• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Matijašević

06.10.2016

13:10

PROKLETSVO PORODICE MARJANOVIĆ-KRSMANOVIĆ! Jelenin svekar Vladimir doživeo SRČANI UDAR!

Vesti

PROKLETSVO PORODICE MARJANOVIĆ-KRSMANOVIĆ! Jelenin svekar Vladimir doživeo SRČANI UDAR!

Podeli vest

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice "Granda" Jelene doživeo je srčani udar veče pre sahrane njegove prije Zorice Krsmanović

Kako se danas na sahrani Zorice Krsmanović Vladimir nije pojavio, ekipa Informera je upitala njegovog sina Zorana zašto Vladimir nije među prisutnima.

- Moj otac je sinoć doživeo srčani udar i najverovatnije će mu lekari ugraditi još jedan stent - otkrio je Zoran za Informer.

- Mnogo stresa... Potresao se i zbog Zoričine smrti, sada je na sedativima - nastavio je Zoran Marjanović.

(FOTO/VIDEO) SAHRANJENA ZORICA KRSMANOVIĆ! Marjanovići kasnili na opelo, Zoranov otac nije ni došao!

Informer

Vladimiru je pozlilo sinoć, dan uoči sahrane njegove prije, majke Jelene Marjanović - Zorice Krsmanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 7 godina

Pritisak medija ce sahraniti porodicu Marjanovic.\n

IQ 89

pre 7 godina

Stalno mi je u glavi sudjenje Cumetu, kada je rekao da je dao milione vlasniku jednog dnevnog lista. Sta ako je to I u ovom slucaju ?! Satanizovati kompletnu porodicu bez dokaza je djavoljev posao. A sto je najgore o tom detencetu se ne vodi racuna ; pa to dete ce porasti I sve ce ovo jednoga dana citatati. Boze, surovosti medju ljudima.

ana

pre 7 godina

ukleta ue jelenina porodica a to će unistiti i ove druge dobro je prorekla Zorica

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17