• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

29.09.2016

15:17

INCIDENT U KRAGUJEVAČKOM HOTELU: Nakon svađe, recepcioner muškarcu zabio NOŽ U NOGU!

Vesti

INCIDENT U KRAGUJEVAČKOM HOTELU: Nakon svađe, recepcioner muškarcu zabio NOŽ U NOGU!

Podeli vest

Nesvakidašni incident odigrao se jutros oko 3:30 časova u hotelu “Zelengora” u Kragujevcu, kada je recepcioner zabio nož u nogu gosta

Nesreći je prethodio verbalni sukob sa gostom i njegovom pratnjom, koji su želeli da iznajme sobu ali nisu imali lične dokumente – što se kosi sa pravilima ugostiteljskog objekta.

Vlasnik i menadžer hotela Milenko Marjanović rekao je za medije da im recepcioner nije dozvolio da se zadrže u objektu, na šta su gosti počeli sa provokacijama.

- Najverovatnije su bili pod dejstvom alkohola ili droge. Počeli su da ga psuju, a na kraju ga je muškarac pljunuo u naočare i nazvao “ćoro”. Radnik za recepcijom je u samoodbrani odreagovao, uzeo je britvicu za sečenje papira i zabio je mladiću iznad kolena - objasnio je on i dodao da je recepcioner  branio imovinu hotela, da je mlad i neiskusan.

Policija je obavila uviđaj, uzela je izjavu od očevidaca i učesnika incidenta, a kao dokaz su uzeli i video-materijal iz hotela.

O incidentu je obavešten dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, koji je naložio da se izvši uviđaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ej nazvati coveka coroma

pre 7 godina

....zato sto nosi "naocale" je dno - dna i jos gore! Fuj, gade mi se....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17