• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2016

10:26

BEKO OPET NIJE DOŠAO U TUŽILAŠTVO! Biznismenu važniji službeni put od toga ko je pokušao da ga ubije?!

Vesti

BEKO OPET NIJE DOŠAO U TUŽILAŠTVO! Biznismenu važniji službeni put od toga ko je pokušao da ga ubije?!

Podeli vest

Biznismen Milan Beko danas ponovo nije došao u Više javno tužilaštvo u Beogradu gde je trebalo da svedoči u okviru istrage koja se vodi protiv Aleksandra Zdravkovića, osumnjičenog da je pokušao da ga ubije u novembru 2014. godine

 

Beko je trebalo da u svojstvu oštećenog da iskaz tužilaštvu koje je privremeno izmešteno iz Palate pravde u zgradu pravosudnih organa u Katanićevoj, a svoj izostanak opravdao je službenim putem.

U tužilaštvo je međutim iz pritvora Okružnog zatvora priveden i Zdravković, jer želi da prisustvovuje ispitivanju Beka i drugih svedoka radi prepoznavanja.

Zdravković je priveden pod jakim policijskim obezbeđenjem, a tokom njegovog dovoženja okolni saobraćaj bio je privremeno zaustavljen.


SLUČAJ BEKO: Maja Adrovac oslobođena za pomaganje u pokušaju ubistva Milana Beka!

Beko treba da po treći put daje iskaz povodom napada na njega u svojstvu oštećenog, pošto je ranije svedočio u postupku protiv Maje Adrovac, koja je u junu prvostpenom presudom oslobođena od optužbi da je pomagala NN izvršiocu koji je pokušao da ga likvidira 14. novembra 2014. godine ispred kuće u kojoj živi sa porodicom.

Za danas su zakazana i saslušanja još dva svedoka, a to su Bekovi vozači Dragan Dragaš i Boban Mančić.


BEKA POKUŠALI DA UBIJU ZBOG DUGA! Hapšenje napadača na biznismena razrešilo spekulacije o motivima atentata!

Zdravković, koji je uhapšen u julu, prošle sedmice je zvanično izneo odbranu pred tužiocem negirajući bilo kakvu vezu sa pokušajem ubistva Beka.

Nakon hapšenja, on nije želeo da iznosi odbranu jer je bio ranjen u jednom obračunu i trpeo je bolove.

Na teret mu se stavlja krivično delo "teško ubistvo u pokušaju" i nalazi se u pritvoru.


ISTRAŽUJEMO! IMA LI DOVOLJNO TRAGOVA ZA NAPAD NA BEKA?! DNK "klimav" dokaz protiv napadača na tajkuna!

Zdravković se naredbom o sprovođenju istrage tereti da je sa više nepoznatih osoba pokušao da ubije Beka, kao i da je doveo u pitanje život njegovog vozača Dragana Dragaša, i to tako što pucao u njih kada je vozač usporio kretanje vozila kako bi daljinskim upravljačem otvorio kapiju kuće u kojoj živi biznismen.

On je i ranije sumnjičen za teška krivična dela kao pripadnik "zemunskog klana".

U Bekovom slučaju uhapšen je sredinom jula na osnovu DNK, jer je desetak dana ranije u Beogradu upucan u ruku i hospitalizovan.


OČI U OČI: Beko i 'zemunac' Aleksandar Zdravković u sredu pred tužiocem!

Upoređivanjem ranije nađenih tragova u vezi sa Bekovim slučajem i njegovog DNK zaključeno je da je reč o istoj osobi.

Viši sud u Beogradu je u junu prvostepenom presudom oslobodio Maju Adrovac optužbi za pomaganje u pokušaju ubistva Beka, a njen muž Ivan se dovodi u vezu sa ovim delom mada još nije pod zvaničnom istragom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
crni

pre 7 godina

privremeno konfiskuj svu imovinu koju ima celoj porodici  i dokumenta od krstenice do pasosa pa da vidis kako ce se pojaviti u sudu pre vremena, jos ce traziti da se postupak ubrza i ispricace sve sta ga pitaju i nepitaju. i sve bez primene sile, legalno..n

branko1

pre 7 godina

Pitam se koga on to zaje*ava.Košta to sve I treba taj slučaj zatvoriti.Troškovi obezbeđenja,sudski troškovi I sve ostalo košta nas,a on nonšalantno ne dolazi na suđenje.Ima li načina da se to sve prekine ili ga treba odmah privesti,naplatititi troškove,i sve prekinuti,pa neka se sam čupa iz go**na.Nije ooooon sam.Svi ti dripci ,njemu slični,npr Mišković itd ,isto rade a mi ćutimo I čekamo da se umilostive.Na kraju se sve završi kao kod Ognjenovića jer uticaji I parice legnu u" prave"dzepove.A Pravda ? Je*eš pravdu u ovakoj demokratskoj državi(prc)

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17