• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

11.10.2016

23:03

DEČAK ZLOSTAVLJAN U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Četvorica tinejdžera ga zavezala za koš i golog do kože mučila!

Vesti

DEČAK ZLOSTAVLJAN U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Četvorica tinejdžera ga zavezala za koš i golog do kože mučila!

Podeli vest

Četvorica tinejdžera iz Sivca saslušana su zbog sumnje da su zlostavljala i mučila dečaka V. S. (13) iz istog grada

Prema nezvaničnim informacijama, policiji je prijavljeno da su J. R. (17), R. P. (17), A. R. (16) i Dejan T. (19) iz Sivca zlostavljali dečaka.

Policija je dobila nalog da sasluša tinejdžere po naredbi Višeg javnog tužilaštva iz Sombora, koje nasilnike sumnjiči za izvršenje krivičnog dela zlostavljanje i mučenje.

Kako saznajemo, nasilništvo se dogodilo u večernjim satima u dvorištu osnovne škole “20. oktobar” u Sivcu.

Četvorica mladića su nakon svađe uhvatila V. S., pa mu vezala ruke za konstrukciju koša na školskom igralištu. Potom su mu, uz vređanje i ponižavanje, skinuli pantalone i donji veš!

Dečak je, unezveren, počeo da ih moli da prestanu, pa su ga posle nekog vremena odvezali, spustili na beton i pustili ga da se obuče i pobegne. Tinejdžeri su se potom razišli.

ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA: Svaki dan mi govore da mi je majka kurva, a otac alkoholičar!

Uznemireni dečak odmah je porodici rekao šta se dogodilo na igralištu ispred škole, nakon čega je slučaj i prijavio lokalnoj policijskoj stanici.

Nasilnici su po naredbi Višeg tužilaštva u Somboru privedeni da daju iskaze.

- Sve je to bila igra. Nije nas poslušao, naljutili smo se na njega i odlučili da ga kaznimo. Sve je to bila samo šala - rekli su, između ostalog, tinejdžeri.

BRUTALNO VRŠNJAČKO NASILJE U BEOGRADU! Pretukli dečaka, pa ga OSTAVILI NA GROBLJU!

U policiji nije bilo moguće dobiti više detalja slučaja, odnosno saznati na koje sve načine je dečak zlostavljan, kao ni iz tužilaštva, u kom su nam potvrdili da vode istragu, ali su poručili da ne mogu da daju nikakve informacije s obzirom na to da je postupak pokrenut protiv maloletnika.

- Mi moramo zaštititi psihičko zdravlje dečaka. Otvorili smo istragu i dali nalog policiji da identifikuje i saizvršioce i podstrekivače i da ih privede - kažu u tužilaštvu.

HULIGANI SE TUKLI ISPRED ŠKOLE! Dečak (17) sa ozbiljnim povredama glave hitno operisan!

U OŠ "20. oktobar" juče nisu imali informacije o incidentu i poručili su nam da ih pozovemo kasnije

Po okončanju istrage tužilaštvo može doneti odluku i o pritvoru za maloletnike, protiv kojih se zasad postupak vodi redovnim putem i koji su saslušani u prisustvu roditelja i brane se sa slobode.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 7 godina

Sad malo da se nasale sa njima, ali za kaznu moraju sve to isto sami sebi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija