• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

01.10.2016

14:34

ZORAN MARJANOVIĆ POSLE POMENA JELENI OTVORIO DUŠU: Da znam ko je ubica JA BIH GA U ZUBIMA ODNEO U POLICIJU!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ POSLE POMENA JELENI OTVORIO DUŠU: Da znam ko je ubica JA BIH GA U ZUBIMA ODNEO U POLICIJU!

Podeli vest

Pošto su svi novinari u jednom momentu zamoljeni da odu sa groblja tokom šestomesečnog pomena pevačici Jeleni Marjanović, njen suprug Zoran Marjanović ih je sačekao po završetku pomena

 

 Na insinuacije da je vest o hapšenju Rade Matić potekla iz njihove porodice, Zoran je istakao kako to nema nikakve veze sa Marjanovićima:

- To je neko pustio po društvenim mrežama i po medijima. Čuvam mentalnu energiju i ne bih da je rasipam na takve ljude. Ona je školski primer sociopate, psihologija to jako dobro poznaje. Ona će uložiti sva moguća sredstva da bi se medijski eksponirala, ne bi li dobila neki status u društvu - rekao je Zoran za Telegraf.rs.


ZORANOVA VAJBER LJUBAVNICA RADA MATIĆ PORUČILA IZ BEČA: Nisam uhapšena, uskoro će se sve razjasniti!

(FOTO) ŠESTOMESEČNI POMEN UBIJENOJ JELENI, UBICA JOŠ NA SLOBODI! Muž Zoran: ŽIVOT NAM JE OBOJEN U CRNO!

On je istakao kako Radu ne poznaje i kako se nikada ranije nisu sreli.

- Osećam se kao jedrenjak na nekoj buri sa dva čamčića. To su moja dečica. Jana posebno, jer je mala. Njena vaspitačica Lenka, koja je jako dobar pedagog, pomaže nam da se dete bolje socijalizuje - otkrio je suprug ubijene pevačice.

Kada smo ga pitali o tašti, Jeleninoj majci, rekao je:

- Nadam se samo da će biti dobro, iako procene lekara nisu nimalo naivne. Smatram da bi to za Janu bilo suviše, pošto je malena za baku jako vezana - kaže Marjanović.

Na pitanje da li zna ko je ubio nejgovu suprugu, revoltiran je odgovorio:

- Da imam neku sumnju ko je ubica, ja bih ga zubima odneo u 29. novembar. Policija ima sve informacije. Znaju svoj posao i mi ih nećemo požurivati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

A zasto neces policiju pozurivati ? Zar ti nije cilj da se ubica vec jednom uhvati ili ????????????? Radu ti odlicno znas a zna i ona tebe-jedino je Jeca nije znala ?

LJILJANA

pre 7 godina

Rado, prestani da saljes poruke pod drugim imenima! Stvarno je steta sto te svi nemamo kao savetnika i sto nisi prisutna u nasim zivotima iako se preko ovih besmislica u stampi svesrdno trudis da svakom od nas "otvoris" oci i das lekcije o visprenosti, hrabrosti i istrajnosti....

juka

pre 7 godina

Dnk policija ima,trag ima,obdukcija ima skriveni nalaz koji ne objavljuju,a ubica ipak još na slobodi....to može samo u drzavi srbiji..zato i jesmo dno dna i cim na zapadu cuju da si srbin svi beže od nas.realnost.

nati

pre 7 godina

Opisujuci Radu upravo si dao svoj psiholoski profil,to si ti a ne ona.\n

Beloica

pre 7 godina

I ja bih tebe rado odneo ali medju krokodilima naravno da znas sve ali kad tad ce istina na videlo izaci

55555

pre 7 godina

Cвака српска жртва је превелика за овај и будући народ. Саосјећање! На жалост мора се гледати напред, то сте и жртви дужни. Време ће открити енигму ?!

MikaPika

pre 7 godina

Interesantno koliko ima komentara koji prave insinuaciju da je porodica Marjanovic kriva za ubistvo. I ti ne odustaju ni casa, stalno se javljaju. Ja mislim da to pravi ubica roksuje sa vise nikova. Sta ga briga, sedi kuci i komentarise i stalno upucujje na porodicu. Da,da, mnogo je to prividno. Samo policija ovo ne zna, a svima je vec jasno da je pravi ubica aktivan na drustvenim mrezama i stalno istragu usmerava na porodicu. Sedi covek za kompjuterom, pijucka kafi i kuca.

LJILJANA

pre 7 godina

Potpuno si u pravu jer mnogi nisu bili tako "nasrtljivi" sa komentarima prema ubicama koji su uhvaceni u zlocinu a kasnije potpuno negirali svoju krivicu, kao ni prema njihovim porodicama.Mnogii se ponasaju kao zombirani kada je ovaj slucaj u pitanju. Primer je i sama Rada koja se pored drugih nesreca i nepravdi "specijalizovala" samo za Marjanovice . Dok se ne otkrije pravi ubica izbacivace optuzbe bez imalo saosecanja za one koje time moze da povredi /Jana zivi u porodici koja je danonocno pod opsadom i optuzbama, Jelenina majka je na samrti/ ........ zar je sada vreme da usput plasira price o svojoj tetovazi i ostalim banalnostima.....potpuno bezskrupulozna osoba.

Andja

pre 7 godina

Pobogu Ljiljana , nemojte opet zamenjivati teze.. koga je briga za Radu i njen zivot .. da li je uspesan ili promasen to samo ona zna .. to sto ona a i veliki deo Srbije zeli je da ubica bude priveden pravdi .. to je zbog Jelene a i zbog svih potencijalnih zrtava ....Inace u celoj prici sa Radom mislim da odgovornost lezi i na Zoranu , nije trebao tako olako de ulece u "afere" , jer covek u njegovim godinama nije vise balavac nego odrastao , zreo covek .. u zalosti ...

OSKAR MikaPika

pre 7 godina

Ubica i saučesnici roksuju sve one koji traže pravdu za Jelenu. Procena ti je loša...očigledno. Policija je dovoljno pametna, kvalitetna a sve zna, čak mnogo više od toga.

LJILJANA

pre 7 godina

Do pravde se nece doci pritiscima vec DOKAZIMA, do tada "pristalice " Marjanovica mirno spavaju jer ne optuzuju nikoga na osnovu sumnji i u nedostatku pravih dokaza.Treba stvarno biti bezobziran i optuziti nekoga bez uvida u nalaze istrage na osnovu "rekla-kazala" prica i kritikovati osobe o kojima su stekli utisak na osnovu tih prica.Sud mozete donositi o osobama iz vaseg okruzenja sa kojima ste imali kontakte, pa i to radi subjektivnosti moze da bude nepouzdano i nevalidno.Ima mnogo slucajeva gde su nevini ljudi optuzeni za ubistvo proveli decenije iza resetaka. Ko im te godine kasnije moze nadoknaditi, i cime?

meda

pre 7 godina

Sve sto je rekao za Radu, zapravo se odnosi na njega.

OSKAR LJILJANA

pre 7 godina

Šta ti izigravaš.potparola za medije dostičnoj gospodi.Sami sebe otpužuju lažima i manipulacijama.To samo slep nevidi.Kriminalistička policija zna sve i mnogo više od toga. Kockice se sklapaju polako a sigurno., Niko se izvući neće ma ko to bio. Malo ih greju pa hlade , to im je dobra terapija, propevaće i te kako.Treba biti slep, dovoljno glup pa da ne povežeš sve. Dokaza ima koliko želiš, samo nedostaje jedna mala kockica, da se zatvori krug.... Poštujem tvoje vidjenje stvari i uopšte me ne dotiče, samo nastavi odbranu....

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija