• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.10.2016

14:01

SLUČAJ MALOG RADENKA (8) POTRESA SRBIJU! Roditelji u očaju traže odgovore, u bolnici sproveden nadzor!

Vesti

SLUČAJ MALOG RADENKA (8) POTRESA SRBIJU! Roditelji u očaju traže odgovore, u bolnici sproveden nadzor!

Podeli vest

Smrt osmogodišnjaka Radenka Nikodinovića posle preloma ruke zadobijenog tokom igre šokirala je Srbiju, a dan nakon što je javnost upoznata sa slučajem i sumnjama roditelja u ispravnost postupanja u Opštoj bolnici u Loznici u kojoj je mali Radenko lečen - najavljeno je sprovođenje nadozra

 

Za početak, u Opštoj bolnici u Loznici u toku je unutrašnji nadzor povodom ovog slučaja, a iz te zdravstvene ustanove najavljuju da će biti sproveden i spoljašnji nadzor.

- Tragedija je neopisiva i neizmeriva. Dete je pregledano i zbrinuto u Opštoj bolnici, a zbog komplikacija upućeno u Institut za majku i dete u Beograd. Danas je organizovan unutrašnji nadzor a očekujemo i spoljašnji. O rezultatima javnost će biti blagovremeno i adekvatno obaveštena - navodi se u saopštenju koje je potpisala v. d. direktora dr Mira Vučetić.

Umesto konkretnih odgovora, roditelji malog Radneka za sada su dobili samo saučešće bolnice u kojoj je njihov sin nekoliko dana lečen i praćen.


TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Dečak (8) slomio ruku, pa posle nekoliko dana preminuo!

Tragedija kakva nije skoro zabeležena u lozničkom kraju dogodila se šest dana posle preloma ruke koji je dečak Radenko zadobio u nedelju 2. oktobra tokom igre.

Njega su roditelji istog dana prevezli do lozničke bolnice gde mu je na odeljenju ortopedije ukazana pomoć i stavljen gips. Prema tvrdnjama oca Milana i majke Zorice, dečak nije zadržan u bolnici iako je na ruci bio otvoren prelom, a komplikacije i temperatura javile se se kod kuće već iste večeri.

Porodica Nikodinović, kojoj već dva dana rodbina i prijatelji dalaze da izjave saučešće, očekuje rezultate obdukcije, a sahranu dečaka planiraju za utorak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bg

pre 7 godina

nikad nisam voleo lekare i gledao sam da sto manje s njima imam posla ,ali omatorilo se i pred uskrs i 1 maj zavrsim u urgentnom ,to sikaniranje ne mogu da vam opisem ,sestre i lekari nervozni jer pred praznik nisu primili platu ,ne daj boze da nesto pitas ,trazis,zamolis , samo sto ne dobijes batine ,u prolazu cujem jednog mladog lekara kad kaze sesstri pogresno sam operisao stomu ,strasno ,to vece pa opet cujem radnika hitne pomoci koji je smestao pacijenta na odelenje - 20 god sam ovde ,nikad gore nije bilo- , i to je kao jedan elitni deo srpske medicine i ustanove ,urgentni u bg ,sta je za ocekivati u unutrasnjosti ,eto kako nama mlladost nestaje ,i ovako nas je sve manje ,tragedija i bas mi je zao decka ,tek krocio u zivot ,strasno ,e srbijo srbijo

Marko

pre 7 godina

Mali andjele, duso mala, pocivaj u miru. Za pravdu vise vremena nema.

DRAGISA

pre 7 godina

SRBIJA I PRAVDA, MARKO KRALJEVIC I TELEVIZIJA.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija