• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

03.10.2016

18:53

(FOTO) POTRESNA ISPOVEST MARIJE FERIZOVIĆ, ŽRTVE ZVERSKOG MUČENJA: Švalerka je nahuškala muža da me unakazi!

Vesti

(FOTO) POTRESNA ISPOVEST MARIJE FERIZOVIĆ, ŽRTVE ZVERSKOG MUČENJA: Švalerka je nahuškala muža da me unakazi!

Podeli vest

Ahmetova ljubavnica mu je punila glavu da ga varam... On me je iz besa zaključao u sobu i dva dana me zverski mučio pred naše troje dece, ispričala je Marija

Moj muž Ahmet je imao švalerku koja mu je stalno "punila glavu" kako ga ja varam. On je pobesneo, zaključao me u sobu i dva dana me tukao, mučio, sekao, pržio... Sve pred našom decom, ispričala je Marija Ferizović (21) u potresnoj ispovesti za TV Pink.

Detalji neviđene torture:

- Tukao me je dok su ćerke i sin bili zatvoreni u drugoj sobi
- Urinirao je po meni i terao me da jedem njegov izmet
- Davio me je, udarao me je letvom na kojoj su bili ekseri
- Pekao me je užarenim gvožđem i žiletom
- Obrijao mi je glavu, obrve i isekao mi trepavice
- Usijani lim mi prislanjao na čelo

ZVER IZ KALUĐERICE PORIČE ZLOČIN, PRETUČENA MARIJA U ŠOKU: Pa nisam valjda samu sebe unakazila!

Nesrećna devojka, koju je nevenčani muž Ahmet Marinković (40) zverski mučio u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Kaluđerica, kazala je da se od početka veze sa Ahmetom trudila da mu udovolji, da bude dobra i poštena žena.

I u snu je proganja

- Ali u njega je ušao neki đavo. On je mene varao, a ne ja njega. I nije reč samo o tome. Ja sam znala da on ima drugu i da mu ona priča sve najgore o meni. Nekako mi se čini da je od tog trenutka počeo da me mrzi. Govorio mi je: "Vidi kako si debela." Pretio mi je da ne smem nikom da se žalim jer će ubiti i mene i decu. Onda se desilo to za šta sada zna cela zemlja - ispričala je nesrećna žena.

Public

Kazala je da ju je Ahmet prošle nedelje tukao šipkom od usisivača, drškom od metle, da ju je povređivao makazama za lim...

- Deca su me pitala: "Mama, gde ti je kosa?" i "Jel' te boli"... Sada najviše strahujem od toga šta će biti kad on izađe iz zatvora. Stalno mislim na to. Plašim se da će pronaći mene i decu i osvetiti se. Svaki moj dan počinje i završava se sa tim mislima. Šta da mu kažem ako me pozove, sretne na ulici, dođe ispred kuće? Kome da se obratim? Teško je sve to - ispričala je Marija.

Public

Ahmet joj, kaže, ni u snu ne da mira.

- Sanjam ga kako mi se primiče i preti: "Vidiš da sam te našao!" U snu me opet udara pesnicama, šutira, osećam kako me bode ekserom i makazama, žigoše... Budim se mokra i više mi san neće na oči - priča sirota Marija.

Ona je poručila svim ženama koje trpe nasilje da to odmah prijave policiji.

- Nemojte da ponovite grešku koju sam ja napravila. Ja sam ćutala i trpela. Čim vas prvi put ošamari, rastrubite to na sav glas. Ja utehu sada nalazim u mojoj deci, a prošle nedelje sam razmišljala o samoubistvu. Jednostavno me je doveo do toga da sam mislila da će me on svakako ubiti, pa je onda sasvim svejedno kako ću skončati - rekla je Marija.

Public

Podsetimo, Ahmet je Mariju prošle nedelje zaključao u stan u Ulici 8. marta u Kaluđerici i zverski se iživljavao nad njom sve do utorka ujutro.

Lagao policajce

Prilikom privođenja Ahmeta Marinkovića, Marija je sa decom bila u policijskom automobilu i sve to posmatrala sa desetak metara udaljenosti. Na pitanje policajca: "Znaš li gde su ti deca?", on je hladnokrvno odgovorio:
- Kući su svi. Odmaraju se dok ja radim.

Monstrum ju je ošišao do glave, obrijao joj obrve i isekao trepavice.

Brutalno ju je tukao čim je stigao, izbo ju je ekserima i žigosao po čelu užarenim limom.

Pravio se blesav

Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je urinirao po njoj da je osvesti kad izgubi svest. Zatim je vršio veliku nuždu po njoj i terao je da jede njegov izmet.

(FOTO) EKSKLUZIVNO! Ovo je nesrećna Marija iz Kaluđerice KOJU JE MUŽ MONSTRUM ŽIGOSAO ŽARAČEM I SEKAO ŽILETOM!

Ahmet je u utorak nakratko izašao iz kuće, a Marija je poslednjim atomima snage razbila staklo na ulaznim vratima i pozvala pomoć. Monstrum je ubrzo uhapšen u blizini stana i negirao je da ju je tukao. Pred tužiocem je čak rekao da ne zna otkud joj povrede.

Određen mu je pritvor do 30 dana, a tereti se za nasilje u porodici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlata

pre 7 godina

Jadna žena. Da li je moguće da ovakav monstrum slobodno hoda ulicom. Ovo je toliko strašno i žalosno da ne postoje adekvatne reči kojim bih opisala i bes i žalost za ovom siroticom. Bog neka joj pomogne

Penzioner

pre 7 godina

OBESIO BI GA ZA JAJA, na sred Terazija, da polako i dugo pati, dzukela .

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Ovakve sadiste i monstrume, treba večno držati iza žice. Kao hijene jer čovek nije siguran kada će ujesti. Kakav li je to muškarac, jadna mu majka? Znam da će mnogi reći "Ma pustite ciganska posla", zaboravljajući da je i ona žena i majka troje dece? Čime je zaslužila ovakvo bolesno iživljavanje od strane muža sa kojim je izrodila toliko dece? Neverovatno?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija