• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

18.09.2016

18:27

ZORAN MARJANOVIĆ "PEVAO" U POLICIJI, ALI TO KRIJE: Jelenina najbolja drugarica skriveni adut istrage ubistva?!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ "PEVAO" U POLICIJI, ALI TO KRIJE: Jelenina najbolja drugarica skriveni adut istrage ubistva?!

Podeli vest

Zoran Marjanović (36) iz Borče ponovo je saslušan u policiji u svojstvu građanina kako bi razjasnio neke nedoumice u vezi sa ubistvom njegove supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), saznaje se od dobro obaveštenih izvora

- Marjanović je pozvan kako bi dopunio iskaz i razjasnio neke stvari u vezi sa ubistvom, ali i zbog novih saznanja, do kojih je policija došla u istrazi. U policiji je bio od 17 do 20.30 - kaže izvor našeg lista.

Iako su novinari videli članove njegove porodice ispred zgrade policijske uprave grada Beograda, Zoran Marjanović je demanotovao da je tamo uopšte bio.

- Dezinformacija. Ne valja vam izvor - odgovorio nam je Zoran, uz napomenu da ne može da nam se javi jer trenutno snima vokale u studiju.

VLADIMIR I ZORAN MARJANOVIĆ U POLICIJI: Svekar i muž svirepo ubijene Jelene tvrde da nisu ponovo saslušavani?!

Na našu opasku da su ga videli novinari i da nam je u policiji rečeno da je bio na saslušanju, on je uzvratio kontraoptužbom.

- Niste jedini klevetnici. U odnosu na vas prednjače vaše kolege iz jednog medija. Poslate su njima tužbe pre neki dan, na mnogo više stranica nego što su vama, a i vaše (tužbe advokati) dopunju svaki dan - zapretio je Zoran Marjanović, koji je već ranije tužio medije zbog napisa u kojima je njegova porodica dovođena u vezu sa ubistvom Jelene, a zbog kojih traži višemilionske odštete.

facebook

Na opasku da je bio nedostupan skoro četiri sata kazao je: To što sam bio nedostupan ne mora ništa da znači.

Na pitanje da li zna ko je imao motiv da ubije njegovu suprugu i kome je smetala nije odgovorio. 
 

Kako saznajemo, očekuje se da u istrazi bude saslušana i Jelenina najbolja drugarica, od koje pevačica ništa nije skrivala, a kojoj je čudno što ona do sada nije ispitana.

POLICIJA IMA DOKAZE O JELENINOM UBICI: Monstrum je blizak Zoranu Marjanoviću i njegovoj majci!

OTKRIVENA BIZARNA TAJNA MARJANOVIĆA: Svekrva surovo ubijene Jelene " lečila" bioenergijom, pa dobila kuću na poklon?!

ZORIČIN ROKOVNIK OTKRIVA JELENINOG UBICU: Svekrva svirepo ubijene pevačice vodila dnevnik, policija istražuje klijente!

PREMIJER VUČIĆ O SVIREPOM ZLOČINU U BORČI: Policija zna ko je ubio Jelenu, ali još nema dokaza!

ZORANU MARJANOVIĆU PRETI HAPŠENJE Suprug brutalno ubijene pevačice opet saslušan u policiji?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Пево* - "Пето".... - на " Дуду " ... - "Јаловцу"...?!

Stole

pre 7 godina

Adut je bio verovatno u necijem rukavu, a zbog visokih temperatura je morao da nosi kratke rukave....suvise mu je postalo vruce.......ups!

Mosa

pre 7 godina

A vi kao nemozete da saznate u zemljisnim knjigama cija je to kuca bila i ako su ove godine prodali stan dali su dali nekom te novce ili su morali da prepisu stan ako su nekom dugovali novce to su tragovi ako je bilo ucenjivaca ili je platila glavom sto nije htela da bude robinja.

MM

pre 7 godina

Da nisi ti forenzičar koji je radio na (ne)prikupljanju dokaza prvog dana?

clanak

pre 7 godina

Ljudi ne palite se na novinarske clanke. I novinari treba da zive od necega.

nada

pre 7 godina

Dali je ovo poslednji trzaj porodice Marjanovic i za sta on trazi visemilionsku ostetu.Lopatu u ruke pa na prinudni rad. Tacno je da novinari ponekad malo preuvelicaju stvari ali gde ima dima ima i vatre!!!!!!!!!!! Srbija mora biti zemlja u kojoj mediji imaju slobodu a ti druze ako se dokaze da nisi kriv onda ih tuzi.Sada da vidimo sta ce drugarica reci jer je Jelena pre ubistva kod nje provela vise noci -pisalo se da je tada imala nesuglasice u braku !!!!!!!!!!!!!! NEBOJ SE AKO SI PRAVA DRUGARICA BILA RECI CES SVE - mmmmmm

FORENZICAR

pre 7 godina

MM a to si ti Rado Matić. Vidis ti si dokaz koji je sam dosao.

MM

pre 7 godina

Nisam, nisam...nego mi bode oči tvoj nadimak i poenta svakog tvog komentara.

law abiding citizen

pre 7 godina

zoki"treće oko" da objasni kako to da mu je majka zajedno sa ocem uspela da ukroti "negativnu energiju" s groblja i pojavi se na sahrani nedavno preminulog mlađeg čoveka ugostitelja po zanimanju i to baš tu, na Zbegu , gde je "zračenje"pogubno za njene "moći"?!...e Marjanovići, Marjanovići...sve ste bliži Bogu...M.M. ...

Andja

pre 7 godina

Boze nije valda otisla na grob nekom drugom a nine otisla na grob njima " drage osobe " , majke njihove unucice

juka

pre 7 godina

Ma svako ubistvo počne kad tad pucati po šavovima i počne da curi voda sa nepotopljivog broda...nema logike da se može dugo kriti ubistvo.NIJEDNO.Ubiti nekoga i nadati se da ces proci nekaznjeno je malo bolesna hrabrost ubica.Opasan rizik je to.I kad padnes 40 godina gledas požarevac.Ako ih policija dobro stisne nemaju sanse.Bio sam slucajno jednom svedok kada je 14 policiskih inspektora upalo u kucu nekog lopova.Nije bilo minimalne sanse da ne peva,a ne ovo ubistvo bre....Pitanje sata i minuta kada ce izac sa tim ko je ubio jelenu.

raki

pre 7 godina

Da je prava drugarica, ona ne bih čekala pet meseci, a ni policija da je do sada nije ispitala. Tu su neka mutna i ne čista posla??? Tu je neki velikan umešao prste debelo, čim ne sme da se saopšti ime ubice, A POLICIJA ZNA KO JE????????????? ILI SAOPŠTITE IME UBICE, ILI JECU OSTAVITE DA POČIVA U MIRU. DOSTA LAŽI VIŠE!.

Tanaka

pre 7 godina

Zoran nema 36, vec 46 god. Bio je dosta stariji od Jelene.

blagoje supic

pre 7 godina

Gas gas joj sto volim miris kamiona....

zorica

pre 7 godina

Nije mi nista jasno oko sesirica male Jane, jeli Jeca dala ili uzela taj sesiric.

Andja

pre 7 godina

Ne Janinog kacketa nego Jeleninog , pre nego sto je Jelena posla da trci zamenila se sa Janom , ona je uzela Janinu cuclu sa sobom a Jani ostavila svoj kacket ... Pitanje je kako se taj kacket nasao pored Jeleninog tela sutradan kad su je pronasli ?

velja

pre 7 godina

Zaboravili da ga ponesu.,i bace zajedno sa njom.

Dado

pre 7 godina

Jadno dete. Izjave nekih nazovi stručnjaka da će se vremenom setiti dovode je u opasnosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija