• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.09.2016

08:46

POLICIJA UHAPSILA DVOJICU MIGRANATA koji su juče pobegli s beogradskog Aerodroma!

Vesti

POLICIJA UHAPSILA DVOJICU MIGRANATA koji su juče pobegli s beogradskog Aerodroma!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su i uhapsili dvojicu migranata koji su pobegli iz prostorije za privremeni boravak zadržanih osoba na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu


Migranti su u noći između srede i četvrtka pobegli iz te prostorije.

Uhapšeni su državljani Tunisa M.L. i A.H. i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštio je MUP.

Beogadski aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da je juče, rano ujutru, pet putnika kojima nije dozvoljen ulazak u zemlju provalilo deo fasade prostorije u kojoj su zadržani, a samo je jedan od njih uhvaćen.

Oko tri sata ujutru pet putnika koji su po proceduri bili smešteni u prostoriji namenjenoj za privremeni boravak lica zadržanih po tom osnovu, uspelo je da izađe iz prostorije, od koji su četiri pobegla u nepoznatom pravcu, a jednog putnika su u toj nameri sprečili službenici obezbeđenja aerodroma.

Kako je navedeno, radnici obezbeđenja aerodroma Nikola Tesla odmah su o tom događaju obavestili MUP.

Bezbednost putnika i vazduhoplova ni u jednom trenutku nije bila dovedena u pitanje, navedeno je u saopštenju.

Beogradski mediji su javili da je iz pritvora na aerodromu "Nikola Tesla" pobeglo nekoliko migranata, koji su zadržani na aerodromu jer nisu imali neophodnu dokumentaciju.


DRAMA Pet izbeglica bez dokumenata noćas POBEGLO IZ AERODROMSKOG PRITVORA!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NI AERODROM NE KONTROLISEMO

pre 7 godina

Teroristi su imali logistiku inace ne bi pobegli ni sa bombama.

Milan Jankovic

pre 7 godina

To nije pritvor, to je salon. Treba dati aerodromu par miliona evra pa ce oni napraviti i zatvor za pritvor,

miki delija

pre 7 godina

alo ljudi ma i treba da nas deru koji ce nam vrag oni bre ovde niko ih nece jedino vucic po nalogu okupatore sveta sve radi sto ih oni ne uzmu sebi oni su ih doveli do svega ovoga dosta jednom vise o njima sve ta govna napolje proterati zauvek jednom sto pre to bolje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija