• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

09.10.2016

17:37

U STRAVIČNOJ NESREĆI VOZ SMRSKAO AUTOMOBIL: Dve osobe poginule u tragediji kod Kraljeva!

Vesti

U STRAVIČNOJ NESREĆI VOZ SMRSKAO AUTOMOBIL: Dve osobe poginule u tragediji kod Kraljeva!

Podeli vest

Dve osobe su danas poginule kada je voz udario automobil u mestu Adrani kod Kraljeva. Udes se dogodio na obeleženom pružnom prelazu bez rampe. Jedan od očevidaca ove nesreće rekao je novinarima da je čuo jak prasak i da je video vozilo koje je bilo potpuno smrskano

Jedan od očevidaca ove nesreće rekao je novinarima da je čuo jak prasak i da je video vozilo koje je bilo potpuno smrskano. U automobilu su stradali muškarac R.A (50), i žena koja još uvek nije indentifikovna 
 

- Vozilo je odbačeno nekih pedeset metara od mesta nesreće. Komšija je pozvao policiju i hitnu pomoć, stigli su za nekoliko minuta ali su putnici u "opelu" nastradali na licu mesta. Prizor je bio stravičan, svuda pored pruge su rasuti delovi automobila, rekao je svedok nesreće.
 

Mašinovođa je bio u potpunom šoku a meštani kažu da su najmanje pola minuta pre nesreće čuli sirenu voza koji je najavljivao svoj prolazak.

- Ne smemo da dajemo izjave jer nismo ovlašćeni, nemamo dozvoli od uprave firme, govorili su mašinovođa i kondukteri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
starica

pre 7 godina

Uzas! U kom veku zivimo i gde odlazi novac namenjen u ovakve svrhe??? Zasto ne postoji makar jos svetlosni znak uz STOP? Da li postoji trouglasti znak upozorenja sa slikom voza ili rampa ili svetlosni signal ( makar permanentno treptajuci ), ili Andrejin krst??? Posto su se nesrece vec desavale a nista nije ucinjeno za bolje obezbedjenje, zna se koga treba kao odgovornog za ovo osuditi i novcano i fizicki. To nece dici mrtve ali ce spreciti nove nesrece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kraljevo

pre 7 godina

Ja zivim bas tu gde se to dogodilo,i odgovorno mogu reci da postoji znak STOP. Naravno da kad god prelazite preko pruge treba pogledati LEVO-DESNO pre nego sto je predjes. Na zalost ima ljudi koji ne gledaju i koji misle uvek ma nece mene to. Eto, u tome je stvar. Najlakse je sa optuzujemo druge.

Dragomir

pre 7 godina

Шта кажу железничари?НЕ СМЕЈУ ДА ПИСНУ СА ИЗЈАВОМ!?Ја у свим новинама пишем да је такав хаос на српској железници где највише трпе машиновође? Подељена на три НЕЗАВИСНЕ фирме а сада руководилаца не зна им се броја!Што се тиче прелаза пута преко пруге да се постави војна патрола са оружјем на готовс не би вредело!Ма какви полубраници (не рампе),андрејеви крстови,стоп табле ... Српски рулет!Да само чујете изјаве преживелих шофера после удеса на прузи.Такве идиотске изјаве дају да се као правдају да се види ДА НИЈЕ НИ ЧУДО ШТО ГА ЈЕ ,,ЗАВЕЗАНО КУЧЕ УЈЕЛО,,!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija