• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

13.09.2016

21:01

ZORAN MARJANOVIĆ MOLI U SUZAMA: Policijo, reci ko mi je ubio Jelenu!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ MOLI U SUZAMA: Policijo, reci ko mi je ubio Jelenu!

Podeli vest

Ako u policiji zaista znaju ko je ubica moje supruge, kao što tvrdi premijer Vučić, ja ih preklinjem da mi kažu ko je to, bez obzira na to što nemaju dokaza da ga uhapse... Dao bih život da to saznam, kaže suprug Jelene Marjanović

Ako u policiji zaista znaju ko je ubio moju Jelenu, kao što tvrdi premijer Aleksandar Vučić, preklinjem ih da mi to kažu! Život bih dao da to saznam!

OČAJNIČKI VAPAJ MAJKE BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE: Umirem, a Jeleninog ubicu još nije stigla kazna!

Ovo je juče u razgovoru za Informer rekao Zoran Marjanović, suprug pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena na nasipu u Borči pre tačno 164 dana, 2. aprila ove godine.

Vraćena nada

Dan nakon što je premijer Srbije Aleksandar Vučić otkrio da "policija sa velikom sigurnošću može da kaže ko je Jelenin ubica, ali nema materijalnih dokaza da zločinca uhapsi", Zoran Marjanović je rekao da mu se vratila nada da će monstrum ipak biti uskoro uhvaćen.

Jeleninoj majci sve gore

Jeleninoj majci Zorici Krsmanović pogoršalo se zdravstveno stanje i prikovana je za krevet.
- Zorica nije uopšte dobro! Idemo kod lekara, daje krv, prima infuzije, požutela je i slabašna je. Mora što više da se odmara i da spava - rekla nam je njena kuma Lala.
Na pitanje kako komentarišu tvrdnje premijera Vučića da policija zna ko je ubica ona nam je rekla:
- Te izjave smo i ranije slušali i uvek smo se vraćali na početak! Što se nas tiče, niko ne mora ništa da nam kaže, ni policija ni premijer, samo neka ga već jednom uhapse - kroz suze priča kuma, koja je krstila pokojnu pevačicu.

- Bio sam presrećan kada sam pročitao premijerovu izjavu da se ubici ušlo u trag i da znaju ko je to. Verujte mi da niko više od mene ne bi voleo da se otkrije manijak koji mi je ubio ženu?! Zato molim inspektore da mi se jave, da mi kažu ko je to, pa makar trenutno nemali dokaze da monstruma uhapse. Život bih dao da saznam ko je ubio moju Jelenu - kaže Zoran Marjanović.

Prema njegovim rečima, agonija predugo traje i svi članovi porodice počeli su da gube nadu da će se ovaj slučaj ikada okončati.

PREMIJER VUČIĆ O SVIREPOM ZLOČINU U BORČI: Policija zna ko je ubio Jelenu, ali još nema dokaza!

- Strašno je kada nekoga koga ste voleli više od života izgubite na tako svirep način. Mesecima se pitam zašto je neko odlučio tako da joj presudi! Zato mnogo hvala policiji što nije prestala da radi na ovom slučaju i što su mi ponovo vratili veru da će ovaj pakao konačno prestati - ističe Marjanović.

Na pitanje kako komentariše tvrdnje da je ubica upravo neko iz njihove bliske okoline i da sumnja ne pada jedino na njega i Jeleninu majku, Zoran nam je rekao:

Kažu mi da je ubica neko iz naše okoline, ali ja ne mogu ni da pomislim da je to neko iz porodice ili od prijatelja
Zoran Marjanović

- Ja u to i dalje ne mogu i ne želim da poverujem. Razmišljam, preispitujem se, ali ništa mi ne pada na pamet i ni na koga ne mogu da posumnjam. Iskreno, ne verujem da je to neko od porodice ili prijatelja s kojima smo provodili vreme. Ubiti nekoga sa 33 udarca, mučiti i baciti u kanal, pa to može samo neki manijak, monstrum i potpuni stranac. Jer, svi iz naše okoline obožavali su Jecu - dodaje on.

Jana se oporavila

Zoran nam je otkrio da njihova petogodišnja ćerkica Jana i dalje ne zna da je ostala bez majke.

ZORIČIN ROKOVNIK OTKRIVA JELENINOG UBICU: Svekrva svirepo ubijene pevačice vodila dnevnik, policija istražuje klijente!

- U svem ovom rasulu, jedino sam uspeo da Janu oraspoložim i vratim je u detinjstvo! Potpuno se oporavila, nije više ćutljiva i povučena, redovno odlazi u vrtić... Idemo svake nedelje i kod psihologa na razgovore i u tome nam pomaže njena vaspitačica Lenka. Niko od njih nije za to da joj kažemo istinu, već nam savetuju da to ide prirodnim putem. Ali, dete ko dete, oseća da nešto nije u redu i prosto kao da zna da nam se Jeca neće više vratiti. Svakako, čim pita za majku, ja promenim temu, odemo napolje, u igraonicu - ispričao nam je suprug pokojne pevačice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

А јел* "убица" већ ишо* на - полиграф..?

nada

pre 7 godina

Bez obzira na to da se sve cesce cuje u medijima da se na Zorana i Jeleninu majku ne sumnja ipak postoje cinjenice o kojima se pisalo : kuca oprana varekinom, posle nekoliko sati prijavljen nestanak, niko ih nije video na nasipu, obrisane sve poruke iz Zoranovog mobilnog, svadja supruznika ispod mosta ( postoji ocevidac ), porodica sa laznim alibijem,vracanje,sekte, i da se ne nabraja jos mnogo sto sta a ima mnogomeni ipak budi sumnju da oni znaju ko je ubica ili zasto i ko je ubio i koliko je njihova umesanost u sve ovo. Ja cu ipak postaviti pitanje - KO KOGA STITI I ZASTO GOSPODINE VUCICU ????????????

Zagonetka

pre 7 godina

Ovo ubistvo ce biti reseno kada se I otkrije znacenje reci saculatac ; na sveti nikad.

magda

pre 7 godina

A zasto si izbrisao sve poruke odmah nakon njenog ubistva i sa svog i sa njenog telefona i zasto si zvao samo  drugara iz policije a ne i regularno, policiju koja te ne poznaje,verovatno da bi izbrisao tragove.Tvoja prica je za malu decu jer bi samo ona poverovala u nju.\n

Dragoljub

pre 7 godina

Ovaj se sam namesta... Hehehehe. Mnogo si naivan.... A mislis i da je nasa policija naivna... Pazi da ne buses molio za nesto drugo....

Olivera

pre 7 godina

Mislim da policija itekako ima dokaza za hapsenje! Nadam se,da ce to ubrzo biti.

Vuki

pre 7 godina

I ja, da sam imao ovakvu zenu, molio bih u suzama..

rada

pre 7 godina

A zasto ovakvu? Svakom bi trebalo svoja yena da bude najbolja.

MM

pre 7 godina

Pet meseci je trebalo da prođe da on izjavi ovako nešto... Zašto je nisi tim zubima branio??

Ilijas

pre 7 godina

Naivan si ti ko francuska sobarica.Ugušićete se u sopstvenom blatu i to ubrzo....

cvetak zanovetak

pre 7 godina

Šta, teško ti pada pritisak javnosti, izjava policije da zna ko je ubica... Neće vam škoditi još malo ludila, obzirom da ga imate na pretek...

Alex

pre 7 godina

Ovaj slucaj smrdi do zla boga... tu nisu cista posla. Niko nista nije video, niko nista nije cuo, Marijanovici se ponasaju prilicno cudno pogotovo majka koja nije htela na poligraf zbog bio energije, pa nije odlazila na sahranu zbog bio energije itd... Sva ona prica i afera sa onom drocom iz nemacke. Kuca prana varikinom? itd ko pere kuci varikinom? cudno. Jedino da oni znaju ko je ovo uradio ali da je ta osoba "nedodirljiva" i da se boje radi odmazde ili neceg treceg. U ovakvim slucajevima u 99% ubistava kada policija ne moze da nadje ubicu, i kad ne postoje ocigledni osumnjiceni u 99% je ubica clan porodice, muz itd... Ali ajde zakon kaze nisi kriv dok se ne dokaze jel... mislim da Policija ne zna ko je ubica, moguce da je neki stranac ili turista ili mozda neko ko je pocinio ubistvo i onda prebego u inostranstvo.... ili je neki psihopata koji nema veze ni sa bilo kim. Tesko...

juka

pre 7 godina

Najrealnije je da neko iz porodice ima veze sa ubistvom posredno ili neposredno...mislim da zoran zna ko mu je ubio ženu ali to nije mogao sprečiti....to je još jedan očit podatak da je ovo sektaški način ubistva...kada neko na tebe polaže potpuno pravo a ti se ne možeš odupreti tome...

juka

pre 7 godina

nakon 5 meseci promeni zoran ploču i žao mu žene!!!!!!Ako je verovati mediskim natpisima naravno.I uostalom mediskim pisanjima od 3.4 2016.A njih dvojica bi nakon jecine smrti orgijali sa radom matić?Ako nije i to sve izmisljena prica? Ako je sve istina,đžaba zoranu pevati ili ćutati....Mislim da on zna ko mu je ubio suprugu....

Miloš

pre 6 godina

On ili neko od njegovih su ubice sigurno. Pošto sredstvo činjenja zločina neće biti nikad nađeno, a to se i on pobrinuo na nagovor i takvo obaveštenje od policije-prijatelja, kad nemaš oružje činjenja dela nema se ni ubica. To i ovaj dobro zna !

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija