• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: happytv

28.09.2016

18:17

MAJKA UBIJENE PEVAČICE U KRITIČNOM STANJU: Zorica Krsmanović u teškim bolovima, bolest se iskomplikovala!

Vesti

MAJKA UBIJENE PEVAČICE U KRITIČNOM STANJU: Zorica Krsmanović u teškim bolovima, bolest se iskomplikovala!

Podeli vest

Stanje Zorice Krsmanović majke ubijene pevačice Jelene, koja se leči na VMA se pogoršava se a tim lekara savetuje familiji i prijateljima da je uznemiravaju. Mada ona to ne govori, s obzirom na stadijum bolesti, veruje se da trpi neizrecive bolove

Poslednjih dana se Zorica Krsmanović naročito oseća još lošije, iskomplikovala joj se situacija za žučnim putevima, pa su joj se prebojile beonjače i koža, procene stručnjaka su da se kancer proširio i dodatno metastazirao u do juče zdrave delove tela.

OČAJNIČKI VAPAJ MAJKE BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE: Umirem, a Jeleninog ubicu još nije stigla kazna!

U posetu joj rado dolaze rođaci i prijatelji, ali lekari sugerišu da je što manje opterećuju i zamaraju. Oni koji je vide, kad izađu iz sobe, zaplaču i komentarišu: "Da makar zna ko joj je ubio dete".

Dok je Jelena bila živa, ona i njen suprug Zoran su donosili razne preparate za jačanje imuniteta, sada Zoran često kontaktira taštu i posećuje je, odvodio je ćerku Janu da vidi baku.

Od raka je umro i Jelenin otac.

TEŠKO BOLESNA MAJKA UBIJENE JELENE: Znam da je prija Zorica MOĆNA, ali neću da me ona leči!

SLOMILA JE TUGA! Majka Jelene Marjanović u teškom stanju! Prebačena na VMA! NE MOŽE da GOVORI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tuge

pre 7 godina

Sto joj odgovorna lica ne sapnu na uvo ime ubice; da toj zenici olaksaju muke, da ode u miru. Zar je moguce da je tolika bezosecajnost ?!

juka

pre 7 godina

ne smeju jer im nije dozvoljeno...zasticene su ubice

Postovana redakcijo i urednici

pre 7 godina

Kao jedini tabloid koji je stvarno zeleo da ucini sve da se pronadje ubica, urgirajte kod policije da ovoj zenici kazu u poverenju ime ubice. Ona ce tu tajnu u grob odneti. Pomozite joj, budite humani; olaksajte joj zadnje trenutke.

Pravda

pre 7 godina

Poštedite nas detalja!!! Znamo da je žena teško bolesna i većina nas žalimo zbog monstruoznog ubistva njene ćerke a i njenog zdravstvenog stanja! Zbog Jane bih voljela da ta žena poživi još mnogo godina! Da li istražni organi koji rade na rasvjetljavanju ovog monstruoznog ubistva imaju imalo samilosti prema ovoj ženi i njenoj tragediji???Ili je ona samo broj i sve ono što se desilo samo POGODAN SLUČAJ za privlačenje pažnje širokih narodnih masa ,koje bi zapravo trebale brinuti o sasvim drugim životnim situacijama koje ovakvim slučajevima prikrivate'???Pišite malo o tome! Šta su oni učinili i šta trenutno čine da do ovakvih situacija više ne dolazi ili bar da ih ima u manjem broju???Imaju li službena lica dušu ili je po nalogu poslodavaca ostavljaju kod kuće kad polaze na posao???Da li bi se ovaj slučaj zataškavao da Jelena kojim slučajem ima nekog, bar rodjaka koji je u vlasti ili neki nazovi biznismen??? Ili je samo zato što je sirota i mrtva ,"pogodan materijal" za prikrivanje nekih drugih nedjela koja se vrše nad cijelim narodom??? Eto,pišite,tema je napretek ali vas molim poštedite nas detalja iz bolničke postelje ,žene koju svi dodatno ubijate prikrivajući zločinca koji joj ubio jedino dijete!!!!

Vesna7418

pre 7 godina

U potpunosti se slažem s vama,i duboko se nadam da će ova jadna i napaćena majka saznati ko joj je oduzeo dijete na onako brutalan način prije nego ode na vječni počinak. Pozdrav iz RH.

INFORMER

pre 7 godina

I zena nece docekati istinu. Policija je primer nesposobnosti. Bezite odavde.

Lana Schwartz

pre 7 godina

Kada ova jadna i napacena zena ode,slucaj ce lagano otici u zaborav!Posto Marjanovici ne insistiraju da se ubica pronadje(naprotiv,nece da saradjuju)policiju niko nece ni \"pritiskati\".Eventualno mediji,ako i vi u medjuvremenu ne odustanete od pisanja.A Jana,dok ne odraste,ko zna kakvu ce joj pricu servirati tata i ostatak familije.Dijete nikada nece ni saznati istinu.Jadna Jelena.

Postovana Gospodjo Svorc

pre 7 godina

Vi to po sistemu "kadija te tuzi, kadija ti sudi", samo kako Vi kazete I nikako drugacije. Vase ime ja ovako vidim, pa ...

Lana Schwartz

pre 7 godina

Postovana godpodjo svorc@ mozda Sam Ja \"svorc\" Ali Vi ste neki Marjanovic!\nSve Je bolje nego biti Marjanovic,makar I \"svorc\"!

meda

pre 7 godina

Da, ocigledno je neko od njih, samo me cude plusevi i minusi. Zar je moguce da je ovaj narod toliko sludjen, da glasa ovako?

MM

pre 7 godina

Nije to narod, nego gomila Marjanovića i kumova njihovih.

miki

pre 7 godina

sramota za policiju.U Italiji medijumi tv ne prestaju da pisu prave emisto to traje sve dok se slucai ne resi slucajeve se nikad ne zaborave, to je drzava ponekad cini mi se kod koji kanal otvorim sve tv govore o aktuelnom neresenom slucajem .Jadna baka koja je normalna i koja je trebala brinuti o maloj Jani

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija