• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/južne vesti

03.10.2016

23:35

UZBUNA U LESKOVCU: Maskirani muškarci pokušali da otmu petoricu dečaka!

Vesti

UZBUNA U LESKOVCU: Maskirani muškarci pokušali da otmu petoricu dečaka!

Podeli vest

Nekoliko starijih muškaraca pokušalo je da otme petoricu dečaka starosti od 11 do 14 godina na putu do škole, pišu “Južne vesti”, dok u policiji potvrđuju da je došlo do incidenta i da tragaju za počiniocima

Kidnaperi su dečake presretali u dva navrata, prema njihovim rečima, nedaleko od Policijske stanice "Sever" i u Svetoilijskoj ulici i pokušavali da ih uguraju u automobil marke "audi". Svi dečaci žive u naselju poznatom kao "Sat mahala".

- Jedan iz automobila mi se obratio na čistom romskom jeziku i tražio da mu priđem. Pošto ga nisam poznavao, nisam želeo. Onda me je on uhvatio preko prozora za ruku i čvrsto držao, a ostali su krenuli da izlaze iz automobila. Uspeo sam da pobegnem i otrčim u školu- priča jedan od dečaka. 

Desetak minuta kasnije četvoricu njegovih drugova iz naselja, preko puta same Policijske stanice "Sever" u Leskovcu presreo je isti automobil, a kidnaperi su postupili po istom scenariju. 

- Deca su se odmah razbežala. Moj sin je otišao pravo u školu i sve ispričao školskom policajcu. On je potrčao da ih nađe, ali su kidnaperi pobegli kolima. Brigu nad našom decom preuzela je škola, a policija je onda pokrenula čitav postupak- kaže Bojan Saitović, otac jednog od dečaka. 

I majka dečaka koji se sam suočio sa kidnaperima je vidno potresena. 

- Ja sam u šoku i uplašena. To je moglo da se desi bilo kome, ali da ih presretaju u po bela dana na sred ulice, to je strašno. Ja dete više ne smem samo da pustim u školu. Neka policija brzo nađe te monstrume- apeluje Sandra Ibraimović. 

U leskovačkoj policiji kažu da trenutno rade na rasvetljavanju slučaja. 

- Sa čitavom situacijom je upoznato Više javno tužilaštvo i radimo na rasvetljavanju slučaja - rekao je za Južne vesti portparol leskovačke policije Boban Zdravković. 

On tvrdi da je ovo prvi ovakav slučaj zabeležen u Leskovcu u najmanje poslednje dve godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laufer

pre 7 godina

Americka ambasada ima zadatak da utera strah stanovnistvu .. Krajnji je red da se protera neki njihov sluzbenik .. tek da se povuce linija ..

Zoran

pre 7 godina

Neka ih nadje i u zatvor dozivotno uz bukagije danonocne.. Ako je ista dobro onda je za ovakve američki zakon

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija