• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.10.2016

17:38

SUĐENJE GLUMCU ZATVORENO ZA JAVNOST Goran Jevtić na saslušanju tvrdio: Nisam obljubio mladića!

Vesti

SUĐENJE GLUMCU ZATVORENO ZA JAVNOST Goran Jevtić na saslušanju tvrdio: Nisam obljubio mladića!

Podeli vest

Glumac Goran Jevtić (38) juče je na suđenju u Osnovnom sudu u Somboru, negirao da je obljubio maloletnika, dok je oštećeni mladić ostao pri tvrdnjama navedenim u optužnici

Suđenje se odvija iza zatvorenih vrata, a počelo je u podne. Glumac je u pratnji telohranitelja ušao na zadnji ulaz zgrade suda.

- Optuženi Jevtić je ostao pri tvrdnji da nije obljubio mladića. Negirao je sve navode tužilaštva. Oštećeni maloletnik je pak ostao pri svojoj tvrdnji da ga je glumac obljubio - kaže sagovornik “Blica” upoznat sa suđenjem.

OČI U OČI SA ŽRTVOM! Glumac Goran Jevtić u sudnici sa dečakom KOG JE OBLJUBIO!

Pored njih dvojice svedočila su i dva stručnjaka psihijatrijske struke i to o psihičkom stanju optuženog Jevtića, ali i oštećenog maloletnika.

Nastavak suđenja je zakazan za decembar. Jevtić je optužen za obljubu nemoćnog lica za šta je prema zakonu predviđena kazna zatvora od dve do deset godina.

NEĆE PRED SUDIJU! Goran Jevtić nije došao na SUĐENJE ZA OBLJUBU!

Jevtića optužnica tereti da je juna 2014. godine u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru izvršio obljubu nad nemoćnim licem, maloletnim L. K. Pošto su saznali šta se u toaletu dogodilo, dečakovi roditelji su podneli krivičnu prijavu protiv glumca. Nešto više od godinu dana kasnije, Osnovno tužilaštvo u Somboru podiglo je optužnicu za događaj za koji je glumac tvrdio da je u pitanju „glupost“ i od početka je negirao da je obljubio maloletnika. U odbranu glumca stale su brojne njegove kolege koje su pokrenule i potpisivanje peticije podrške.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 7 godina

Sombor je zlo. A pravosudje i ostalo pogotovo. SVI SOMBORCI gledaju då nekog prevare za novac KOJEG svi znamo då nema

somborac

pre 7 godina

To sto ti kazes za somborce nije istina,mozda tamo iz koje rupe ti dolazis se to radi ali sombor su opljackali sapcani i beogradjani a ne somborci

ned

pre 7 godina

U zatvor, pod hitno ako je kriv. On jedan sekund ne sme više biti na slobodi jer bi sve ponovo uradio. Obljuba dečaka... Gospode bože.

boris

pre 7 godina

I da nema Informera niko ne bi znao sta se na tom sudjenju dogadja.Ovde se radi o teskom krivicnom delu obljube maloletnog lica.Slucaj je potpuno isti kao i kada neko pokusa da obljubi devojcicu u pubertetu.Ovaj je iskoristio deciji pubertet kada deca sama otkrivaju svoju sexualnost i kada su zbunjena.Inace, gey nagon je gotovo animalan i ostavlja posledice po zrtvu u vidu srama, zablude...Traume mogu biti trajna posledica i iskreno se nadam da ce kazna biti zatvorska i kao primer drugima da im to ne padne na pamet.

bole

pre 4 godine

Znači da oni koji su pisali peticiju da ovo podržavaju, jadno li je to naše glumište.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija