• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S

08.09.2016

22:33

JELENA JE KRVARILA PRED ĆERKICOM: Detalji zločina iz ljubomore u beogradskom naselju Cerak!

Vesti

JELENA JE KRVARILA PRED ĆERKICOM: Detalji zločina iz ljubomore u beogradskom naselju Cerak!

Podeli vest

Siniša Đurić (45) upucao Jelenu Damnjanović (38), pa se ubio jer nije mogao da se pomiri s tim što ga je ostavila. Pre napada slao joj preteće poruke

Jelena Damjanović (38) iz beogradskog naselja Cerak pukom srećom ostaće živa nakon što joj je bivši dečko Siniša Đurić (45) preksinoć nasred ulice ispalio dva metka u grudi, a potom presudio sebi. Nesrećna Jelena je sva krvava, u agoniji, pretrčala 200 metara do stana, gde je pozvala Hitnu pomoć i policiju.

Damjanovićeva je nakon operacije u stabilnom stanju i nije životno ugrožena.

Krvarila pred ćerkom

Public
LAKNULO JOJ ŠTO JOJ JE ĆERKA ŽIVA Gordana Damnjanović

Do tragedije na Ceraku došlo je jer Siniša, posle šest godina veze sa Jelenom, nije mogao da se pomiri sa raskidom, i stalno ju je proganjao. Donedavno joj je slao preteće poruke i Jelena je već bila odlučila da ga prijavi policiji, ali bilo je kasno.
Jelenina majka Gordana Damjanović kazala nam je da su Siniša i njena ćerka raskinuli pre tri meseca.

- Otad joj je stalno slao preteće poruke. Prvo je pisao da će se ubiti jer ne može bez nje. Onda je pisao da će ubiti i nju i sebe ako mu se ne vrati. Na kraju je pretio da će ubiti samo nju - priča Gordana.

Jelena u početku nije obraćala pažnju na pretnje, ali joj je nedavno prekipelo i odlučila je da se obrati policiji. Nažalost, Siniša je svoje pretnje ostvario pre nego što je potražila pomoć.

(FOTO) OVO JE NESREĆNA JELENA D. koju je na Ceraku teško ranio bivši momak, A POTOM PRESUDIO SEBI!

Sinišina sestra ubila se
prošle godine

Sinišine roditelje zadesila je tragedija i prošle godine, kad im se ubila ćerka.
- Ona je živela u Americi, a došla je prošle godine u Srbiju i ubila se. Skočila je sa zgrade u Filmskom gradu. Čuli smo da ju je tištalo to što nije mogla da ima decu. Sad je i Siniša sebi presudio... Ne znam kako će njihovi otac i majka to preživeti - kaže Đurićev komšija.

- Siniša je dobro znao kada se Jelena vraća sa posla iz svog frizerskog salona i sačekao ju je u blizini naše zgrade, nedaleko od autobuske stanice, kod vrtića "Plava ptica". Ne znam šta joj je rekao kad joj je prišao, ali verujem da je insistirao da mu se vrati. Kad ga je odbila, pucao joj je u grudi. Ali ima boga. Jelena je preživela - kaže naša sagovornica.

Nakon što joj je Siniša ispalio dva metka u grudi, Jelena je pala, ali je uspela da se podigne i pobegne. U tom trenutku Siniša je seo na beton, pa ispalio sebi jedan metak u grudi i jedan u glavu. Na mestu je ostao mrtav.

- Jelena je dotrčala do stana. Kad sam je videla svu krvavu, nisam imala vremena ni da zakukam. Grudi su joj bile krvave. Bilo je strašno. Pozvale smo Hitnu pomoć i policiju i ona mi je ukratko ispričala šta se desilo. U bolnici su je odmah operisali. Jedan metak joj je za par milimetara promašio srce, a drugi kičmu. Biće dobro, ali dok je živa, plašiće se, iako je Siniša mrtav - kazala je Jelenina majka.

Jelena, inače, ima destogodišnju ćerku iz bivšeg braka, koja živi s njom. Devojčica je videla majku kad je ušla u stan sva krvava. Nakon što je Jelena odvedena u bolnicu, rođaci su došli po devojčicu da bi se pobrinuli za nju.

JEDINI OČEVIDAC DRAME NA CERAKU OTKRIO: Šetao sam sa unukom, a onda su odjeknili pucnji i vrisak!

Ubio se sa dva metka

Siniša je ranio Jelenu, pa seo na beton i ispalio sebi jedan metak u grudi i jedan u glavu. Na mestu je ostao mrtav

- Jelenina ćerkica ne zna da joj je majka upucana. Videla je krv i da joj majku odvozi Hitna pomoć, ali smo joj objasnili da je njenoj majci pozlilo i da su morali da je odvezu u bolnicu da joj daju injekciju, kao i da će brzo doći kući. Za nju je najbolje da ne zna šta se tačno desilo. Čula sam se sa učiteljicom i u dogovoru s njom odlučila sam da neko kraće vreme ne ide u školu - rekla je Gordana.

Dobar ko hleb?!

Komšije Siniše Đurića, koji je sa roditeljima živeo u naselju Bele vode, nisu imale ružne reči za njega.

- Bio je dobar kao hleb. Ne znam šta mu je bilo. Poznajem i Jelenu. Oboje su bili razvedeni i imaju ćerke iz prvog braka. Siniša i Jelena su dugo bili zajedno i nisam ni znao da su se razišli. Video sam u utorak uveče policajce i Hitnu pomoć kada su Sinišinim roditeljima rekli šta se desilo. Čim su ušli u stan, začuli su se plač i vriska. Otac mu je popio lekove za smirenje i leži u krevetu, ne može da dođe sebi - priča Sinišin komšija. 

(FOTO) DETALJI KRVAVOG PIRA NA CERAKU: Teško ranio bivšu devojku, pa sebi presudio!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
da da da

pre 7 godina

Ako vec pisete gde je Sinisa ziveo onda napisite tacno.Ziveo je na Ceraku,nije tacno da mu se sestra ubila sto nije imala decu vec se ubila jer joj bivsi muz nije dozvoljavao da ih vidi.Sinisa je bio dusa od covek a bivsa zena mu je bila zlo nad zlom.Pisem sve ovo jer  su mi komsije i strasno mi je tesko sto se ovo desilo\n

strasno

pre 7 godina

Sinisu znam vise od 6 godina,radili smo zajedno 3 godine,dusa od coveka,posten,radan,vredan,samo reci hvale kada je on u pitanju,Bog da mu dusu prosti.A ona...pravila mu takve probleme,ljubomorne scene,zena zlo.Sta napravi od njega...\n

da da da

pre 7 godina

Sinisu znam od moje pete godine sto cnaci znam ga od kada se rodio,nije bilo boljeg decaka a kasnije kao coveka,posten,radan,da svakome pomogne.Kad se izenio sa onom GADUROM,ZLOM NAD ZLU....nemogu se naci reci da je covek opise.Imao je svoju STR,dobili su trosoban stan koji je bio opremljen komlet,njegova zena nije bila zadovoljna sa tim,njegivi roditelji su morali par dana u napred da pitaju snaju da li mogu da dodju da vide unuce a delilo ih desetak stepenika do njihovog stana.Nisu smeli unuce da uzmu u narucije kad ga vide napolju .......\n

Cudno

pre 7 godina

vec ste preterali sa pisanjem.... kao u nekom filmu, zenu upucao u grudi pa stigla do stana... on sebi prvo u grudi pa u glavu ..... tuzno je sve to sto se dešava....

Bezimeni

pre 7 godina

Dobri i vredni uvek najebu....laka ti zemlja dobri siniša. .. I još nešto. ...u današnje vreme je mnogo više zenturaca sumnjivog kvaliteta koje su gore od "nasilnika" jer psihički ubijaju muško stvorenje i nanose takve psihičke udarce da pošten i normalan "pukne" psihički i zato dolazi do ovoga. Žene ne smeju generalno biti unapred od svega zaštićene i oslobođene jer ih ima što puta gorih od muškaraca i moraju da budu jednako tretirane, a ne zaštićene bez obzira šta se desilo i kakve su one stvarno!!! Ovo je teror nad muškarcima, koji je u skladu sa strategijom razbijanja porodice kao osnove svakog normalnog društva, koji je u interesu vladara sveta jer njima su potrebni idioti a ne normalni ljudi!!! Đavo vlada svetom i sve što se dešava je u njegovoj režiji. .. Pomozi nam Boze!!!@

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija