• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

23.09.2016

10:11

OVO JE ANĐEO KOJI PAO SA TERASE U AMBIS! Očaj u porodici poginule devojčice u Subotici!

Vesti

OVO JE ANĐEO KOJI PAO SA TERASE U AMBIS! Očaj u porodici poginule devojčice u Subotici!

Podeli vest

Milica Bunić (7) je uradila domaći u stanu, zatim je izašla na terasu, nagnula se preko ograde i žardinjere i pala sa petog sprata * Krošnja kroz koju je pala nije dovoljno ublažila udarac o beton

 

Majka ju je dozivala sa terase, a onda je ugledala ćerkino telo, nepomično, u lokvi krvi na betonu
Komšinica Bunića

U porodici Borislava i Adrijane Bunić iz Subotice, čija je ćerka Milica (7) prekjuče pala sa terase sa petog sprata i poginula, juče su odjekivali jauci i lelek. Ni rođaci ni komšije ne mogu da shvate kako se Milica popela na ogradu terase i preko žardinjere pala u ambis.

Lekari subotičke bolnice skoro sat vremena su se borili za život nesrećne devojčice, ali nije joj bilo spasa.

Rođaka Bunića, slomljena zbog tragedije, zamolila je juče novinare da razumeju njihov bol i da nemaju snage ni reč da progovore o Miličinoj pogibiji. Roditelji stradale devojčice juče su pripremali sahranu svoje mezimice.

Istraga bi trebalo da utvrdi kako je tačno došlo do ove tragedije, od koje je cela Srbija zanemela.


TRAGEDIJA U SUBOTICI! Devojčica (7) pala s terase i poginula!

Prema rečima komšija, devojčica je u sredu došla iz škole, uradila domaći zadatak i izašla na terasu. Najverovatnije se previše nagnula preko ograde terase, izgubila ravnotežu i pala na beton. Obližnje drvo, kroz čiju je krošnju pala, nije uspelo da ublaži udarac o beton i da nesrećnoj devojčici spase život.

Informer

Svi smo se nadali da će dete preživeti jer je još davalo znake života, ali nažalost nije joj bilo pomoći 

Komšinica

- Verovatno se dete zaigralo na terasi i, nažalost, završilo se kobno. Njena majka je, kako smo čuli, primetila da devojčice nema u prostoriji gde je radila domaći. Tražila ju je po stanu, a onda ju je i dozivala sa terase, kad je ugledala stravičan prizor. Telo njene ćerke ležalo je nepomično u lokvi krvi na betonu - priča komšinica.

Adrijana je u agoniji strčala u prizemlje, zgrabila krvavo dete, odnela ga do ulaza u desetospratnicu i pozvala Hitnu pomoć držeći ga u naručju.

- Jaukala je i plakala, bio je to jeziv prizor. Svi smo se nadali da će dete preživeti jer je još davalo znake života, ali nažalost nije joj bilo pomoći - priča potresena komšinica.

Direktor Osnovne škole "Sonja Marinković", gde je stradala devojčica tek pošla u prvi razred, nije želeo da da izjavu, kako "nesrećnim roditeljima ne bi naneo još veći bol".

O Borislavu i Adrijani, kao i o Milici i njenom godinu dana starijem bratu, komšije imaju samo reči hvale. Kazali su nam da su Bunići živeli složno, da su lepo vaspitali decu i da ne mogu da veruju da ih je zadesila takva tragedija.

Milica će biti sahranjena danas. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija