• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.09.2016

13:13

TRAGEDIJA U APELACIONOM SUDU: Nereizabrani sudija preminuo tokom obrazlaganja tužbe!

Vesti

TRAGEDIJA U APELACIONOM SUDU: Nereizabrani sudija preminuo tokom obrazlaganja tužbe!

Podeli vest

U Apelacionom sudu u Beogradu u sredu je tokom rasprave pred sudskim većem preminuo jedan nereizabrani sudija (67), kome je pozlilo tokom obrazlaganja navoda iz svoje tužbe, saopštio je taj sud.

 


Preminuli je tužio državu radi naknade materijalne štete za period u kojem nije vršio sudijsku dužnost, a zbog donete odluke o njegovom neizboru tokom reizbora 2009. godine.

Čim mu je pozlilo, medicinsku pomoć mu je ukazala lekarska služba koja se nalazi u zgradi u Apelacionog suda, a zatim i služba hitne pomoći koja je u najkraćem roku pristigla u Sud. 

Nakon pokušane reanimacije konstatovali su smrt. 

O ovom događaju odmah je obaveštena nadležna PS Savski venac, čiji su pripadnici izašli na lice mesta i napravili zapisnik, navodi se u saopštenju Apelacionog suda.

Mediji su preneli da je u pitanju sudija Živorad S. ranije radio na Kosovu i Metohiji, ali nije ponovo izabran na tu funkciju za vreme reforme 2009.

Sam je sebe zastupao i u sud je došao sam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija