• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

11.10.2016

16:05

POČELO SUĐENJE ZA JEZIVI ZLOČIN Optužena majka u suzama: Nisam ubila moju bebu!

Vesti

POČELO SUĐENJE ZA JEZIVI ZLOČIN Optužena majka u suzama: Nisam ubila moju bebu!

Podeli vest

Tanja Lakić Mahid (37) negirala je danas u sudu da je krajem septembra prošle godine ubila svoju osmomesečnu ćerkicu Anju, i njeno telo ostavila u kesi na terasi

Ona  je rekla da to nikada ne bi uradila svom detetu. Krivicu za nebrigu o detetu svaljivala je na muža Plasida Mahuda (56).

Okrivljena je ipak priznala da je tih dana, kada se dogodilo ubistvo bebe, bila na metadonu, heroinu, spidu i lekovima za smirenje pa da zato ne zna ko je njenu mrtvu bebu ostavio u kesama na terasi u stanu na Južnom Bulevaru u Beogradu.

MAJKA TROVALA DETE Beba nađena mrtva na terasi nije ugušena, već je umrla od metadona!

Ona je izjavila i da nije isključeno da lopovi ušli u stan.

Tokom iznošenja odbrane, optužena je više puta zaplakala.

Tanja Lakić Mahid optužena je da je septembra 2015. usmrtila svoje dete Anju M. koja je tada imala svega osam meseci, zamotala u kesu i telo ostavila na terasi u stanu u Južnom bulevaru. Telo je u kesi na terasi bilo danima.
Za to krivično delo po zakonu je zaprećena kazna od najmanje 10 do 40 godina zatvora.

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Majka monstrum u agoniji doziva mrtvu bebu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zimzelen

pre 7 godina

Opet neki turcin ili siptar mahid muz Srpkinje,treba takve zene protjerati iz Srbije neka idu arapima one su naj veci Srpski izdajnici,za vrijeme turaka na silu odvodili Srpske curice da bi radale turke ove sada se otimaju za turke dobrovoljno,e to je ono brat poturica na brata(brat na brata)

majka

pre 7 godina

Ma 4o godina bez razmisljanja.Tamo ce imati vremena da place.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija