• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

11.10.2016

17:31

(FOTO) ON JE IZBO POLICAJCA U RAKOVICI: Napadač na pripadnika Interventne i prošle godine sejao strah u centru Beograda!

Vesti

(FOTO) ON JE IZBO POLICAJCA U RAKOVICI: Napadač na pripadnika Interventne i prošle godine sejao strah u centru Beograda!

Podeli vest

Marko Kostadinović (18), koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju uveče u Rakovici učestvovao u napadu na pripadnika Interventne jedinice Vladicu Mitića (33), od ranije je poznat policiji. Naime, on je i prošle godine učestvovao u incidentu koji se dogodio u centru Beograda kada je sa nekoliko drugova nožem napao četvoricu prolaznika

Kako piše Blic, Kostadinović je 10. avgusta sa drugovima Lazarom i Jeremijom u dva napada povredio četvoricu mladića, a napad se odigrao u Ulici Luke Lazarevića na početku Brankovog mosta.

Napadači su stajali na ulici kada su naišla dvojica mladića, Borivoje M. (19) i Nikola D. (19). Bez najave su skočili na njih i tada je jedan od napadnutih mladića teško povređen ubodom noža u donji deo leđa, dok je drugi uboden u natkolenicu.

Prolaznici koji su naišli tokom tuče pozvali su odmah Hitnu pomoć. Napadači su pobegli pre dolaska lekara, dok su povređeni mladići prevezeni u Urgentni centar, gde su operisani.

Trojica napadača nastavila je potom put ka Filološkom fakultetu. Na uglu Knez Mihailove i Rajićeve nastavili su sa divljanjem. Upravo tu su napali dvojicu mladića, Savu Verića (19) i Andriju M. (18), od kojih je jedan povređen nožem, a drugi je uspeo da izbegne ubod, ali je zato udaren "bokserom".

DOLIJAO NAPADAČ NA POLICAJCA U RAKOVICI: Određeno mu zadržavanje od 48 sati i podneta krivična prijava!

Vrlo brzo, policijske patrole uspele su da lociraju, a zatim i uhapse trojicu osumnjičenih napadača. U prvi mah, policija je imala pretpostavku da su napadači nasumice izabrali žrtve, ali se i tada verovalo da se iza napada kriju navijački obračuni.

printscreen

Marko, Lazar i Jeremija, posle hapšenja privedeni su kod tužioca, koji ih je saslušao u prisustvu roditelja, budući da su sva trojica u tom momentu bili maloletni.

Godinu dana kasnije, Marko Kostadinović nastavio je sa delikventnim ponašanjem, pa je u pratnji nekoliko drugova nasrnuo na policajca Vladicu Mitića (33) u Rakovici i ubo ga u stomak i butinu.

KRVAVA NEDELJA! Izboden policajac ispred svoje kuće u naselju Rakovica!

Mitić je bio van dužnosti i u civilu kada je napadnut, a kako se ispostavilo nakon privođenja osumnjičenih, on je napadnut greškom, a prava meta je zapravo bio navijač i prvi komšija policajca.

Osim njega identifikovani su i ostali učesnici, među kojima su dvojica maloletnika. Svi su pripadnici navijačkih grupa Partizana i Rada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DRAGISA

pre 7 godina

To je prava stvar, siledzije treba kriti, a zrtve njihove pokazivati javnosti.

veselin022

pre 7 godina

Zašto maska na očima, od koga ga maskirate. Dali nisu, možda, moćni tatica i macmica u pitanju. Kad pre, ima bogatu istoriju kriminala.

mali iskompleksirani

pre 7 godina

.treba im sve koske polomiti a posle u zatvor na minimum 10 godina...a tamo cuvarima dozvoliti da ih prevaspitavaju muski...ne bi im vise palo napamet....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17