• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

26.09.2016

18:19

KONOBARICA PRIVEDENA ZBOG JELENINOG UBISTVA: Sumnja se da je njen DNK pronađen na mestu zločina!

Vesti

KONOBARICA PRIVEDENA ZBOG JELENINOG UBISTVA: Sumnja se da je njen DNK pronađen na mestu zločina!

Podeli vest

Policija je pre nekoliko dana privela na informativni razgovor devojku iz Beograda koja se dovodi u vezu sa svirepim ubistvom Jelene Marjanović (33) iz Borče

Od nje je uzet uzorak DNK, koji je poslat na veštačenje kako bi se ustanovilo da li se poklapa sa onim koji je pronađen na mestu zločina na Jeleninoj odeći.

- Devojka koja je radila u jednom kafiću u Beogradu privedena je na informativni razgovor. Ona je demantovala da ima bilo kakve veze sa ubistvom Jelene Marjanović. Međutim, od nje je uzet uzorak DNK, koji je poslat na veštačenje. Ona je objasnila da Jelenu nije dobro poznavala, već samo iz viđenja, kao gošću lokala u kojem je radila. Vlasnik kafića bio je Jelenin blizak prijatelj - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

DETALJ KOJI NEDOSTAJE, JELENIN KAČKET ODAJE UBICU: Ostao u Janinin rukama, a pronađen uz telo ubijene pevačice?!

Majka u teškom stanju u bolnici!

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene Marjanović, još se nalazi u bolnici zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

- Medicinska sestra koja mi je davala infuziju mi je rekla: „Zaklela se Zemlja raju da se sve tajne odaju.“ Verujem da će se dok sam još živa otkriti ko je ubica mog deteta - ispričala nam je Zorica pre nego što je otišla u bolnicu.

Konobarica je nakon saslušanja puštena da se brani sa slobode. Od nje je uzet uzorak DNK kako bi se utvrdilo da li je identičan sa onim koji je pronađen 3. aprila u kanalu u naselju Crvenka u Borči, kada je pronađeno i telo nesrećne žene.

Policija je do sada saslušala više od 500 ljudi za koje se sumnjalo da nešto znaju o zločinu koji je potresao celu Srbiju. Međutim, ni skoro šest meseci od zločina još nema pomaka. Policiji je prvo 2. aprila data informacija da je žena oteta, pa je prvo formiran tim za otmice, a tek kasnije i odeljenje za ubistvo.

Telo nesrećne žene sa smrskanom glavom je dan kasnije nađeno u kanalu. Policija nije pronašla mesto ubistva niti predmet kojim je ubijena. Nije imala neprijatelja, niti je dobijala pretnje. U javnosti je postala poznata kada se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“.

ZORAN MARJANOVIĆ NAJSLABIJA KARIKA JELENINOG UBISTVA: Policija očekuje da napravi grešku i prizna sve što zna?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stole

pre 7 godina

Cudo jedno kako su se novinari nalupetali. Smeo bi se zakleti da je Jelenina mama vec ispricala svoje sumnje policiji, a samim tim i propratne detalje na koga se ovo ubistvo odnosi tj. ko je pocinitelj. ZENA JE U TAKVOJ FAZI DA NIJE SPOSOBNA SAMA DA SE BRANI ....ako je zet Zoran malo "jace" zagrli prilikom posete u bolnici...:(

Sta sve covek napise sacuvaj B

pre 7 godina

Da li ti razumes i shvatas sta si napisao ?! O svojim razmislanjima bilo bi najbolje da porazgovaras sa nekim strucnim licem. Napisati da novinari lupetaju, a jedini si ti sa ispravnim misljenjem , praviti horror scenarija to nije zdravo.Bog nek ti oprosti.

Stole

pre 7 godina

Tacno je da lupetaju i da su se nalupetali u poslednjih 6 meseci, tako da su se smucili i Bogu i narodu. Evo ti dokaz da svaki dan izmisle po jednog krivca za Jeleninu smrt. Kada bih sve te moguce osumnjicene pokupio na jednu gomilu, ne bi stali u PIONIR halu....drugarski pozdrav

meda

pre 7 godina

A sta to da mu oprosti Bog? To sto ima svoje misljenje? Bog neka prasta ubici, a policija neka ga uhapsi vise!

tiana

pre 7 godina

Konobaruca nije pustena da se brani sa slobode jer nije ni optuzena, vec samo saslusana u policiji...da vidimo rezultate DNK mozda i ima neke veze...\n

bb

pre 7 godina

"policiji je prvo javljeno da je Jelena oteta..." Ovo je kljuc. Javljeno je da je oteta,da bi se unistili dokazi na mestu zlocina.

Hrid

pre 7 godina

Zasto je Zoranov mob.bio iskljucen izmedju 4i 5?Zasto su izbrisane poruke s njegovog mob.?Zasto je iznosio vrece iz kuce u noci ubojstva?Zasto je kuca prana varikinom?Zasto je Z.sin rekao :"deda je sve zajeb."?Zasto je deda rekao:"sve smo ih zajeb"?Tko je poslao por.u noci kad je ubijena,:"ne trazite je...tamo je gdje treba biti..?Puno kljuceva ali ni jedan tajnu ne otklucava!

MM

pre 7 godina

Ne znamo koliko je to tačno što je pisano u medijima, ali svi smo svojim očima videli taj komentar dok je još nisu našli... kad sam videla to, mislila sam da je žena živa, da je neka fora da pobegne iz te kuće. Ali kasnije...ko je mogao tako nešto da napiše? Pitam se da li je policija to uopšte istražila, tu leže neke kockice ovog slučaja.

stanka

pre 7 godina

U potpunosti se slažem sa tobom. Ja sam odavno pisala da treba pronaći autora komentara koji je u noći kad se nije znalo da je ubijena,oglasio porukom "ne tražite je,otišla je na bolje mesto,"pod pseudonimom: konačno slobodna. istraga je namerno usmerena u pogrešnom pravcu,masovna,uz medije.....tako se dobilo na vremenu i stvorio prostor za manipulaciju policijom i ostalima.....

Aleksandra

pre 7 godina

Tako je.Mnogo toga je cudno izjavljivano te veceri kad je "nestala".Zoran posumnjao da je oteta,a pre toga navodno su on,njegov otac sve pretrazili i nisu je nasli pa eto kad nema oteta je.Kuma je rekla da su zvali ili je trazili u sigurnim kucama.Pa zasto tamo ako je sve bilo idilicno.E i na kraju Zoran je rekao da ima prijatelja u policiji,koga je zvao da prijavi nestanak ali je morao licno da ode to da uradi.Za to vreme se unistavaju tragovi,a Zoran ima alibi za tih sat vremena.Proveriti prijatelja iz policije.

Laki

pre 7 godina

Vlasnik kafica je Jelenin blizak prijatelj? Pitam se sta to znaci, da li je bila u nekoj tajnoj vezi? Da li je kafic ili kafana ? E moj narode ko zna sta se tu sve krije, o mrtvima sve najlepse, ali mnogo je pitanja bez odgovora. Kao zasto je sisla sa staze na kojoj je trcala??Nadam se da ce policija rasvetliti ovaj triler.

Rada Matic

pre 7 godina

Sa nasipa je Jelena krenula kuci jer ju je Zoran poslao do majke!! Neko je po nju dosao a Zoran i Jana ostali...Zivi bili pa videli

milica

pre 7 godina

kljucno je pitanje, zasto ona uopste silazi sa staze? ako je iza cekaju muz i dete.  i zasto insistira da bas tu trce? \n

milica

pre 7 godina

a moguce i da se nasla sa dilerom da preuzme drogu za licnnu upotrebu ili travu, pa se zavrsilo fatalno, zato zoran mora da cuti. testirati jelenu na droge dok je bila na obdukciji i zorana takodje. ako ne das pare ili dugujes oni ti prete a katkad i kidnapuju i traze otkup.\n

anata

pre 7 godina

koja je funkcija rade matoc, osim da opstruira slucaj. ako ne zna pouzdano cinjenice neka ne iznosi gluposti i rekla kazala nagadjanja.\n

anata

pre 7 godina

ako su se ona i zoran svadjali na rampi, onda je jelena morala da zove nekog sebi bliskog da dodje po nju na nasip, problem je sto je ta osoba usmrtila kasnije iz razloga poznatih samo ubici. a zoran ne sme verovatno da kaze da su se svadjali iz straha, da njega ne osumnjice za ubistvo. treba ispitati njene poznanike, koji su njoj bliski, a nisu zoranu. \n

meda

pre 7 godina

Jel ti uopste pratis slucaj od pocetka? Ko je to bio blizk njoj, a ne i Zoranu? Niko, nju je ovaj posedo vao kao stvar. Tako da su svi bili bliski sa.njim, a sa njom samo preko njega.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija