• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: happytv.tv

30.09.2016

15:09

UHAPŠENA RADA MATIĆ?! "Noćna mora" Zorana Marjanovića privedena zbog droge!

Vesti

UHAPŠENA RADA MATIĆ?! "Noćna mora" Zorana Marjanovića privedena zbog droge!

Podeli vest

Rada Matić, koja je javnosti postala poznata posle prepiske sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene, prema još nepotvrđenim i nezvaničnim informacijama, uhapšena je sa dvojicom nepoznatih muškaraca

Ova vest se brzinom svetlosti proširila društvenim mrežama, ali policija se za sada nije oglasila zvaničnim saopštenjem, koje bi potvrdilo ove navode. Među onima koji su komentarisali ovu vest, najviše je bilo onih koji tvrde da je ona  privedena zbog toga što je kod muškaraca, čiji je identitet i dalje nepoznat pronađena droga.


BOLESNO! PORUKA RADE MATIĆ PREDSEDNIKU SRBIJE: Tomo, skuvaću za ručak gulaš od Marjanovića!

Hapšenje,se, navodno, dogodilo u Beču.

Brojevi mobilnih telefona, koje koristi Rada Matić, nedostupni su.


SEKTAŠI PROGANJAJU RADU IZ BEČA! Na vratima stana iscrtali joj JEZIVE SIMBOLE, tačno na Zoranov 38. rođendan!

RADA MATIĆ IZ BEČA TVRDI: Znam da je Jelena htela da napusti Zorana, ALI JE PRE TOGA UBIJENA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ana

pre 7 godina

jel ste vi ovde da se pitate ili da iznosite cinjenice ?

gordana tarana

pre 7 godina

g.maric daje joj azil i imunitet u parovima a dr seselj pravni savjetnik jer 100.000 eura nije mala cifra za 10 dana.

MM

pre 7 godina

Ovu vest je prvo objavio Happy, baš kao što objavljuju Zoranov dnevnik i snimak iz studija, njegov rijaliti! Rada je demantovala za Alo da je uhapšena. A sada svi idite na profil Zorica Zoka i pogledajte objavu od 28.9. objavljen je događaj tj koncert. Kliknite na to i na taj klub koji organizuje... videćete da nastupa DJ Alimpije. To je Miloš Marjanović, to mu je "umetničko" ime. Imate na netu i slike koje potvrđuju ko je DJ Alimpije. To je samo još jedan dokaz da iza te grupe stoje upravo Marjanovići! Vidi dečko koliko "prijatelja" ima profil pa ajde da okupi publiku. Opustio se malo. A druga stvar su Zoranovi selfiji koje objavljuje isti taj profil Zorica Zoka. Oni su i prvi u toj grupi za podršku okačili vest sa Happy da je Rada uhapšena, ali sada su obrisali taj link, stoji samo tekst. Malo su se zaneli!

isterivac istine

pre 7 godina

Kako bi bilo lepo da to nije samo trac ?!

Mitar

pre 7 godina

Jel to beše ona"medicinska sestra", sto je otkrila ubistvo, e maricu kako si nisko pao, zovi je u parove ona je dizala rejting.

LJILJANA

pre 7 godina

Da bi optuzbe imale tezinu moraju biti potkrepljene dokazima da se izvrsilo delo, svi ostali dokazi mogu samo da razviju veo sumnje ali nisu osnova za optuznicu, niti razlog za privodjenje i osudjivanje. Policija/ istraga, forenzika/ je ta koja prikuplja validne dokaze tako da Radine pretnje i ukazivanje na sekte bez konkretnih cinjenica samo razlog da stvori neprijatelje i tamo gde ih nije imala.Za to ne moze da okrivljuje nikoga nego sebe.Sto se Marjanovica tice, mislim da je njihova nicna mora otpocela sa nestankom Jelene i pronalazenjem njenog tela a ne pojavom Rade.Rada samo vesto koristi svoje uplitanje u slucaj radi licne promocije, to je moj licni utisak.

Saša

pre 7 godina

Doticnu, gospodju/icu... Drzati van istrage bilo kave, nije vreme za REKLAMIRANJE... Jednim recima motriti na doticnu samo AUDIO I VIZUJELNIM kontaktom... Sada, nam REKLAME ne trebaju... Vec, ubica. Jelenin...\n

Pravda

pre 7 godina

Mislim da je ponestalo intrigantnih,za čitatelje interesantnih tema za pisanje o ovom slučaju!A o Radi može da se piše svašta (nisam nigdje pročitala da se ona protivi tome) i eto danas imamo ovakve naslove!Ko je čiji "igrač" u ovom tužnom slučaju jednog dana će svima bit jasno! Prekasno da se bilo šta promijeni!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija