• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2016

11:47

DETALJI HAPŠENJA BRATA MILICE I ANE DABOVIĆ! Milan prvo rekao: MOJE SESTRE NEMAJU VEZE SA OVIM!

Vesti

DETALJI HAPŠENJA BRATA MILICE I ANE DABOVIĆ! Milan prvo rekao: MOJE SESTRE NEMAJU VEZE SA OVIM!

Podeli vest

Milan Dabović (29) zaustavljen na Brankovom mostu u "smartu" švajcarskih tablica, u njegovoj torbi nađene dve kese pune droge. Ja sam brat Milice i Ane Dabović, ali one sa ovim nemaju veze, rekao je na saslušanju

Specijalci su blokirali čitav kraj između Pop Lukine i Brankove ulice i Brankovog mosta jer je Milan pokušao da pobegne
Izvor iz istrage

Milan Dabović (29), brat naših čuvenih košarkašica Ane i Milice Dabović, uhapšen je juče u Beogradu sa 2,37 kilograma kokaina!

Kako smo saznali, Milana je policija nekoliko meseci pratila i pripremala njegovo hapšenje. U petak mu je napravljena zaseda na Brankovom mostu u Beogradu. Čim se pojavio u automobilu "smart" sa švajcarskim tablicama, policajci su ga blokirali i uhapsili.

- U torbi koju je imao kod sebe pronađene su dve plastične kese pune kokaina, ukupno 2,37 kilograma - rekao je naš izvor iz istrage.


(VIDEO) OVAKO JE UHAPŠEN NARKO DILER DABOVIĆ: Policija je blokirala most, sve ostalo je bila rutina!

Pošto je najverovatnije reč o izuzetno čistom kokainu, ta količina na ulici vredi više od 190.000 evra.

- Zbog hapšenja, pretresa i uviđaja saobraćaj na mostu je bio obustavljen više od pola sata. Specijalci su blokirali čitav kraj između Pop Lukine i Brankove ulice i Brankovog mosta jer je Milan pokušao da pobegne. Ipak, na kraju nije pravio probleme policajcima koji su ga priveli - dodao je naš sagovornik.

(FOTO) KRAJ VELIKE POTERE: Brat sestara Dabović uhvaćen sa 2,37 kilograma kokaina!
 

Otac: Ne znam ništa o hapšenju

Informer

Milanov otac, košarkaški trener, takođe Milan Dabović kaže da ne zna ništa o hapšenju svog sina.
- Ja ne znam ništa o tome. Inače ne komuniciram s novinarima osim kada treba da govorim o svom sportu. Stvarno bih voleo da vam pomognem, ali nemam nikakve informacije - rekao je otac Milan.

Milan Dabović je na saslušanju sam pomenuo da je rođeni brat naših košarkaških reprezentativki.

- Ja sam brat Milice i Ane Dabović i ne bih želeo da one zbog mog hapšenja imaju bilo kakve probleme. One nikakve veze nemaju sa ovim - rekao je Milan u policiji.

190 hiljada evra vredi na ulici kokain koji je nađen kod Milana

Gde je Milan nabavio drogu i kome je nameravao da je proda, za sada nije saopšteno. Policija vodi opsežnu istragu i tek nakon toga će se znati više detalja.

Uhapšeni Dabović, koji je državljanin Crne Gore, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu uz krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Za to krivično delo zaprećena je kazna od tri do 12 godina zatvora.

Milan inače živi u Novom Sadu i takođe trenira košarku. Igrao je 2014. godine za Slogu iz Kraljeva. Nosi isto ime kao i otac - Milan Dabović, koji je košarkaški trener u Novom Sadu. Oženjen je i sa suprugom Marinom ima sina od dve godine i ćerku od nekoliko meseci.


(FOTO) Ovu fotku je Milica Dabović postavila na Instagram POSLE HAPŠENJA BRATA!

Podsetimo, Markove sestre Milica i Ana bile su u žiži javnosti prošlog meseca nakon osvajanja bronzane medalje u košarci na Olimpijadi u Rio de Žaneiru. Milica je posle toga u intervjuu Informeru rekla da je oduševljena jer je njen brat nedavno dobio ćerku i da bi volela da i ona uskoro dobije decu.

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiki

pre 7 godina

treba ispitati sestre jesu li distribuirale drogu po eu.\n

Ljubo

pre 7 godina

Duze vrijeme se prate,radi policija svoj posao kad hoce i imaju odresene ruke ....kako ih je neka krupna riba otkucala ....tako se to radi.....majmun ,nije mi ga zao ,sestre i porodica na jednu stranu ,a njega zavonu stvar objesiti ,za drogu nemam milosti ...

maja

pre 7 godina

neče mu ništa...on je siguran u to...zato i šverca drogu... videt ćemo hoće li biti 12 godina.

Ivan

pre 7 godina

Prepao se zato je odmah spomenuo sestre...racunao je da ce biti blazi prema njemu zbog sestara\n

Dovla

pre 7 godina

Sta im je to trebalo,izgleda da je uvek malo novca pa cak i kada se ima. Policija postaje sve bolja a narocito sektor u vezi droga

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Ne znam zašto je važno što je on brat Milice Dabović? Zar čovek nema svoje ime i prezime a koliko mi je poznato radi se o sposobnom muškarcu, kome sestre nisu staratelji?! Zbog čega se uvlače ove dve devojke-žene, koje su svojim sportskim i primernim ponašanjem zadužile košarku i obogatile ovaj narod? Mislim da u najmanju ruku nije fer. Da sam novinar, nikada ne bih naveo podatak, koji nije bitan, a kojim samo dodatno i bez ikakve potrebe mogu da komšpromitujem i ostale članove porodice, kojima je očito teško jer se radi o njihovom sinu, koga, ni u najgorim scenarijima ne mogu da mrze. Nekada je za novinara bilo potrebno imat "stomak", a danas, nemati savest.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija