• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

21.09.2016

10:34

RADA MATIĆ IZ BEČA TVRDI: Znam da je Jelena htela da napusti Zorana, ALI JE PRE TOGA UBIJENA!

Vesti

RADA MATIĆ IZ BEČA TVRDI: Znam da je Jelena htela da napusti Zorana, ALI JE PRE TOGA UBIJENA!

Podeli vest

Rada Matić iz Beča, koja je u porodicu ubijene Jelene Marjanović predstavila kao sektašku tvrdi da je Jelena htela da napusti Zorana, kao što je to učinila i njegova prva supruga, ali ju je smrt pretekla!

 

Prema njenim rečima Marjanovićeva prva žena jednostavno je sa sinom izašla iz kuće do prodavnice i više se nije vratila. Tu joj je priču ispričala bliska porodična prijateljica.


ZORAN MARJANOVIĆ NAJSLABIJA KARIKA JELENINOG UBISTVA: Policija očekuje da napravi grešku i prizna sve što zna?!

- Divim se i jednoj i drugoj ženi  na tome koliko su u toj kući izdržale. Jelenina prijateljica mi je ispričala da je njihov brak u poslednjih šest meseci bio u krizi, ali mislim da nije zbog toga ubijena. I nakon skoro pola godine, tvrdim da je pevačica žrtvovana zarad rituala - kaže Rada Matić i ne krije da je prva kontaktirala sa Jeleninim mužem, Zoranom Marjanovićem.


KUMA KRIJE TAJNU JELENINOG UBISTVA? Vera Vukomanović iz zahvalnosti postala pion porodice Marjanović!

- Pošto su napisi u medijima upućivali na to da je Zoran ubica, našla sam  njegov profil i poslala m u poruku: "Kako te nije sramota? Što ubi takvu ženu?", tako mi je jednostavno, došlo. Posle toga sam pročitala da se Jelenin ubica navodno obesio, pa sam mu poslala poruku  sa izvinjenjem. Posle toga mi je poslao zahteva za priajteljstvo i tako smo počeli da komuniciramo. U početku smo ćaskali neobavezno. Preko Vajbera smo razmenjivali samo poruke tipa: "Gde si?", "Šta radiš?" i slično. Međutim, posle pet dana počeo je da priča o Hristovim vitezovima i ruci spasenja. Rekao je da vidi tugu u mojim očima i "da predamnom stoji neka velika nevolja, ali da uz njegovu pomoć to mogu da prebrodim". Tada sam se uplašila i shvatila da snjim nešto nije u redu. Pomislila sam da se povučem, ali ženska radoznalost i inat su me terali da nastavim. Pokazao je interesovanje za verski fanatizam, a ja sam rešila da istražim o čemu se radi - priseća se Rada kako je tekla komunikacija sa Zoranom.


DETALJ KOJI NEDOSTAJE, JELENIN KAČKET ODAJE UBICU: Ostao u Janinin rukama, a pronađen uz telo ubijene pevačice?!

I sam Zoran Marjanović potvrdio je da se dopisivao sa Radom i objasnio:

- Dopisujem se sa svima jer je postojala šansa da se iza nekog od tih profila krije i Jelenin ubica. S osobom koja se predstavila kao Rada ušao sam u konverzaciju i uglavnom sam s njom pričao o veri. Znate, o religiji, jer ponavaljam, mi smo pravoslavci koji slave slavu. I sa ostalima sam komunicirao i pričao o religiji - tvrdio je Marjanović.

Jelena Marjanović je ubijena u subotu, 2. aprila. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki. Policija još nije otkrila ko ju je ubio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Саслушајте - "хармоникаша"....?! Он зна... - све !!

Andja

pre 7 godina

@Lala iz Banata .. Eto vi ste taj komentar napisali do sad bar 20 puta .. koliko sam ja pratila ... i cudi me da se niko ne obazire na tog harmonikasa .. msm . logicno je bilo ispitati sve koji su bili u kontaktu sa Jelenom ... a izgleda da nisu ..covek se hvata za slamku , za svaki i najsitniji detalj u ovakvim slucajevima jedino tako ce doci do zeljenog cilja ..

nada

pre 7 godina

Ova Rada zna i blisku Jeleninu porodicnu prijateljicu ! Mmmmmmm. ispada da ona vise zna i od same policije samo mi nece biti jasno koju ulogu ona ima u ovom ubistvu. Sto se tice pravoslavlja i vere to ne menja stvar jer i mnoge ubice su bili pravoslavci,odlazili u crkvu i "navodno" verovali u boga sto ih nije sprecilo da ubiju !!!!!!!!!!.Zoran je za mene kao i njegova porodica prvi osumnjicen ALI pritisak je potreban da propevaju. KAKO MOGU DA ZIVE SA GRIZOM SAVESCU.

Boban Cvetkovic Nis

pre 7 godina

Vi iz Informera ste smesni procitajte u arhivi sta sam davno rekao o ovom slucaju,da je htele da ga napusti sa detetom,zbog toga je ubijena,da je ostavila dete i otisla ne bi je ubili.Zbog patoloske ljubomore i vezanost za dete stradala je jadna zena.Ubijena je u okviru kuce i placa,nekim predmetom koji se koristi oko drva i kamina,sve ocisceno i svi ucestvovali.neko vise neko manje,i poneko sa strane,satanisti.Ali glavni krivci su u kuci i dan danas i smeju se.Kolovodja svekrva,sin iz prvog braka jedan od glavnih,pa muz i na kraju potrcko svekar.Zna se i motiv i ubica,jedan covek je bacio predmet kojim je ubijena i to samo on zna gde,A TAJ COVEK JE SVEKAR UBIJENE.Jel da vam jos nacrtam.

Lana

pre 7 godina

Prosto je neverovatno .. ali sasvim moguce .. da jedan mali detalj bude resenje cele misterije …..

gordana tarana

pre 7 godina

to svi znamo manje ili vise i nije novost neka.48 sati i dale traje a Fila ima dokaze u rukama da ubica nije suprug i tacka.

zora

pre 7 godina

Ova zena se uvalila u aferu i postala neko ko nesto zna. Izasla iz anonimnosti tek tako.Ako je i zelela da bude u javnosti uspela je.

Stole

pre 7 godina

E Rado, vidim da ti je stalo da Zorana strpas u corku.....razmisli, jer posle neces biti toliko popularna u Srbiji!!!

Ds

pre 7 godina

Nisam strucnjak iz oblasti kriminalogije ali meni se cini da policija u otkrivanju ubice tapka u mjestu jer se bazira samo na bliskoj okolini te porodice i grada. Ja pretpostavljam da je ubica angazovan u inostranstvu i placen da ubije ovu zenu i da je imao dovoljno vremena da neprimjecen napusti Srbiju. Policija treba da se koncentrise na finansije porodice i napravi uvid u novcane transakcije i uvid u izlaskae iz Srbije na granicnim prelazima i analizirati sumnjive putnike,recimo,taj je sigurno bio sam,proveo je u Srbiji samo 24 casa,zurio je i nosio sa sobom vecu kolicinu novca koji je dobio za ubistvo.Prekontrolisati sve ove osobe koje se javljaju iz inostranstva jer bas one mogu biti upetljane u ubistvo. a sada izjavama odvlace paznju inspektora.

lala

pre 7 godina

A,zasto su Marjanovici,kobne noci, izbacivali crne kese i prali kucu varikinom,na to nije niko dao odgovor,makar ne javno.

Ljubo

pre 7 godina

Ljudi ne razmisljaju dok pisu ....svasta se brblja,cini mi se da su neki( nije prvi put) postavljeni za mamac ....rijesice se i ovo jednog dana ,sigurno...

Lana

pre 7 godina

A da li neko pomislja na Zeljka Mitrovica .. ili Cazima … NPR. Nekog ko je pomogao Jeleni materijalno da bude angazovana na Grandu .. jer takvo pojavljivanje mnooogo kosta … U svakom slucaju .. izvesno je da je htela da ode od Zorana … to zna njena najbolja drugarica .. koju ovde niko ne pominje … ni harmonikasa .. ni apotekara …

Hercule

pre 7 godina

Rado, nikakva to sekta nije. @Glumica je svo vrijeme u pravu. Mlatio ju je Zoka treće oko k'o vola u kupusu

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija