• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2016

22:13

ONI SU UZGAJALI VIŠE OD TONE MARIHUANE: Kako su uhapšeni dileri u okolini Kanjiže!

Vesti

ONI SU UZGAJALI VIŠE OD TONE MARIHUANE: Kako su uhapšeni dileri u okolini Kanjiže!

Podeli vest

Policija je uhapsila pet osoba kod kojih je na polju u blizini Kanjiže pronašla tonu i 250 kilograma marihuane... Privedeni su Jozef Lakatoš (59), njegovi sin Edin (33) i ćerka Edina (22), kao i braća Molnar, Ervin (26) i Erne (19)

Policija je juče uhapsila pet osoba jer je na njihovim plantažama u okolini Kanjiže otkrila bezmalo tonu i 250 kilograma zasada marihuane, vredne pola miliona evra!

VELIKA AKCIJA MUP! Zaplenjeno rekordnih 1.250 kilograma marihuane u Kanjiži!

Kako saznajemo u policiji, uhapšeni su Jozef Lakatoš (59), njegovi sin Edin (33) i ćerka Edina (22), kao i braća Molnar - Ervin (26) i Erne (19). Pretpostavlja se da je ova grupa marihuanu iz svojih zasada krijumčarila u Mađarsku i da je ona bila namenjena za tržište narkotika Zapadne Evrope.

Sakrivene plantaže

Do hapšenja kriminalne grupe i otkrivanja plantaže marihuane došlo je nakon operativnog rada policije na terenu.

Public

- Svi uhapšeni bili su praćeni izvesni period zbog sumnje da su umešani u kriminalne radnje. Zasad indijske konoplje, sa 340 stabljika visine preko dva metra, otkriven je u njivi Edina Lakatoša, a istragom je utvrđeno da ih je on uzgajao sa svojim drugovima Ervinom i Erneom Molnar - kažu u policiji.

Public

Da je proizvodnja marihuane bila gotovo porodični biznis pokazalo se kada je policija kod Edinovog oca i sestre pronašla drogu.

- Nakon otkrivene plantaže u kukuruzu izvršen je pretres automobila Jozefa Lakatoša, Edinovog oca, i u njemu su pronađena dva kilograma već osušene marihuane spakovane u najlon-kese i spremne za prodaju. Pregledom porodične kuće i u torbici Edinove sestre Edine pronađena je manja količina već osušene "trave" - saznajemo do izvora bliskog istrazi.

Public

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti privedeni Višem tužilaštvu u Subotici.

Živeli u luksuzu

Za meštane Kanjiže uhapšeni Lakatoši bili su samo uspešni poljoprivrednici, iako komšije kažu da im jeste bilo sumnjiv luksuz u kome su živeli.

MUP U AKCIJI: Zaplenjeno 36 kilograma droge, uhapšene tri osobe!

- Lakatoši imaju četiri kuće i tri džipa. Jeste da su radili dosta, ali i svi mi radimo, pa ne možemo da imamo takav kapital. Za Molnare mogu samo da kažem da me ništa ne čudi. Svaki dan sam ih viđao u drugom BMW. Mislim da ih imaju ukupno pet. Pitali smo se odakle im, a sada nam je jasno - kaže meštanin Kanjiže.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija