• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpskitelegraf/informer.rs

16.09.2016

23:34

ZORANU MARJANOVIĆU PRETI HAPŠENJE Suprug brutalno ubijene pevačice opet saslušan u policiji?!

Vesti

ZORANU MARJANOVIĆU PRETI HAPŠENJE Suprug brutalno ubijene pevačice opet saslušan u policiji?!

Podeli vest

Pojavili su se novi dokazi u istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović koja je brutalno usmrćena na nasipu u Borči

Od ubistva pevačice Jelene Marjanović iz Borče prošlo je pet meseci, a sada su se pojavili novi dokazi.

Policija je danas ponovo pozvala muža ubijene pevačice na ispitivanje.

MAJKA UBIJENE PEVAČICE U TEŠKOM STANJU! Hitno prebačena u bolnicu, NE ŽELI DA VIDI MARJANOVIĆE!

Kako navodi izvor iz istrage, moguće je da uskoro dođe i do hapšenja.

Podsetimo, pevačica je ubijena početkom aprila dok je trčala nasipom u Borči.

Od tog trenutka policija je nekoliko puta privodila Zorana na informativni razgovor, a poslednji put danas oko podneva.

ZORAN MARJANOVIĆ MOLI U SUZAMA: Policijo, reci ko mi je ubio Jelenu!

PREMIJER VUČIĆ O SVIREPOM ZLOČINU U BORČI: Policija zna ko je ubio Jelenu, ali još nema dokaza!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Јел* овај осуђен на - доживотно ... "саслушавање"....?!

MM

pre 7 godina

Pre neki dan je Rada Matić na jednom portalu napisala da policija ima nova saznanja, kad večeras ova vest...

Lala iz Banata

pre 7 godina

А где је - "Основана сумња"...? Загубила се изгледа у - "истрази"...?...Срамота - за "професионалце"...Дебакл...!

Sremac

pre 7 godina

Ne može čika Lalo osnovana sumnja sada.Svako ko je lišen slobode bez konkretnih dokaza,dovoljnih da ga sud osudi,kad ga puste tuži državu i dobije odštetu.A sve to plaćamo mi.To su naši novci.Mnogo je takvih slučajeva,a jedan od njih je Maja Adrovac.Dva miliona dinara odštete nije malo.Za debakl se slažem apsolutno.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Полиција захтева "Основану сумњу" На бази ње пише се Кривична Пријава и доставља - надлежном Тужилаштву...! По нашем ЗКП-у руководилац преткривичног поступка је Овлашћени Јавни Тужилац...Он сакупља доказе, и њему требају докази ради - подизања Оптужнице!...Полицији не требају докази...Довољна је само - ОСНОВАНА СУМЊА,...!! Е саде, ја тебе питам; ...Зашто су дали "ПРИПРАВНИКУ" да води ову - истрагу...?

nati

pre 7 godina

Za.ebite to sto znate ko je  a nemate dokaza,pod hitno privodite tog monstruma ili ce te vi biti uhapseni zbog korupcije.Sad je svima sa sigurnoscu jasno sta ste radili oko ovog slucaja i koje malverzacije su u pitanju.n

nati

pre 7 godina

Do sad su sakrivali dokaze a sad vise ne mogu jer im je prigustilo,kad je njihova koza u pitanju, iznece sve dokaze na svetlost dana.Ja bi tog sudiju i inspektore privela zajedno sa ubicom,mnogo su sumnjivi od pocetka i citavo vreme istrage.Obrukali su i sebe i drzavu i premijera,sram vas bilo.\n

magda

pre 7 godina

Nisu se pojavili novi dokazi,oni postoje od pocetka ali su sakrivani od policije i sudije koji nije hteo da otpocne krivicni postupak,sad kad vise ne mogu da vitlaju i lazu,resili da odrade onako kako je trebalo od pocetka.Jos neko ce odgovarati osim ubice za ovaj slucaj,zapamtite.\n

Rada Matic

pre 7 godina

Ne,nece mene niko uhapsiti,na vasu zalost..Ja sam bia u poiciji 6h svojom voljom i mogu opet sto se mene tice bez problema..A dr nova saznanja su da je Zoran poslao kuci uz izgovor a oje misljenje je da je po nju dosao svekar..Jos ako je istina da je pored Jelene nadjen kacket,prica je zavrsena kobno po njih..Samo vi mene pljujte dok se ne uhapsi onaj pravi,ne smetaju mi takva misljenja jer mi je savest cista,za razliku od svekrve Zlorice koja od poligrafa bezi..

nada

pre 7 godina

Kako je moguce da Rada sve unapred zna ? Dali je ona bila Zoranova ljubavnica dok je bio u braku ? Ocigledno je ili radi za policiju ili ona ipak nesto zna !!!!!!!!!! Vreme istice !!!!!!!!! IME UBICE !!!!!!!!

Rada Matic

pre 7 godina

Nemas ti zeno pojma..Nisi pratila od pocetka gde su objavljene poruke kada kaze da zeli da me upozna..Mi se nikad u zivotu nismo sreli da si ti ziva i zdrava a policija to zna i to je jedino bitno,za razliku od tebe i tebi slicnih

Ja

pre 7 godina

SAMO NADUVAVATE NASLOV A OD TEKSTA NISTA!..CEMU LOGIKA???!!

juka

pre 7 godina

Hoce li neko u koji dinar da je miloš marijanovic ubica?

Luna Lu

pre 7 godina

Zasto sada Milos Marjanovic? Ti nisi sasvim citav kada napamet mozes da lupetas?

Marina

pre 7 godina

Vesna Rivas jednom rece da ce se u septembru saznati ko je ubica,tako da je ostalo jos malo,ali opet dovoljno vremena.

zuzi

pre 7 godina

Vesna Rivas lupeta ,od svega vezano za nju tacno je samo to da je svakim danom sve deblja i deblja

Stole

pre 7 godina

Imam strah da ne posalju neduznu osobu na robiju...da zataskaju propust koji su napravili....jos cemo se nacekati dok nam saopste ime ubice, ili ubica.

FORENZICAR

pre 7 godina

Rado jesi li sigurna? Zasto imaš potrebu da imaš više profila? Odakle ti informacije, sem ako nisi bila saučesnik? Kačket, a gde su tvoje gaće završile????

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu „Kosova“ u SE!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu „Kosova“ u SE!

EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije. Prvo, Kosovo nije međunarodno priznata država. Drugo, Kosovo ne ispunjava osnovne uslove za prijem, koji se tiču ljudskih prava i demokratije. Na Kosovu, Albanci i albanske vlasti masovno krše sva ljudska prava Srba, 25 godina unazad. Od 2000. godine do danas, Albanci su ubili 105 Srba, a Srbi jednog Albanca (policajac Afrim Bunjaku).

28.03.2024

10:03

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija