• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dudvarski

16.09.2016

11:05

(VIDEO) U BEOGRADU 'PAO' HRVATSKI NARKO-BOS: Srpska policija uhapsila Dalibora Banjca, u stanu mu našli GOMILU DROGE I ORUŽJA!

Vesti

(VIDEO) U BEOGRADU 'PAO' HRVATSKI NARKO-BOS: Srpska policija uhapsila Dalibora Banjca, u stanu mu našli GOMILU DROGE I ORUŽJA!

Podeli vest

Beogradska policija i UKP uhapsili su jutros u Beogradu državljanina Hrvatske Dalibora Banjca kojem su u stanu pronašli veće količine droge i pištolj

U nastavku akcije čišćenja srpskih ulica od narkotika i hapšenja pripadnika narko mafije, policija je jutros u jednom stanu u Beogradu uhapsila Hrvata kojem je u stanu, u kojem neprijavljeno boravi, pronađena veća količina skanka, kokaina i amfetamina, kao i pištolj "bereta".

Policija je zaplenila oko 54 kg marihuane, 840 grama kokaina, 2 kg amfetamina, 400 grama kofeina, kao i presu, vakum aparat i posude za merenje.

MUP

Banjcu je određeno policijsko zadržavanje.

MUP


PALI DILERI! U Barajevu otkrivena laboratorija za uzgajanje kanabisa

POLICIJSKA AKCIJA "CUNAMI"! Privedeno 66 osoba, zaplenjeno 5,7 kilograma droge!

JEVTA ESKOBAR! Ko je vođa navijača uhapšen kao najveći NARKO-BOS: Dilovao drogu u pet evropskih zemalja!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
be real

pre 7 godina

sve bos do bosa dajte ljudima cipele da se ne pate

Vladimir

pre 7 godina

Nasu si decu dosao da trujes ustaso...Treba ga najstrasnije osuditi da ne vidi svetlost dana!

Rastaman

pre 7 godina

Hvatajte olos sto prodaje heroin...Kod nas ljudi umiru k'o musice od tog otrova dok se siptari bogate

eto

pre 7 godina

Pa sta ce covek? Nema ni sa cim drugim da napuni frizider i ormane,pa ko veli...da ne zvrndaju prazni... :P

kme kme

pre 7 godina

osmekao ga "narko -bos"koji je pao prije 3 dana Jevta Jevtic,e to vam je droga i posao s istom,prvi koji stigne da se nagodi i osmeka drugog to i uradi.kakvi bosovi i kurci palci,jasta eto on ce drzati 54 kg.skanka u kuci i toliko koke i ostaleh gluposti a da nema extra "stek"nego boss Jevta uvali "brata" rvata da bi on dobio samo 3 godine robije.zapamtite dobro ovo sto sam vam napisao dobice maximalno 3 ili cak samo uslov jer kod njega nista nisu nasli a jos im je "dao" krupnog "kapitalca"pogotovo sto je rvat.pa vi radite s gudrovinom rodjaci ovako ce te kad tad zavrsiti.pozz

Ljubo

pre 7 godina

Bez dlake na jeziku : tako smo prolazili ,tako su nas *******i dok su nas vodili " oni" kojima nije u interesu ni Srbija ni ista srpsko .Sada treba ocistiti tu Srbiju ,od stotine oboljenja od najtezeg " kancera" ...izgleda i sada osvajamo moderniju " kapiju slobode". Valjda ce mo imati onu stvar ,sto zovu ***a...

nina

pre 7 godina

ni nečudi da hrvati onoliko šize da promjenimo zakon, ovoga treba osuditi na najstrožu kaznu, u našem zatvoru da služi, a onda ga doživotno protjerati iz zemlje

MIX

pre 7 godina

Piše Hrvatski državljan,ne znači da je i Hrvat,barem ne po imenu i prezimenu,ko god da je šljam je.Mnogi imaju državljnstva zemalja u kojima ne žive, dobili ih rođenjem.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija