ljude i na to kako da sačuvamo našu decu i objasnimo im da ima rešenja za sve probleme, da mogu da pitaju ljude oko sebe, sa najbližima osmisle strategije za rešavanje bilo koje muke. Da je smo nekome rekao - iznemoglo kaže ova žena.

Koliko je ovaj događaj potresao Kragujevac, posebno naselje Erdoglija gde se nesreća desila, svedoče lica prolaznika pored solitera. Većina ljudi jutros bi zastali, pogledali ka vrhu solitera i uzdahnuli. Dve žene su zaplakale. Kažu da ne znaju ko je stradao, da plaču zbog mladog života.

TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU! Naložena obdukcija tela mladića koji je skočio sa zgrade!

TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU Mladić se ubio se skokom sa 15. sprata!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
roditelj

pre 7 godina

Verujem da nema osobe koju nije duboko dirnula vest omladicu koji je prerano otisao medju andjele.Sta se desava ove godine? Nikada vise nije bilo samoubistva kao sada.Pojesce nas bela kuga iovako. Molim ljude da apeluju da se postave bilbordi po gradovima sa natpisom NE DIZI RUKU NA SEBE UVEK POSTOJI RESENJE. \n

ciki

pre 7 godina

Dragi gradjani zemlje Srbije, kad dodje do toga da trebamo nesto komentarisati, ajmo da to radimo na pravi nacin sagledavajuci cinjeniceeee!!!! Mladi, stari muski, zenski oduzimaju sami sebi zivot i na taj nacin jednostavno IZUMIREMOOO!!!!! KRIVAC JE JEDNOSTAVAN I JEDINI - S I S T E M i oni koji su nam je krojili do sada, a i sada nam je jos gore krojeee! Obmanjuju nas svakog dana preko takozvane 7-me sile o svojim uspesima i navodnim napredkom. GNUSNA I PODLA LAZ. Dozvolili su ili bolje receno prodali su nas pa nam sada u nasoj kuci drugi diriguju i smisljeno nas unistavaju. Do ustolicenja na vlast, pricano nam je kako ce nam biti puno bolje, a sada posle produzenja mandata, na jako perfidan i podmukao nacin, krecu poskupljenja, besomucno pljackanje ovog vec i previse opljckanog naroda. MMF nam upravlja zivotima uz pomoc svih aktuelnih politicara koji su dokazali da ih interesuje samo sopstveni interes. Sad se trazi da poskupi pijaca voda, a u skorije vreme na ovakav nacin doci ce mo u situaciju da placamo stanarinu u kucama koje su nam dedovina ili ocevina ili smo ih kakve takve znojem zaradili, ma da vec to i placamo kroz raznorazne poreze a da i neznamo.KAKO? E PA OVAKO. Za svako zrno materijala, svaku stvar unetu u kucu sem vazduha platili smo PDV. i onda placamo porez na to sto je licna svojina. Sad nam se vec serviraju price da trebaju decenije pa i vekovi za bolji zivot i guraju nas kod onih koji su nam vazda bili NEPRIJATELJI, ali su ti isti njima Prijatelji. Niko od njih nije nikog bliskog izgubio u tim NEPRIJATELJSTVIMA. Ma roman bih mogao da napisem, pocev od toga da smo onesposobljeni za odbranu zemlje pa do trulezi koji dozvljavaju da se mora placati lecenje redkih bolesti kod mladjih od 30 god. a kad se treba domoci vlasti, onda su svima puna usta toboznje brige za sve gradjane. VREME JE ZA BUDJENJEEEE!!!!!!

roditelj

pre 7 godina

Jel ono dete koje se obesilo u sumi sto je zivelo bez struje u bedi jel i taj mladic bio drogiran.Tuzno je napamet donositi sud o tudjoj nesreci.Covek ako nema sta pametno da kaze valjalo bi makar da cuti.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija