• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

10.09.2016

17:04

RODITELJI U PANICI Još uvek nepoznat identitet devojke koja je poginula na Tasosu!

Vesti

RODITELJI U PANICI Još uvek nepoznat identitet devojke koja je poginula na Tasosu!

Podeli vest

Identitet devojke iz Srbije koja je jutros poginula u nesreći na grčkom ostrvu Tasos još nije poznat

Zbog toga su se telefoni u srpskom konzulatu u Grčkoj usijali od poziva preplašenih roditelja čije su ćerke su na letovanju na ovom ostrvu, a koje se ne javljaju na mobilne telefone.

JEZIVA NESREĆA NA TASOSU! Devojka iz Srbije poginula kada je pala sa skutera, mladiću se bore za život!

U konzulatu u Solunu apeluju da se sve devojke, koje su na Tasosu što pre jave porodicama u Srbiji.

- Upravo smo dobili poziv za sastanak sa policijom. Pretpostavljam da će do večaras imati nova saznanja o identitetu poginule devojke - kaže konzul Siniša Pavić.

Devojka je poginula rano jutros kada je sletela sa skutera, koji je vozio M.S. (20) iz Stare Pazove. Mladić je u nesreći teško povređen, i hospitalizovan je u bolnici u Kavali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija