• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

19.09.2016

19:00

ZORAN MARJANOVIĆ NAJSLABIJA KARIKA JELENINOG UBISTVA: Policija očekuje da napravi grešku i prizna sve što zna?!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ NAJSLABIJA KARIKA JELENINOG UBISTVA: Policija očekuje da napravi grešku i prizna sve što zna?!

Podeli vest

Jelenin suprug Zoran Marjanović u poslednje dve nedelje desetak puta pozivan na razgovor u MUP. Čvrsto verujemo da on zna nešto više o ubistvu, sve je nervozniji, deluje da je pitanje dana kada će da "propeva", kažu u policiji

Zoran Marjanović, muž svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, u poslednje dve nedelje čak desetak puta je pozivan na razgovor u MUP u vezi sa ovim zločinom, otkriva Informer!


Inspektori koji rade na ovom slučaju čvrsto su uvereni da Zoran zna bitne informacije o ubistvu svoje supruge, ali za to nemaju dokaza. Zato su odlučili da ga "slome" tako što će ga skoro svakodnevno zvati na razgovore i unakrsnim pitanjima naterati da popusti i kaže šta se dešavalo 2. aprila na nasipu u Borči, gde mu je supruga izmasakrirana sa više od 30 udaraca u glavu.

ZORAN MARJANOVIĆ "PEVAO" U POLICIJI, ALI TO KRIJE: Jelenina najbolja drugarica skriveni adut istrage ubistva?!

Hvatanje u zamku

Inspektori ispituju Zorana o najsitnijim detaljima i zbunjuju ga pitanjima, verujući da neće moći sve da poveže i pokrije
Izvor Informera iz istrage

Prema rečima sagovornika Informera iz ove istrage koja traje skoro već šest meseci, Zoran je na ispitivanjima sve nervozniji i deluje da je pitanje dana kada će "propevati".

- Policija od samog početka sumnja da Zoran zna neke bitne detalje o Jeleninom ubistvu, a kako vreme prolazi sve su čvršći u tom uverenju. Jasno im je da, ako njega slome, praktično će rešiti slučaj. Zato su se opredelili za novu taktiku - u poslednje dve nedelje Zorana su bar deset puta zvali na razgovor. Cilj je da ga stalnim, upornim ispitivanjem nateraju da upadne u zamku i konačno progovori - kaže naš sagovornik i objašnjava kako to konkretno izgleda:

ZORANU MARJANOVIĆU PRETI HAPŠENJE Suprug brutalno ubijene pevačice opet saslušan u policiji?!

- Insistiraju na najsitnijim detaljima, jer smatraju da Zoran neće moći baš sve da poveže i pokrije. Ispituju ga o jednoj stvari, a onda naglo pređu na drugu i tako ga zbunjuju. Posle nekoliko minuta ponovo mu traže odgovore na pitanja koje je već dao i hvataju ga u nelogičnostima. Posebno je "tanak" kada govori o redosledu nekih događaja na sam dan ubistva, tu se vidi da nije baš bilo sve onako kako je opisao. Zato su inspektori svesni da, ako Zoran nešto krije, a uvereni su da je tako, moraće negde da "pogreši" i da prizna sve što zna. Taktika već daje rezultate, jer je Zoran sve nervozniji, tokom razgovora se znoji, krši ruke, zamuckuje i inspektori smatraju da će vrlo skoro da "pukne" i kaže istinu.
Dosadašnja istraga je pokazala da nema indicija da je Zoran učestvovao u ubistvu, ali sve ukazuje da neko od porodice ili bliskih prijatelja jeste.

Zoran svakako zna ko mu je pretio, kome je dugovao ili sa kim je njegova supruga bila bliska. Tu leži ključ slučaja!
Marko Nicović,
policijski ekspert

- Baš zbog toga je Zoran ključna osoba u ovom slučaju. On svakako zna ko je i zašto imao motiv da ubije njegovu suprugu, pitanje je samo koliko će izdržati da to skriva - uverava izvor Informera iz policije.

Krije moćnika?

Policijski ekspert Marko Nicović kaže za Informer da je jasno da inspektori koji rade na ovom slučaju od početka sumnjaju da Zoran Marjanović zna više o ubistvu svoje supruge nego što im je rekao.

- Zoran možda krije s kim je Jelena bila u vezi ili pokušava da sakrije neke moćne ljude koji su mu zapretili! Ne verujem da je neko od članova porodice počinio zločin, jer koji je bio njihov interes da ubiju Jelenu? Upravo ona je njima obezbeđivala materijalni i društveni status. Ali da porodica Marjanović nešto krije, to je sasvim izvesno - ističe Nicović.

TEŠKO BOLESNA MAJKA UBIJENE JELENE: Znam da je prija Zorica MOĆNA, ali neću da me ona leči!

Radovanović: Čeka se da Zoran "pogreši"

Kriminolog Dobrivoje Radovanović tvrdi da je policija namerno neko vreme "ostavila na miru" Zorana Marjanovića, ne bi li se on opustio i napravio neku grešku.
- Policija sigurno ima indicije da Zoran Marjanović nešto zna o ubistvu, čim su ga toliko puta zvali na saslušanje. Ovaj manevar često sprovode sve policije sveta kada se istražuju ubistva. Prvo su se sklonili jedno dva meseca i pustili Zorana na miru, ne bi li se on opustio i napravio neku grešku. Gotovo sigurno je u međuvremenu uradio nešto neuobičajeno, što je privuklo pažnju policiji. Njegovo ponašanje pokazaće da li se iza zločina kriju dugovi, pretnje, ljubav ili nešto treće... - smatra Radovanović.


 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
LJILJANA

pre 7 godina

Bilo mu je jasno i pre nego sto je njeno telo otkriveno da ona nije ziva.Preko viska i fotografije osobe za koju se interesujemo moze se utvrditi da li je osoba u zivotu, jer energija te osobe pokrene visak....ili on stoji u mestu, kada je osoba preminula.Proverite i sami.........to cete naci u mnogim publikacijama.

Andja

pre 7 godina

Oprostite Ljiljana , ali ko u takvim momentima misli na fotografiju i visak ?..

LJILJANA

pre 7 godina

onog koga muce crne slutnje......Ovo sto sam navela je samo jedan primer, osobe koje imaju vanrednu percepciju i razvijaju neke od svojih moci mogu da takve stvari otkriju dugim metodama, parapsihologijom naprimer.

LJILJANA

pre 7 godina

Drugi odgovor se namece sam po sebi. U ovo tragicno vreme u kome zivimo gotovo svaka nestala osoba je ili ubijena ili je izvrsila samoubistvo, sretni epilozi su retki.

Andja

pre 7 godina

Nazalost tu ste u pravu ....I pored svega nisam sigurna da bih se ikad oslonila na dostignuca parapsihologije ..

Lala iz Banata

pre 7 godina

Овде је више прича - о неспособној срспској ПОЛИЦИЈИ, него о способности - "српског Раскољникова" да избегне одговорност за почињено - свирепо дело...!! Докле бре дилетанти да се баве - истрагама..? Који им је тренутно - проценат расветљавања дела...? Кад је Министар Унутрашњих послова, извршио задњи пут УПРАВНИ НАДЗОР ( обавезан по закону!) над радом криминалистичке полиције и поднео ИЗВЕШТАЈ ВЛАДИ и Скупштини..? На то питање се тражи - ОДГОВОРНОСТ

MM

pre 7 godina

Još jedan dokaz da se iza ovog imena krije neko bioenergičan!

Andja

pre 7 godina

@MM...Cuti , najezila sam se .. nikad mi tako nesto ne bi palo na pamet ..

u magnovenju

pre 7 godina

Ispendrecite ga i priznace. Vrlo je to jednostavno.

Policajac

pre 7 godina

Ne treba da ga ispendrece, nego najbolje je da ga puste da hoda bos po polomljeno staklo kao sto se radio prije u komunizmu i odmah ce da propeva.

Drago

pre 7 godina

Sve mogu, da razumijem ali jedno ne mogu ko je istraga i policija ako radi svoj posao onako kako treba sumljam, da informacije o tom ubistvu baš idu do vas novinara i da se onda otkriva šta i kako oni rade. Zato je moje mišljenje, da vi lagite i izmišljate samo, da bi se novine prodavale. Nemorate ovo objaviti ali tako je.

zzzzzzzz

pre 7 godina

Policija ocekuje da on prizna da bi oni konacno mogli da prestanu da traze pravog ubicu i da se vrate dremci

Sve je jasno i nista nije jasn

pre 7 godina

Kako vi novinari znate sve, ako se cuti u interesu istrage. ?! Zar neko ne rece od onih likova "javlja mi se, javlja" da ce slucaj biti resen oko 20 septembra, ako se dobro secam. 'ajd' sad ponovo citaoci na ringispil.

GLUMICA

pre 7 godina

UBIO MAJKU SVOG DETETA...a misli da ce proci nekaznjeno. Jelena je zrtva PORODICNOG NASILJA... SPAVAS LI OKO TRECE?

LJILJANA

pre 7 godina

Nazalost, "GLUMICE" ovo nije pozorisna predstava. Bilo bi dobro da policijski ekspert ili glavni istrazitelj pojasne NEKE od zabluda mnogih , kao naprimer optuzbe da su Marjanovici upotrebom varikine pokusali da uniste tragove navodnog ubistva Jelene u sopstvenoj kuci.Forenzicari u svetu ce vam dokazati da je NEMOGUCE da se svi tragovi rasprstene krvi uklone posle pocinjenog ubistva a poznato je sa koliko udaraca je Jelena usmrcena.To bi koliko, toliko doprinelo da se ova hajka na Marjanovice malo ublazi jer krivica nikog od njih nije dokazana.Ja licno ne pamtim da je javnost ovako huskana protiv porodica ubica koji su priznali na koji nacin su usmrtili zrtvu. Zar je Dragan Djuric zasluzio bolji tretman?Pobogu pa u toj kuci zivi i neduzno dete koje mora da oseca posledice ovog pakla u kome se porodica nalazi.

Rada Matic

pre 7 godina

Ljiljana ti si Zorica Zoka,nemoj se skrivati!

MM

pre 7 godina

Evo ja ne verujem da su varikinom prali, ali to ne znači da nisu odgovorni za njenu smrt. Ta informacija je iz novina, oni u emisiji demantovali, nauka govori jedno i to je to. A šta ćemo sa gomilom ostalih neposrednih dokaza?

Car

pre 7 godina

Kod Krcuna,Cece Stefanovica ili pak Rankovica ovakkvi slucajevi resavani su uz pomoc"vaspitne palice"za vrlo kratko vreme,sada kada nam zapadna demokratija odredjuje stil i nacin zivota sve ce vise biti ovakvih neresenih slucajeba.

Dragomir

pre 7 godina

Ало,бре,коментатори,да се уозбиљите и да по неки од вас не пишу глупости.БОЉЕ ЈЕ ДА СЕ УОПШТЕ НЕ ОТКРИЈЕ УБИЦА НЕГО ДА СЕ ОПТУЖИ НЕВИНА ОСОБА!Што написа један од вас ,,да се оптужи Зоран па да идемо на дремку,,!Да је ,не дај боже,Зоран убица полицајци би га на првоме саслушању ,,прочитали,,!Ја сам био једном у полицији на испитивању,бато,да сам био крив ,,пропевао,, бих за десет минута шта су ме све испитивали. Пријавио сам напад на мене и пљачку новца на шта је полиција мислила да то није тачно и поред повреде главе.ДА ПОНОВИМ ... Боље је да истрага траје годинама него да се невин натера да призна?Уосталом полиција чека убицу да не плати паркинг и да га тада најзад ухвати ако зна кој је тој?

Mille

pre 7 godina

Ako je u ovom tekstu i 1% istine ako informer ima ovoliki uvid u ovu istragu nije ni čudno što ništa nije otkriveno.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Тако је и Лала "чекао" педесет година, да му Соса призна да га - вара...!? Па пошто јадан није дочеко, умро сирома, заклео се: " Да ће се у гробу превртати"...ако га је варала... И саде га сви на "оном свету" зову.... - ВЕНТИЛАТОР...!! Тако и ова наша полиција...Уместо да примене овлашћења која по закону имају и ХАПСЕ ОСУМЊИЧЕНЕ и одреде им прво ПОЛИЦИЈСКО ЗАДРЖАВАЊЕ, па онда ИСТРАЖНИ ПРИТВОР... они се у овом случају само - "вентилишу"...!!

miomirka 2016

pre 7 godina

može li mi neko kazati,kud nestade g-din spasic? dao je sve od sebe da pomogne marjanovicima! saucesnik!!!n

miomirka2016

pre 7 godina

šta se desi sa mojim tekstom?  ne odgovara nekome?n

ciki

pre 7 godina

Dosta bre vise sa ispiranjem mozga javnosti. Vi medijski stakori po nalogu vlasti odvlacite misli ovog naroda na nebitne stvari, a pri tom kamuflirate istinu. Pokojnica je bila jedna od onog estradnog sljama koja ce zarad nekog uspeha primiti i bogaljski k...c samo nek je od nekog sa polozaja, a posle bi da bude postena, a to se placa glavom. A ovaj narod bi trebao da se probudi i da pocne da razmislja o svom opstanku, a ne o tome ko je ubijen i sta policija radi. A kd je rec o ubistvima, vise paznje zasluzuje covek koji je zbog prodaje lubenica ubijen, a ne neka bivsa sponzorusa.

IVA ciki

pre 7 godina

Koga ti nazivaš "estradni šljam", "bivša sponzoruša" itd..... čisti se sa portala, smradu jedan.... Jelena je bila žena visokog morala na usponu karijere i volela je samo onog ludaka što je ubio i sad se folira... pa ovaj narod nije ni malo naivan...

MM

pre 7 godina

Šljamu jedan! Za Jelenu nisam nikada čula ni jednu jedinu ružnu reč u Borči i šire, od ljudi koji su je poznavali. A onda dođe neki debil poput tebe i misli da je Bog. Sponzoruše su one koje žive po vilama, putuju privatnim avionima, skidaju se gole majmunima kao što si ti. Takvih je mnogo, ali Jelena nije bila jedna od njih.

ciki

pre 7 godina

Itekako je naivan, a ti si rodjeni predstavnik tih naivnih Ivo ili kako god. Taj " visoki moral" je jako prepoznatljiv, a jedan od takvih smo skoro videli kod Rade Manojlivic, i ostalih clanova GRAND I PINK produkcije. No samo polako, ni jedna tajna nije ostala tajna do kraja, a nece ni ova. Cim se izgube funkcije, maske padaju.

Andja

pre 7 godina

'Ajde ne budali ... ubica treba da se otkrije i privede pravdi .. A ko si ti i ko ti daje za pravo da nekoga nazoves " estradnim sljamom"?.. Sram te bilo ..

Izbori 2024

Vesti

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu
Društvo

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji „Dunav osiguranje“ dodeljeno je priznanje „Moj izbor“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“. Priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

28.03.2024

16:02

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija