• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

03.10.2016

22:05

ZORAN MARJANOVIĆ NE VERUJE POLICIJI: Nemaju pojma ko je ubio Jelenu, da znaju već bi našli jak dokaz!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ NE VERUJE POLICIJI: Nemaju pojma ko je ubio Jelenu, da znaju već bi našli jak dokaz!

Podeli vest

Ne verujem u zvaničnu verziju istrage po kojoj inspektori znaju ko je ubio moju Jelenu, ali nemaju dokaz da uhvate ubicu... Siguran sam da bi do sada već pronašli dokaz

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, uveren je da policija nema nikakva saznanja o tome ko je usmrtio njegovu suprugu 2. aprila na nasipu u Borči.

 

Jelenina majka nije mogla na pomen

Jelenina majka Zorica Krsmanović puštena je sa Vojno-medicinske akademije (VMA) na kućno lečenje. Nakon što joj se pogoršalo zdravstveno stanje morala je u bolnicu, ali prema rečima njene sestra Ljubice, sada joj je malo bolje.
- Ne mogu da kažem da je ozdravila i da se super oseća, ali nekako se oporavlja. Slabo jede, malaksala je, ali to je zbog terapija i dugog ležanja. Lekari nemaju baš sjajne prognoze, ali verujemo da će koliko toliko sve biti dobro! Mora da spava i odmara se. Svašta ju je zadesilo poslednjih šest meseci i nije joj nimalo lako. Ali ni bolest njena, ni svi ti napisi ne bole je koliko čekanje istine o ubici - kaže Jelenina tetka Ljubica.
Ona dodaje i da su u subotu zajedno sa Marjanovićima, na groblju Zbeg, obeležili šest meseci od ubistva.
- Okupila se najbliža familija i obavili smo sve kako nalažu običaji. Zorica nije mogla da dođe jer je i dalje slabašna, ali to ne znači da je na samrti ni u kolicima, kako pojedini mediji pišu - naglašava Ljubica.

RADA MATIĆ NASTAVLJA DA PROVOCIRA PORODICU UBIJENE PEVAČICE: Kako vera i incest idu zajedno?! PITAJTE MARJANOVIĆE!

Tačno šest meseci posle svirepog zločina, Zoran u razgovoru za Informer kaže da ne veruje u zvaničnu verziju istrage, po kojoj inspektori znaju ko je ubio Jelenu, ali nemaju dovoljno dokaza da uhvate ubicu.

Inspektori tragaju

Jelenin suprug tvrdi da bi policija do sada već sasvim sigurno pronašla dovoljno dokaza da uhapsi zločinca, kada bi znala ko je to.

- Pominju se neke informacija da policija zna ko je ubica, a da nema dovoljno dokaza da ga uhvati. Ipak, ja to ne bih tako shvatio. Da inspektori sa sigurnošću znaju ko je ubio moju Jelenu, ja verujem da bi taj već bio iza rešetaka, uveren sam da bi se za ovo vreme našao jak dokaz protiv njega... Ovako, ja ne sumnjam u inspektore. Verujem da rade svoj posao kako treba i da uporno traže ubicu. Rešili su mnoge slučajeve, rešiće i ovaj. Uostalom, bolje je da budu oprezni, najgore bi bilo da uhapse nekog pogrešnog ili da privedu ubicu, pa da ga puste zbog nedostatka dokaza - ističe Zoran za Informer, i dodaje:

LEKARI SA VMA NEMOĆNI, MAJKA UBIJENE PEVAČICE VRAĆENA KUĆI: Rođaci u očaju ne znaju kako da joj olakšaju muke!

- Pa ja bih najviše na svetu želeo da znam ko mi je ubio ženu! Kažu: ma Marjanovići znaju, ali ćute! Ja da znam ko je taj ili da sumnjam na nekoga, ni tren ne bih čekao već bih ga, ako treba, u zubima nosio do policije - priča Jelenin suprug za Informer.

Novak Đurović

Prema njegovim rečima, agonija predugo traje i sve teže uspeva da se bori sa "vetrenjačama".

Rada Matić laže, ona je nebitna

Zoran kaže da ga ne dotiču stalne optužbe i medijske prozivke Rade Matić iz Beča, sa kojom se dopisivao posle Jeleninog ubistva

- Čuvam energiju, ne želim da je rasipam na nebitne likove! Sve što ta žena kaže je laž! Ona je sociopata i koristi sve kako bi se medijska eksponirala i dobila nekakvu ulogu u ovom društvu - dodaje naš sagovornik.

 

- Već mesecima se borim na dva fronta. Pokušavam da ublažim tugu i bol, a da s druge strane pobedim nepravdu koja se nanosi meni i mojoj porodici. Mnogo mi je teško, izgubio sam moju najveću ljubav, mediji nas linčiju, Jana pati za majkom, a na sve to Jelenina majka Zorica je mnogo bolesna i lekarske prognoze uopšte nisu sjajne. Ne znam šta još može da nas snađe. Toliko vremena je već prošlo od ubistva, zločinac nije otkriven, a ja i dalje moram da ubeđujem ljude da ne znam ko je to i da nemam nikakve veze sa zločinom - očajan je Marjanović.

Lažne spekulacije

Bivši visoki operativac DB Božidar Spasić tvrdi za Informer da je nemoguće da inspektori toliko dugo sa sigurnošću znaju ko je ubio Jelenu Marjanović, a da ne mogu da pronađu baš nikakav dokaz protiv ubice.

ZORAN MARJANOVIĆ POSLE POMENA JELENI OTVORIO DUŠU: Da znam ko je ubica JA BIH GA U ZUBIMA ODNEO U POLICIJU!

- Ovo je veoma komplikovan slučaj, jer istraga ni posle šest meseci nije dala nikakve rezultate. Smatram da je policija napravila mnogo propusta i da je najveći deo istrage vodila javnost, a ne oni. Izjave da policija zna ko je ubica, po mojoj proceni, plasiraju se samo da bi se smirivala javnost. Svakako inspektori moraju da nastave dalje i da ne odustaju, jer se nikada ne zna kad ko iz pevačicine okoline može "pući" - ističe Spasić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sekulovic dusan

pre 7 godina

bice vruce kada se njih dvoje spoje u parove!a dr seselj kao savetnik a zmaj advokat stihiklepoca.

Hrid

pre 7 godina

Glumac ili ovca????Uz tvoju inteligenciju nekako bolje pase glumac!

zombi

pre 7 godina

Ako policija zataskava slucaj gardista , sto to ne bi bilo i sada ?! Verovatno imaju razloga...Sut s' rogatim ne ide !!! Samo sada se ne vodi racuna o zivima; vec su dopustili satanizaciju porodice I tog deteta BEZ DOKAZA.

Andja

pre 7 godina

Dal' je moguce da suprug demantuje Premijerovu izjavu ,vise puta ponovljenu u ovih proteklih 6 meseci .... ili je to promena taktike ?

cuckovic maja

pre 7 godina

Mi verujemo Radi i nikom vise!nasa policija jeste u kontaktu sa beckim agentom ali normalno ko ima da prizna da je kopile njegove dete.Ok Marinko moze ali Keba nece itd.

citateljka

pre 7 godina

E pa Zoki, ne moras daleko - tu ti je u kuci ubica, pa hajde nosi ga u policiju!

nati

pre 7 godina

U ovom slucaju vise ne treba da bude ni jedan komentar,sve je jasno a ubice ni od korova.To najbolje govori kakva nam je zemlja u kojoj zivimo,Banana drzava,kad ni sa tako stravicnim ubistvom nisu u stanju da se nose i da ga rese.Jadna li je ova zemlja i ovaj narod u njoj.\n

magda

pre 7 godina

Pa upravo je ovaj inspektor Boza Spasic drugog dana posle ubistva izjavio da ce ubicu vrlo tesko naci,mozda nikad.Ako je mogao to da izjavi onda je svima unapred jasno i zasto ne mogu da ga nadju. \n

DAMIR

pre 7 godina

"Policija nema pojma ko je ubio Jelenu", pa zato vi znate...kontradiktorni ste u svojim izjavama."Nadprosečno" inteligentni, igraš se vatrom...uskoro ćeš izgoreti u njoj.Krajni i dugo očekivati ishod je na pomolu.

arso

pre 7 godina

Veliki inspektor Došen je do suspenzije "vodio" slučaj, otud priča da policija "zna" ubicu, al nema dokaza.

jami

pre 7 godina

Premijer zna ko je ubica ,treba ga pitati.... kod Klintona je rekao da je gresio pre 20-30 god a u poslednjih 5 god je nepogresiv...

Saradžogla

pre 6 godina

Тренутно је терање ината између истражитеља и Зоранових браниоца.НЕ ПОСТОЈИ НИ ЈЕДАН ДОКАЗ ДА ЈЕ ЗОРАН УБИЦА!ПОСЛЕ СМРТИ СУПРУГЕ УВЕК ЈЕ ПРВИ НА ТАПЕТУ СУПРУГ.АКО НИЈЕ УБИО ОНДА МОЖЕ БИТИ ДА ЈЕ НЕКОМЕ ПЛАТИО?нА СЛУЧАЈУ РАДИ НЕКОЛИКО ДЕСЕТИНА ПОЛИЦАЈАЦА КОЈИ СЕ ДРЖЕ ПРАВИЛА ИСТРАГЕ И ЗНАЈУ КОЈЕ ЧИЊЕНИЦЕ СУД ПРИЗНАЈЕ.СУД НЕ ПРИЗНАЈЕ ИЗВЕШТАЈ СКАЛАМЕРИЈЕ ПОЛИГРАФ И НИКАКАВ СНИМАК ЈЕР СВЕ ЈЕ ТО ПОДЛОЖНО ШТЕЛОВАЊУ.КАДА ЗОРАН БУДЕ ОСЛОБОЂЕН ПОСЛЕ ТУЖБЕ МЕЂУНАРОДНОМ СУДУ ДОБИЋЕ ОГРОМНЕ ПАРЕ.А они који су га незаконито ухапсили неће показати ни грижу савести.А мој новац за порез ће отићи Зорану уместо за неко обданиште?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija