• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

29.09.2016

16:02

PRETILA SAMOUBISTVOM! Žena pronađena u kanalu kod Kikinde najverovatnije se utopila!

Vesti

PRETILA SAMOUBISTVOM! Žena pronađena u kanalu kod Kikinde najverovatnije se utopila!

Podeli vest

Obdukcija tela Ane Bodo (73) iz Banatske Topole kod Kikinde, koje je juče pronađeno u tzv. šećeranskom kanalu pored puta od Banatske Topole prema Bašaidu, pokazala je da na telu nema tragova mehaničkog povređivanja koja bi bili predmet krivičnog dela

Telo je pronađeno vezano za bicikl, jer je, prema našim saznanjima, žena porodici govorila da će, zbog zdravstvenih problema, sebi prekratiti život, ali da će sakriti i bicikl kako bi je teže pronašli. Tačan uzrok smrti nije precizno definisan, jer je telo nesrećne žene nedelju dana bilo u vodi, pa nije utvrđeno da li je smrt nastupila utapanjem ili, eventualno, usled infarkta.

Podsećamo da je porodica preminule pre nedelju dana, tačnije 21. septembra, policiji prijavila njen nestanak i od tada je trajala potraga za njom. Osim policije u potragu za nestalom ženom bili su uključeni i članovi Ronilačkog kluba „Orka“.


UŽAS KOD KIKINDE! Telo nestale žene pronađeno u kanalu pored puta VEZANO ZA BICIKL!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija