• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.09.2016

09:31

DEJLI MEJL OPTUŽUJE: Srbin je odgovoran za smrt Britanca na Zakintosu!

Vesti

DEJLI MEJL OPTUŽUJE: Srbin je odgovoran za smrt Britanca na Zakintosu!

Podeli vest

Britanski mediji se bave slučajem smrti Danija Kelija na grčkom ostrvu Zakintos, koji se udavio u pokušaju da pobegne od napada srpskog državljanina

Kako se navodi, Nikola Miščević, koji je u avgustu prošle godine radio kao pripadnik obezbeđenja, jurio je i gađao kamenjem 23-godišnjeg Britanca.

On je potom priveden, ali mu je bilo dozvoljeno da napusti Zakintos četiri dana po incidentu, pošto policija nije našla “vezu između događaja i srpskog državljanina“.

Prijatelj stradalog Britanca Martin Spenser je snimio ceo incident, Miščevićev napad kamenjem na Kelija i njegov pokušaj da pobegne “morskim putem“. 

Spenser je naveo da je uzviknuo u pravcu Miščevića, rekao mu da ga snima, misleći da će ga tako odvratiti od napada, ali ga je on onda, kako kaže, udario u glavu i oteo mobilni telefon. 

Kako navodi Dejli mejl, srpski državljanin je uhapšen, optužen i osuđen za pljačku Spensera, međutim istražitelji nisu uspeli da nađu vezu između tog događaja i smrti Kelija. 

Spenser je opisao šta se dogodilo sporne večeri. Zajedno sa Kelijem je došao na žurku, ali su se ubrzo razdvojili i tek posle nekoliko sati prijatelj ga je našao i rekao mu da moraju hitno da odu. 

U dogovoreno vreme je Spenser bio na mestu gde je trebalo da se nađu, ali je onda video Kelija kako po keju beži, dok ga Miščević juri. 

- Trčao je punom brzinom i uleteo u more. MIščević je stao na obalu i krenuo da baca kamenje ka Daniju, koji je plivao dalje. Bio je agresivan, vikao je na njega. Čuo sam Danija kako viče da ništa nije uradio. Otišao sam u policiju i prijavio događaj - naveo je Spenser. 

Potom je, kako kaže, pozitivno identifikovao Miščevića kao osobu koja ga je napala i otela mu mobilni telefon, a srpski državljanin je potom u osustvu osuđen na sedam meseci, uslovno tri godine, međutim, kako piše Dejli mejl, on se već vratio u Srbiju i nikada nije odgovarao za napad na Kelija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Ништа ту није јасно...?! Под број један: Да ли је Енглез знао да ... - плива ? Да ли је ПОГОЂЕН КАМЕНОМ или је то био само - покушај..? Треће: Истражни органи нису нашли везу смрти...Од чега је умро - од смрти..?

vlada

pre 7 godina

Jedva ste čekali, i sve je pod znakom pitanja! Ali nije samo, da ste bombardovali Srbiju /bez razloga/ - 1999 god.! Vama mora da se desi "kataklizma" da bi "oprali" sve vaše grehe, od kolonija i pljačkanja, do čuvenog/ Čerčila, i perfidne ekonomske i zločinačke politike prema "trećem svetu"! Vi ste prevazišli nacizam, i Hitler je napravio najveću grešku što vas nije okupirao! A to je mogao - bez problema!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17