• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2016

22:18

JELENINO UBISTVO SAVRŠEN ZLOČIN! Svi tragovi pali u vodu, policija nemoćna?!

Vesti

JELENINO UBISTVO SAVRŠEN ZLOČIN! Svi tragovi pali u vodu, policija nemoćna?!

Podeli vest

Nema nikakvog 'krunskog dokaza' o kome javljaju neki mediji... Istina je da inspektori nemaju više ama baš ništa konkretno u rukama... Istraga, i pored toga, neće biti zatvorena

Policija nema više nijedan dovoljno dobar trag za nastavak istrage ubistva 'zvezde Granda' Jelene Marjanović, saznaje Informer u vrhu MUP!

MAJKA UBIJENE DEVOJČICE IZ SUBOTICE TVRDI: Moju Milicu i Jelenu Marjanović je UBIO ISTI ČOVEK!

Uprkos napisima medija u kojima se svako malo najavljuju novi krunski dokazi koji samo što nisu doveli do otkrivanja i hapšenja ubice, istina je da inspektori koji rade na ovom slučaju u ovom trenutku nemaju ama baš ništa konkretno u svojim rukama.

Idu iz početka

Sagovornik Informera, visoko pozicionirani funkcioner beogradske policije, kaže da će ubistvo Jelene Marjanović najverovatnije ostati nerešeno bar u narednih nekoliko godina.

- Znam ja da savršeni zločin ne postoji i da se svaki ubica pre ili kasnije otkrije, ali plašim se da Jelenin ubica neće biti otkriven u nekom doglednom periodu. Potpuno iskreno da vam kažem, mi više u rukama nemamo ništa opipljivo, nijedan dovoljno dobar trag za ozbiljan nastavak istrage - objašnjava naš sagovornik.

Novak Đurović

On napominje da to što tragova i novih dokaza nema nipošto ne znači da će ovaj slučaj biti zatvoren i da će istraga biti zaustavljena.

SLOMILA JE TUGA! Majka Jelene Marjanović u teškom stanju! Prebačena na VMA! NE MOŽE da GOVORI!

- Inspektori svakodnevno rade na istrazi ubistva Jelene Marjanović, taj slučaj je i dalje prioritet u našem radu. Sada se iznova pregledaju svi spisi iz predmeta, svi prikupljeni tragovi, sve izjave saslušanih građana. Pokušavamo da nađemo bilo šta za šta bismo se zakačili, bilo kakvu nelogičnost, bilo kakav trag, bilo kakvu sumnju. Takođe, kolege nastavljaju razgovore sa članovima porodice Marjanović i njihovim najbližim rođacima i prijateljima - nabraja izvor Informera.

Prema njegovim rečima, u dosadašnjim iskazima Jeleninog muža Zorana, svekra i svekrve Vladimira i Zorice, kao i devera Miloša ima dosta nedoslednosti i kontradiktornosti koje upućuju na izvesne sumnje, ali...

(FOTO) TAJNA MODRICE NA LICU JELENE MARJANOVIĆ! Zoran: Sve je izmišljeno, TO JE FOTOMONTAŽA!

- To je za sada samo to, mi imamo samo ozbiljne sumnje... Pazite, kada biste razgovarali sa inspektorima koji vode istragu Jeleninog ubistva i kad biste ih pitali ko je ubica, oni bi vam u privatnom razgovoru rekli da sa 90 odsto sigurnosti mogu da tvrde da je to ta jedna osoba. Ali konkretnih materijalnih dokaza protiv te osobe nema i to je najveći problem - kaže sagovornik našeg lista.

Novak Đurović

Na direktno pitanje da li je ta osoba na koju se sumnja član porodice Marjanović on odgovara:

- To nikako ne mogu da vam kažem, jer bi to ugrozilo dalju istragu. Reći ću vam samo da je na tog čoveka mislio i premijer Vučić kada je pre dve nedelje rekao da policija zna ko je ubica, ali da nema dokaza...

Inače, kako saznajemo, nijedna od "ekskluziva" koje su prošle nedelje objavljene u beogradskim medijima o istrazi ubistva Jelene Marjanović nije tačna. Nije istina da se svekar Zoran Marjanović na saslušanju u policiji izlanuo i rekao: "Neću da vam kažem ko je ubio Jelenu", baš kao što nije tačno ni da je Jelenina ćerka Jana (5) policajcima otkrila nekakav novi trag.

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK! Četiri meseca pred smrt Jelena Marjanović SVA U MODRICAMA služila goste na slavi!

- Ne znam zašto se to piše... Ili ti novinari, u nedostatku boljih priča, izmišljaju priče ili ih neko ozbiljno laže. Mi bismo voleli da postoji bilo kakav novi trag, ali njega nažalost nema - kategoričan je izvor Informera.

Novak Đurović

Zvanično, niko u policiji juče nije hteo da komentariše naša saznanja.

Zoran očajan: Kako da kažem Jani da joj baka umire

Teška bolest Zorice Krsmanović pogodila je i njenog zeta Zorana, koji je često posećuje. On tvrdi da je očajan zbog Zoričinog stanja i da ne zna šta da kaže ćerkici Jani.
- Ovo su preteški trenuci. Zbrinut sam za Zoricu. Ona mi je kao majka, i mnogo je volim i poštujem. Nemam snage da je gledam u bolničkoj postelji. Kako Jani da kažem da baki nije dobro. Kako posle svega što je preživela - rekao je Zoran za beogradske medije.

Na drugoj strani, stručni sagovornici, policajci i kriminolozi sa višedecenijskim iskustvom kažu da će ubica Jelene Marjanović jednog dana biti otkriven. Problem je, međutim, što taj dan može da dođe i za deset i dvadeset godina!

Ubica će negde pogrešiti

Kriminolog Dobrivoje Radovanović tvrdi da će Jelenin ubica sigurno napraviti neku grešku i da će biti uhvaćen, ali da to može da bude i u dalekoj budućnosti.

RADA MATIĆ IZ BEČA TVRDI: Znam da je Jelena htela da napusti Zorana, ALI JE PRE TOGA UBIJENA!

- U ovakvim slučajevima ubica uvek ponovi zločin i policija ga uhvati, samo što do toga prođe mnogo vremena, pa se plašim da ćemo razrešenje slučaja Marjanović imati tek za deceniju ili dve. Moja pretpostavka je da je u pitanju teška ljubomora i da je ubica potencijalno erotoman. Policija sada ne može mnogo toga da uradi i ostaje joj samo da čeka ubičinu grešku. Odnosno da se neki sličan zločin dogodi u zemlji ili regionu - tvrdi Radovanović.

facebook

Sa druge strane, policijski ekspert Marko Nicović smatra da ovo nije savršen zločin i da inspektori nikako ne smeju da budu malodušni ili da odustanu.

DETALJ KOJI NEDOSTAJE, JELENIN KAČKET ODAJE UBICU: Ostao u Janinin rukama, a pronađen uz telo ubijene pevačice?!

- Policija mora da nastavi da traga i inspektori nikako ne smeju da pomisle da je sve izgubljeno i da se ubica nikada neće pronaći. Smatram da su previše energije potrošili na porodicu i čaršijske priče i savetujem im da se više fokusiraju na njen privatni život. Po meni, tu leži rešenje, da li u vidu nekog finansijera ili pak ljubavnika - jasan je Nicović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 7 godina

dakle obistinilo se ono sto sam cuo avgusta kada sam bio u beogradu da ju je likvidirao mocan politicar sa kojim je bila u vezi njemu ce bog sudit i ma ko to bio polako samo nece dobro proci sve vi znate ali prikrivate majmuni jedni sram vas bilo

Lala iz Banata

pre 7 godina

Истрага, од првог дана, вођена - ...дилетантски...!! Готово, аматерски...Без јасног плана рада и без - више верзија...!! Неко је "купио" диплому и .... - положај...!! Даћу само један пример ( има их бар десет!) Приводе осумњиченог.... саслушају га...Падне на полиграфу! А онда после пуштања, без притвора ( полицијског!) после 10 дана иду у претрес - куће..?! Па где се то тако ради - побогу..?! Па бар да су - погледали какав ЛОШ крими филм на ову тему...знали би много више, како се води истага убиства!

MM

pre 7 godina

Da, 10 dana kasnije idu u pretres kuće! Zoran je tu subotnju noć bio na slobodi, svašta je mogao da uradi za to vreme. Naavno, sa svojom familijom i kumovima. I onaj detalj da je Jelena rekla da idu na nasip kad su već došli do staze kod BSK-a, možda je to i Zoran predložio...

meda

pre 7 godina

Kako vas nije sramota da joj prisivate svalere? Sam Zoran je pricao kako se nisu razdvajali i svuda isli zajedno. Kad je uspela i svalera da ima? Em se ubica ne hapsi, em je ni krivu ni duznu, mrtvu pljujete, jadni ste!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Нема савршеног злочина, али има САВРШЕНО траљаве - ИСТРАГЕ...!! Ова то - свакако јесте !! Пример - траљавости

ja pa ja

pre 7 godina

NEMA DRUGOG NI TRECEG.. POGLEDAJTE OPET PRVU SLIKU GORE I PROCENITE KOJU GRIMASU NOSI POGLAVICA SEKTE?!..ISTU KAO I PRVOG DANA KADA SE UBISTVO I DESILO., U POLUSMEHU!.. A NJEGOVA TROGUZA VRACARA?.. NEMA JE NIGDE...KRIJE NOGE..SVE JE ODAVNO JASNO SAMO NEMA KO DA HAPSI

zombi

pre 7 godina

Pisala sam vec o slucaju Ramsey u Colorado , gde FBI ne moze da resi slucaj 20 godina, ali su medija isto tako satanizovala porodicu ( tako je FBI pokrivao svoju gresku traljave istrage ) I danas speaker ispred FBI kaze : porodica je 100% nevina , ali se ne zna ko je ubica. Imaju DNK ali to ne pomaze. Rezultat svega je brat koji je tada imao 9 god , a danas 29 god ne izlazi od straha na ulicu. E to je problem. Bilo bi vrlo lepo da policija javno kaze da porodica niie, AKO NIJE, tako da porodica moze da nastavi normalan zivot. Sad se u Colorado svi izvinjavaju porodici, ali steta je napravljena I od IZVINI mladic ne moze da se oslobodi svoje paranoje.Vodite racuna o zivima koji su ostali iza Jelene.

juka

pre 7 godina

ja mislim da policija ima dokaze ali iz nekog razloga ne hapsi ubice

laki

pre 7 godina

I slepcu je jasno da policija stiti ubicu zato sto se radi o coveku koji je mocan. Da li je neki politicar u pitanju ili tajkun koji nije dobio sta je zeleo.

ana

pre 7 godina

svaki ubica izdaleka na proputovanju kroz Srbiju moze da naparavi savrsen zločin

Nasip

pre 7 godina

SVIM INSPEKTORIMA ODUZETI ZNAČKE I DOZVOLU ZA RAD. NIJE SAVRSEN ZLOCIN VEC IMAMO NESAVRSENU POLICIJU.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Када тим нема резултат - не "смењују" се - играчи..?! Зна се ко сноси ОДГОВОРНОСТ за неуспех - тима ! Тај "лети"...

nati

pre 7 godina

Ovde se od pocetka videlo da policija zataskava zlocin i da se ponasa sa svim pravilima zataskavanja bas kao i FBI u slucaju 11.09.U pitanju je poznata faca cije se ime skriva bas kao i u slucaju dizanja u vazduh Trgovinskog centra iza kojeg je stajala americka vlada.Svi koji prate ovaj slucaj,znaju sta krminalistcki inspektori (ne) rade i koliko se prave blesavi,dokaz da su od pocetka istrage tvrdili da se radi o savrsenom zlocinu, sto i sad tvrde i da se ubica ne moze naci.Jasno je svima sta hoce da nam kazu ali svi bi pitali drzavu, zasto tolerise da u njoj ima nedodirljivih,kakva je to vlast koja zlocincima ne sudi,cak nece ni da ih trazi pa jos i krije njegovo ime.Nedopustivo je da takav gnusan zlocin prodje nekaznjeno.\n

slavica

pre 7 godina

izvinite se marjanivicima javno, da ljudi mogu normalno da zive, ako barem i malo mislite na dobro tog malog deteta. \n

srbin

pre 7 godina

PoLicijo, trazite od Googla satelitske snimke sa nasipa tih dana. Platiti amerima ako treba, kako bi dobiLi.

Ej Srbine

pre 7 godina

Gde ti zivis ?! :) Ideja dobra, ali neostvarljiva.

Ana

pre 7 godina

Od tog Google satelitskog snimka nema ništa..Na east coast su brutalno ubijene dve mlade devojke, jedna u Princton, a druga u Queens u sred dana dok su trčale i policija i FBI nemaju predstavu ko je počinio i ako dokazi nisu uklonjeni, a jedna familija je čak ponudila 250000$ za bilo kakvu informaciju. Da imaju takve snimke valjda bi ih koristili.

Ana

pre 7 godina

Devojka koja je ubijena je radila za Google, tako da bi oni sigurno pomogli da mogu

Hrid

pre 7 godina

Sta ce im satelitska snimka,sve kockice su slozene,nisu oni nesposobni samo debelo stite nekog!To svi vide,jedino Marjanovici vjeruju da policija radi dobro..ZASTO???

Bilja

pre 7 godina

A da pozovu mozda agenta Coopera, taj ce im resiti nedoumicu!!?

Duki

pre 7 godina

NEMA SAVRSENOG ZLOCINA. Sta bi sa snimcima sa vestacenja u Nemackoj ? Cekaju se rezultati dnk analiza 5 meseci ?! Ko je ovde lud ? Hoce li neko iz policije zvanicno izaci da kaze nesto o ovom svirepom ubistvu ? Svi cute, a ubica ostao nekaznjen. Strasno.

kuvar

pre 7 godina

Svim u policiji koji rade na ovom slucaju dati otkaz, jer zasto primaju platu kad ne urede nista. Ja kao kuvar treba da kazem gazdi da ja ne znam da skuvam jelo ali hocu platu na kraju meseca.

snoop dog

pre 7 godina

" TESKA LJUBOMORA" ako je to je povod, a izgleda da jesete..... ko je u tom slucaju mogao da bude tesko ljubomoran ? [1 ] MUZ ZORAN [2] tajno zaljubljen u Jelenu njegov brat MILOS [3] Tajni Jelenin [MOCNIK] ljubavnik ? [4] ili neko sa estrade ? To su mogucnosti u ovom slucaju. Mnogo sto sta govori o ponasanju porodice Marjanovic, koja kao da ne zeli da se ubica pronadje . Ubica je dobro znao Jelenino kretanje i njene aktivnosti tog kobnog dana. On ju je cekao bas tu i ona mu je prisla.... znaci da su se poznavali. Ko je mogao da izbtise sve poruke sa mobilnog, njenog i Zoranovog i zasto ? Znaci Zoran je to uradio, ako Zoran to nije uradio onda mu je ubica to naredio? Znaci da Zoran zna ko je ubica. Ovo nije slucajno ubistvo vec naruceno placeno ili dogovoreno.....

duda

pre 7 godina

posto je nasa policija takva kakva je, na zalost nesposobna, postoji resenje. zamolite lepo ruse da dodju i pomognu. verujem da bi najkasnije za mesec dana slucaj bio resen, i ubica uhvacen. jer oni ne bi stedeli nikog, pa ni politicare.

ciki

pre 7 godina

Od ukidanja Srednje skole unutrasnjih poslova u Sremskoj Kamenici koja je u vreme Jugoslavije bila jedina policijska skola cija se diploma priznavala i van granica Jugoslavije, pravi policajci i ne postoje. Postoje samo poslusni poltroni koji svoj rad pravdaju kroz to sto ce svakoga dana vrsiti razne represivne mere i radnje, ali nad obicnim narodom, a kad su ovako ozbiljna dela u pitanju, onda se sa namerom i krene traljavo jer je tako od vlasti naredjeno, a da bi se stvorio prostorza milion manipulacija koje jedino njima odgovaraju, a uz to da se sira javnost sto vise tuca u zdrav mozak i da se sto vise zanima sa ovakvim desavanjima i na taj nacin da sto manje misli na probleme koji ubise vecinski deo Srbije. Normalno u ovome oni pokusavaju da pokazu kako su transparentni. Ova transparentnost nas ne interesuje u ovolikoj meri. Ali nas transprentnost vaseg perfidnog ubijanja ljudi po pijacama, i onih koji zbog nemastine skacu svakog dana sa nekih spratova JAKO INTERESUJE. Jako nas interesuje to sto nam dovodite more gladnih usta za koje samo vi na politickim funkcijama uzimate pare od STRANIH DONATORA, a narodu po ustaljenoj praksi, lazna obecanja i prazna usta, pa na to novi zakoni i pretnje raznim kaznama. Rec i znacenje reci "PREVENTIVA" hocete da ubedite narod na razne nacine da ne postoji....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija