• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

01.10.2016

23:28

LEKARI SA VMA NEMOĆNI, MAJKA UBIJENE PEVAČICE VRAĆENA KUĆI: Rođaci u očaju ne znaju kako da joj olakšaju muke!

Vesti

LEKARI SA VMA NEMOĆNI, MAJKA UBIJENE PEVAČICE VRAĆENA KUĆI: Rođaci u očaju ne znaju kako da joj olakšaju muke!

Podeli vest

Zorica Krsmanović puštena je u petak ujutru iz Vojnomedicinske akademije i prebačena u svoju kuću u Borči. Majka ubijene pevačice Jelene Marjanović nalazi se u teškom stanju i lekari su odlučili da je puste kući jer više ne postoji način da joj pomognu

Krsmanovićevu je iz bolnice u petak pre podne izvela sestra Ljubica.

- Zorica je u teškom stanju, ne može uopšte da govori, teško se kreće. Lekari su nakon višenedeljne borbe odlučili da je puste kući. Bila je neko vreme i na intenzivnoj nezi - priča naš izvor blizak porodici Krsmanović. Zorica je najpre bila u Gradskoj bolnici, a potom je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prebačena na VMA.

ZORIČIN ROKOVNIK OTKRIVA JELENINOG UBICU: Svekrva svirepo ubijene pevačice vodila dnevnik, policija istražuje klijente!

Kad je Zorica stigla u kuću u Borči, dočekala ju je druga sestra Slavica, te su je ona i Ljubica smestile u sobu.

- Samo leži i ćuti, ne otvara oči. Rođaci koji brinu o njoj su očajni, ne znaju šta da urade da joj barem malo olakšaju muke - rekao je sagovornik.

ZORAN MARJANOVIĆ MOLI U SUZAMA: Policijo, reci ko mi je ubio Jelenu!

Podsetimo, Zorica Krsmanović već dugo se bori s opakom bolešću, a neposredno pre ćerkinog ubistva završila je poslednji ciklus hemoterapije.

- Zoričini rođaci misle da ju je dotuklo postavljanje ćerkinog spomenika. Otkako je na Jelenin rođendan 29. avgusta otkriven spomenik, stanje joj se naglo pogoršalo. Uspela je da prozbori da joj je i u ovakvom stanju najveća želja da joj se saopšti ime ćerkinog ubice - dodao je izvor.

ZORAN MARJANOVIĆ "PEVAO" U POLICIJI, ALI TO KRIJE: Jelenina najbolja drugarica skriveni adut istrage ubistva?!

Zorica Krsmanović je rekla za medije da trpi strašne bolove.

- Bolovi su toliko jaki da nisam više mogla da sedim ni da ležim. Ne interesuje me nikakvo suđenje, jer ga, sigurna sam, ne mogu dočekati - preklinjala je Zorica.

DETALJ KOJI NEDOSTAJE, JELENIN KAČKET ODAJE UBICU: Ostao u Janinin rukama, a pronađen uz telo ubijene pevačice?!

Jelena Krsmanović Marjanović brutalno je ubijena 2. aprila dok je trčala na nasipu u prigradskom naselju Crvenka. Njeno telo otkriveno je posle 20 sati u kanalu pokraj nasipa. Obdukcija je utvrdila da je pevačica ubijena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Oružje kojim je pevačica ubijena još nije pronađeno

MAJKA UBIJENE PEVAČICE U KRITIČNOM STANJU: Zorica Krsmanović u teškim bolovima, bolest se iskomplikovala!

ZORAN MARJANOVIĆ POSLE POMENA JELENI OTVORIO DUŠU: Da znam ko je ubica JA BIH GA U ZUBIMA ODNEO U POLICIJU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nati

pre 7 godina

Ti bi ubicu zubima odneo u policiju,pa ti da si musko potrudio bi se da spasis zenu a ne jos da prikrivas ubicine tragove i namerno navlacis istragu u pogresnom smeru.Nikogovicu jedan,zeljan medijske paznje i popularnosti, koju gradis na zverski ubijenoj zeni,sram da te bude,umesto da se zavuces u misju rupu ti jos trabunjas.i\n

nada

pre 7 godina

Sramno da bolnice otpustaju pacijente koji su tesko bolesni i kazu da nemogu nista pomoci-mogu makar bol ublaziti !!!!!!!!!!!!Eto svemoguca prija koja pomaze i zaradjuje prljav novac gde je bila svih ovih godina ? Cist dokaz da ni Jecu a ni njenu mamu nisu voleli. Odnece majka tajne u grob i zavrsice se ova farsa koju su nadlezni napravili. DABOGDA SE RASPADALI SVI ONI KOJI SU UCESTVOVALI U OVOM ZLOCINU !!!!!!!!!!!

IVA

pre 7 godina

Neizlečiva bolest, strvičan stres, nemaština, poglavica je dokrajčio svadjom zbog slika koje je detetu pokazivala da je ne zaboravi, i sećanja Jane na majku, dovoljan su okidač bili za slomljeno srce i odmklu bolest jedne divne , naivne i patrijahalne žene. Tuga golema....šta reći... Čuda ne postoje, ali postroji nada, da se koliko toliko oporavi....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija