• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2016

16:27

ČANAK ODLOŽEN! Suđenje za prebijanje Lešanovića 21. oktobra!

Vesti

ČANAK ODLOŽEN! Suđenje za prebijanje Lešanovića 21. oktobra!

Podeli vest

U Osnovnom sudu u Novom sadu danas je za 21. oktobar odložen početak ponovljenog suđenja lideru Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku zbog optužbi da je u kafanskoj tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake telesne povrdede Pavlu Lešanoviću iz Beograda

Naime, iako su na suđenje došli svi - i Čanak sa braniocima i oštećeni Lešanović sa pumonoćnikom i stalni sudski veštak, suđenje je odloženo na molbu odbrane da se pretres održi u većoj sudnici od one koja je danas obezbeđena jer u nju nisu mogli da stanu svi zainteresovani.

Sud je usvojio tu molbu i najavio da će obavestiti stranke u kojoj će se sudnici održati naredni pretres.

Lešanovićev punomoćnik advoakt Goran Petronijević rekao je Tanjugu da smatra je današnje odlaganje zapravo zloupotreba prava usmerena na odugovlačenje postupka u pravcu zastarevanja optužbi protiv Čanka.

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je zimus Čanka optužbi, ali je tu presudu po žlabi ukinuo Apelacioni sud u Novom Sadu i naložio ponavljanje suđenja.

Početkom meseca suđenje je odloženo zbog izostanka Čanka.

Tužilaštvo optužnicom tereti Čanka da je u tuči ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012. godine, prema Pavlu Lešanoviću izvršio krivična dela nanošenje „lakih telesnih povreda“ i „ugrožavanje bezbednosti“.

Čanak je navodno u pratnji obezbeđenja 23. septembra 2012. godine, u posleponoćnim satima ispred kafane “Tako je suđeno”pretukao Lešanovića, koji mu je prethodno uputio niz uvreda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
djordje1953

pre 7 godina

zasto se lesanovic ne izvini canku sto je ovaj morao da ga izudara malo stapom malo pistoljom pa da sud moze da donese presudu kojom canak moze da naplati dusevne bolove sto je pretukao coveka

pavle

pre 7 godina

Čudan ličanin koji u Vojvodini živi i želi da otcepi Vojvodinu od Srbije. Ima svoje medjunarodne sponzore i dozvoljeno mu je da radi šta god hoće. Bije ljude, osniva firme u kojima ne plaća ništa radnike, vozi motorne sanke glavnim šetalištem u kojem je saobraćaj u Novom Sadu i šta još ne. A sudije?

mile

pre 7 godina

Uzas od coveka,prdeo je i hrkao na Farmi,prebija ljude sa svojim obezbedjenjem,bahati se po Novom Sadu, i svima drzi moralne pridike.Marko Milosevic je za njega bio uzoran decko.\n

aleksandra

pre 7 godina

sudija je veća đukela od Čanka Treba i sudiju i Čanka u zatvor

drago knezevic

pre 7 godina

tu nema kraja canku se dozvole gore stvari da radi,ako se nesto napravi to ce da bude onda da srbija canku ostetu da plati .

be real

pre 7 godina

indija ima kobru naočarku ,a mi mangulicu naočarku

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija