• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

25.09.2016

22:23

(VIDEO) JELENA NAĐ NA IVICI SUZA: Albert me je zlostavljao, sad moram da ga slušam kako se pravda?!

Vesti

(VIDEO) JELENA NAĐ NA IVICI SUZA: Albert me je zlostavljao, sad moram da ga slušam kako se pravda?!

Podeli vest

Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa, potresla je Srbiju svojom ispovešću u emisiji voditeljke Tatjane Vojtehovske. Jelena je povodom ovog gostovanja dobila i kritike na koje je oštro odgovorila putem društvenih mreža

Mnogi su zamerili Jeleni što se žali na lošu finansijsku situaciju, a ima silikonska usta, a bivša Albertova supruga ovako je odgovorila na zamerke.

ALBERT NAĐ ODGOVORIO BIVŠOJ ŽENI: Nemam šta da krijem, ISTINA ĆE SE USKORO SAZNATI!

- Da imam urađene usne još od 2003. godine ako dušebrižne to interesuje. A vidim da ih interesuje. Poenta je zlostavljač - napisala je Jelena na Tviteru i rekla da bi pojedini verovatno bili zadovoljni da je u emisiju došla nesređena.

- Površni su, pa ne čuju poentu. Da sam došla u ritama, masne kose, možda bi bili zadovoljni - napisala je Jelena. 

JELENA NAĐ IDE PRED TUŽIOCA: Supruga fudbalera biće saslušana zbog sumnje da je bila žrtva nasilja u braku!

Inače, Albert Nađ večeras je gostovao na televiziji Pink u pokušaju da se odbrani od optužbi bivše supruge, a Jelena je prokomentarisala i njegovo večerašnje gostovanje:

- Malo je što sam jedva izvukla živu glavu pred decom, sada moram i da slušam pravdanja. Pravda za nasilnike ne za žrtve - glasio je tvit.

BOLNA ISPOVEST ŽENE ALBERTA NAĐA: Tukao me u trudnoći, HTEO JE DA ME SILUJE PRED SINOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
veselin022

pre 7 godina

MA KAKVA DAMA ONA JE JEDNO VELIKO ZLO. POGLEDAJTE JOJ SAMO U OČI - VIDEĆETE POKLEPU...

bubasvaba

pre 7 godina

Kad si tako pametna sta te uverilo da je zena lagala ???? koliko priznanica ili uplatnica alimentacije je doticni pokazaao ????? koliko duguje i dali dug mogu deca da jedu ???? sto nije platio skolarinu ????? kad je sumnjao za ocinstvo sto nije trazio denka odmah po rodjenju nego kad treeba da oslobodi placanja ne radim ko voli da radi ali ovaj radi na crno i tako steti i svoju decu i drzavu.

naivna

pre 7 godina

Jesam zena i poverovala sam naivno svakoj njenoj reci ali koji je to manipulator.Muskarci mogu biti nasilnici ali sto zene mogu da budu osvetoljubive i da manipulisu prosto se stidim kada vidim ovo.Jeziv recnik i kletve uh grozno  .\n

nele011

pre 7 godina

...svaka cas za komentar...culi smo i nju i njega....sud neka kaze svoje...

Miso

pre 7 godina

Dok je bilo kesa sve bilo super,sad kad je nestalo odmah je odvaljivo od batina.

penzioner

pre 7 godina

Ako neko nema tekuce prihode prakticno mu je nemoguce naplatiti alimentaciju! Ako je ostavio nepokretnosti deci, neka prodaju i zive od toga! Malo li je nekoliko stotina hiljada evra?

CIRINELA

pre 7 godina

Ne znam odakle ti to da ne placa alimentaciju i da nema otkud da plati. Da si se malo potrudio i pratio emisiju saznao bi da njegova sadasnja zena placa alimentaciju umesto njega. Koliko je dobila od njega u nekretninama , novcu i placanju luksuza na kome insitira ( operacija katarakte ) treba da ju je sramota. Da laze ko pas bilo mi je jasno kad je "vrloj" Vojtehovskoj namerno promakne laz da ima oftalmoloske problem zbog tog njegovog "nasilnickog" ponasanja a ispostavilo se da je to problem od samog rodjenja. I zasto insistira da se operacija obavi bas u Spaniji?. Zar u Srbiji ne moze. Ovde je u puno dosla do izrazaja ona narodna kletva da Bog da da imala pa nemala ali kad je spanski djoka sladji neka cuti i trazi neku istu takvu budalu kao sto je Nadj.

lala

pre 7 godina

Manipulator,nevidjeni,gospodjo,kad sve saberemo i oduzmemo,na kraju radite protiv svoje dece!

Lana Schwartz

pre 7 godina

Ja ne znam kome bih vjerovala?! \nTrebala bih njoj,jer sam i sama prosla kroz slicno,da se,ako nista drugo onda kao zena solidarisem sa njom.Ali kako kada i on ima svoju verziju,i to vrlo ubjedljivu?!Ciganluk u svakom slucaju.

Milorad Culibrk

pre 7 godina

Gospodjo Vojtehovka, Vi bi ste kao novinar morali da znate da je sklonos licnosti da psuje oblik AGRESIVNOSI. Koliko je puta " gospodja" u razgovoru sa vama socno opsovala. Niste dali svoj doprinos, sto ste inace obavezni bez stavljanja na bilo koju stranu, da istina bude edukativna za mnoge bracne drugove. Ono sto je jos gore Vi ste sugestibilni i svo vreme podstrekavate Vasu sagovornicu da optuzuje umesto da tragate za istinom. Neprofesionalno ponasanje Gos. Vojtehovska.

Rada Matic

pre 7 godina

Dobro je uopste čitava posle one poruke sta mu napisa za dete.. Dno dna ova zena

Ana

pre 7 godina

Zamislite da imate ovlascenje na kartice na kojima su iznosi u stotinama hiljada Eura, a vi sedate I trpite batine. Molim vas, pa gde to ima? Samo puka sirotinja, koja nema gde, niti sa cim da ode, trpi zlostavljanje godinama. Uostalom, zamislite zlostavljaca, nasilnika, koji vas oplavi tako da vam ne povredi silikonske usne. Ocigledno je da gospodja nije imala bliski susret sa pravim nasiljem, ni jednom je nije sutnuo u glavu. Znate on je fudbaler I verujem da bi u fizickim duelima sa bilo kim, koistio noge, jer ih I inace koristi.

exSer b

pre 7 godina

Dama ne laze. Albert je lazovcina. Zivi bili pa videli.

nele011

pre 7 godina

Rekla si svoju verziju, culi smo i njegovu...sad mu vrati kucu, stan i kola...tuzi ga sudu i sve naplati...i da...a koliko godina staza imas i gde radis...

Sale

pre 7 godina

Kad Vidim onu Tatjanu Vojtehovski, njen twitter nalog i sta on a pise to je zivot da ti se zgadi. Emisija naravno dno dna! Ono# kad je ona pocela da buds borac za ljudska prava? Drugo, koliko je jadna da kopa po tudjim zivotima? Danas Nadj familija , sutra? Izjavljuje po intervjuima za novine da je njen privatan zivot samo njen a ostale treba razvlaciti po njenim emisijama. O njenim moralnim vrednostim to je tek za jednu njenu emisiju. Evo recimo on a je bila dva dana nekakav PR Djokovicima pa kad su ovi videli njen CV i sta se po gradu prica ko je i sta je doticna brzo su odustali. Tako da o moralu, ponasanju nebi bilo lose da napravi jednu emisiju o samoj sebi, ugosti samu sebe. Ne bi bilo bilo lose i da napravi jednu emisiju o elitnoj prostituciji.

djuro

pre 7 godina

pa gospodjo sta reci svako ima pravo da napravi budalu od sebe,sinoc vas muz kaze da vam je sve ostavio pokazao brdo papira i dokaza i ono sto je naj interesantnije uhvaceni ste draga gospodjo u svaleraciji ja nemam nista protiv tog sporta ali covek mora da i to radi pametno ali vi ste potpuno nepametni

juka

pre 7 godina

Slušaj ovamo,,,,,ako je istina da ga varala(ja to ne znam)MUŠKI EGO NAKON TOGA PODIVLJA...Verujem da je lemao ponekad.Žene ne bi trebalo da se igraju sa tim.Posle im đavo i sud i bivsi krivi.Morate stoicki podnet rusvaj ako ste varale muževe.Jednom tako moja žena izadje sa drugaricom u grad i ja joj nadjem u viberu slucajno poruku od drugarice"sreca da ne zna gde smo bile ne bi nas oprale ni dunav ni sava",,,Šta ja da pomislim na to????Ne branim ni jedno ni drugo ali dosta puta i same žene doprinesu da im muževi postanu nasilnici....i onda plaču i kukaju ...te deca,alimentacija,suze...a izazivaju belaj...žene ko žene...njegov bes je posledica njezinog ponasanja u braku i nista vise....mada ne opravdavam nasilje...bolje se mirno razvesti....ali....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija