• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

25.09.2016

19:52

ZANEMEO OD TUGE! Posle jezive tragedije na Tasosu kada su pali sa motora, Marko u šoku zbog smrti drugarice!

Vesti

ZANEMEO OD TUGE! Posle jezive tragedije na Tasosu kada su pali sa motora, Marko u šoku zbog smrti drugarice!

Podeli vest

Marko Subotić (20), fudbaler iz Novih Banovaca, vratio se kući sa Tasosa nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je 10. septembra poginula njegova drugarica Andrijana Dević (18) iz Belegiša

Kako prenosi "Alo", Marka je u Srbiju vratila njegova porodica, ali on je u teškom psihičkom stanju zbog pogibije drugarice.

- Marko sve vreme ćuti i ne može da priča o nesreći. Kada je nakon operacije glave saznao šta se desilo, zapao je u teško psihičko stanje. Porodica je sa njim i pruža mu pomoć - kaže izvor blizak porodici.

DETALJI TRAGEDIJE NA TASOSU Teško povređeni Marko se ne seća nesreće!

Marko se nije sećao teške saobraćajne nesreće na Tasosu. Operisana mu je glava i bio je pod sedativima. U nesreći mu je polomljena i noga.

- Kada su pali sa skutera, oni su još oko sat-dva ležali pored puta dok ih nisu pronašli prolaznici - rekao je poznanik Markove porodice.

(FOTO) LEPOTICA KOJE VIŠE NEMA! Ovo je devojka koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na Tasosu!

Do nesreće je došlo kada je Subotić, koji je vozio skuter, iz za sada neutvrđenih razloga, sleteo s puta. Njegova drugarica je poginula na licu mesta, a on je teško povređen.

NESREĆA NA TASOSU: Otkriven identitet devojke koja je poginula u Grčkoj!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija