• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2016

21:27

JELENA SA CERAKA SE USPEŠNO OPORAVLJA: Žrtva ljubomornog dečka će proći bez posledica!

Vesti

JELENA SA CERAKA SE USPEŠNO OPORAVLJA: Žrtva ljubomornog dečka će proći bez posledica!

Podeli vest

Jelena Damjanović (38) iz beogradskog naselja Cerak uspešno se oporavlja nakon što ju je u utorak uveče sa dva metka upucao bivši dečko Siniša Đurić (45), koji se nakon toga ubio. Kako smo saznali, Jelena neće imati posledice po zdravlje, iako je bila teško povređena i izgubila dosta krvi

Jelena je u utorak uveče sa dve rane u grudima uspela da pobegne od pomahnitalog bivšeg dečka. Otrčala je 200 metara do stana, gde živi sa majkom i desetogodišnjom ćerkom, i pozvala je pomoć. I dok je vožena u Urgentni centar bila je svesna.

Savetujem svim ženama koje trpe nasilje od bivših i sadašnjih partnera da odmah pozovu policiju

Jelenina majka Gordana Damjanović

Ubrzo nakon prijema u bolnicu ona je operisana, izvađen joj je jedan metak iz tela, koji na sreću nije oštetio ni jedan vitalni organ, pa njen oporavak za sada teče izuzetno dobro.

JELENA JE KRVARILA PRED ĆERKICOM: Detalji zločina iz ljubomore u beogradskom naselju Cerak!

- Pacijentkinja je nakon operacije na odeljenju intenzivne nege. Ona je svesna i komunikativna, a njeno stanje je stabilno - kažu u Urgentnom centru.

Podsetimo, Jelena je bila šest godina u ljubavnoj vezi sa Sinišom Đurićem, a raskinuli su pre tri meseca.

Od tad ju je proganjao, a u utorak uveče ju je sačekao dok se vraćala sa posla i tražio da se pomire. Kada je Jelena to odbila, Siniša je potegao pištolj i pucao joj dva puta u grudi. Nesrećna žena je pala, ali je brzo uspela da ustane i pobegne. Za to vreme Siniša je seo na beton i pucao prvo sebi u grudi, a onda u glavu.

Jelenina majka Gordana Damjanović rekla nam je da je Siniša nakon raskida slao mnoštvo pretećih poruka njenoj ćerki. Jelena je nedavno odlučila da ga prijavi policiji, ali Siniša ju je preduhitrio i upucao.

JEDINI OČEVIDAC DRAME NA CERAKU OTKRIO: Šetao sam sa unukom, a onda su odjeknili pucnji i vrisak!

- Svim ženama koje trpe nasilje od bivših i sadašnjih partnera savetujem da odmah pozovu policiju, da ne čekaju ni sekund... Siniša je mojoj ćerki prvo slao poruke u kojima je pisalo da će se ubiti, pa je onda pretio da će ubiti i nju i sebe, a na kraju je pretio da će ubiti samo nju. Moja ćerka je preživela, ali... Dok bude živa, biće u strahu - kaže Gordana. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17