• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

30.09.2016

18:55

ZORANOVA VAJBER LJUBAVNICA RADA MATIĆ PORUČILA IZ BEČA: Nisam uhapšena, uskoro će se sve razjasniti!

Vesti

ZORANOVA VAJBER LJUBAVNICA RADA MATIĆ PORUČILA IZ BEČA: Nisam uhapšena, uskoro će se sve razjasniti!

Podeli vest

Rada Matić (35), koja je policiju Srbije izvestila o dopisivanju sa suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović, navodno je uhapšena u Beču. Ona tvrdi da nije hapšena

Hapšenje Matićeve navodno je izvedeno u Beču pre četiri dana. Osim Rade Matić privedena su još četiri muškarca, zbog manje količine droge.

Rada je za Alo! izjavila da se trenutno nalazi na poslu:

- Na poslu sam, a ne u apsu! Nije istina da sam uhapšena - kaže Rada i dodaje da će uskoro sve razjasniti.

Rada Matić, negovateljica iz Beča, došla je u žižu javnosti u Srbiji kada je obelodanila prepisku sa suprugom ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović, koju je predala i srpskom MUP-u kako bi pomogla u istrazi ubistva.

UHAPŠENA RADA MATIĆ?! "Noćna mora" Zorana Marjanovića privedena zbog droge!

MAJKA UBIJENE PEVAČICE U KRITIČNOM STANJU: Zorica Krsmanović u teškim bolovima, bolest se iskomplikovala!

ZORAN JE BIO BOLESNO LJUBOMORAN NA JELENU: Svedoci tvrde da je ubijenoj supruzi pretio i pratio je u stopu!

RADA MATIĆ IZ BEČA TVRDI: Znam da je Jelena htela da napusti Zorana, ALI JE PRE TOGA UBIJENA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dzabe voznja na ovaj ringispan

pre 7 godina

Pa da, bila je bizi sa masiranjem dekica, pa nije mogla da prekida "masazu" u pola posla . :):):)

pendula 08

pre 7 godina

E sto se nas tice ne moras da razjasnjavas..  Zabole nas bas  !n

nada

pre 7 godina

Neko ko radi kao "medicinska sestra " i to u Austriji nemoze imati tako ceste odmore kao ti!!!!!!!!!!!!! Za koga ti uopste radis i ciji si spijun ili imas veze sa ubistvom Jelene? Ali izaci ce i to na delo. Ti si u ovoj prici duboko umesana - TREBA DA TE UHAPE I DEBELO SASLUSAJU!!!!!!!!!!!!

sima

pre 7 godina

Neko je u jednom komentaru napisao da je "rada matić" policajka iz unutrasnjosti.

Saša

pre 7 godina

Generacijo! Zamolio bih te da pustis ISTRAZNE ORGANE DA RADE I PRIVODE KRAJU... NEMILOSRDNI ZLOCIN JEDNE MLADE I USPESNE OSOBE cij je zivot NASILNO UGASEN... Te, stoga bih bio slobodan da te zamolim kao covek, damu da svoje LJUBAVNE I SEKSUALNE ispade - frustracije zadrzavas samo za sebe i svog izabranika INFORMER nije SOCIJALNA MREZA za mlacenje prazne slame SVE STO IMAS DA KAZES KAZI U... ISTRAZNOM ZAPISNIKU I PROTOKOLU u slucaju JELENA... Postedi nas tvoje LJUBAVNE POMOCI... Hvala ti za brigu prema naciji...  Ajde, nismo deca... Sve, mogu da razumem... Nije vreme za Z*********U... \n

LJILJANA

pre 7 godina

Rado zar stvarno mislis da bilo koga ineresuju price o tebi, tvojim tetovazama i svalerima, nosi se u 3 p.m....... Dok ovaj malisan napusta Srbiju sa papirima koji dokazuju da vec postaje mali Svedjanin, a samo je jedan od onih koje cemo tek ispratiti na put u bolji zivot, ova skrabanja o tebi nas samo uveravaju da smo stvarno izgubili kompas.........gde to srljamo i koja nam crna buducnost tek predstoji!

meda

pre 7 godina

Ljiljana, zar ti stvarno mislis da se ne vidi ko si?

Sloba

pre 7 godina

Bravo Rado, otkrij istinu kad ovi vec ne mogu ! Ako uspes treba te postaviti za ministarku Plicije.

meda

pre 7 godina

Ne znam sto vam ova zena bode oci. Pa nije nikoga ubila.

A zasto vi koje ovaj slucaj

pre 7 godina

...ne zanima, onda uopste citate,pa jos i komentar napisete, koji ima manje smisla, nego Radina - prica?! Kakve veze ima to sto je ona romkinja, isto kao i Jelena i Zoran?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija