• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.10.2016

09:23

JEZIVI DETALJI SVEDOČENJA MAJKE MONSTRUMA: Sećam se samo moje mame koja upada u sobu i viče "TANJA, ŠTA SI TO URADILA?!"

Vesti

JEZIVI DETALJI SVEDOČENJA MAJKE MONSTRUMA: Sećam se samo moje mame koja upada u sobu i viče "TANJA, ŠTA SI TO URADILA?!"

Podeli vest

Tanja Lakić Mahud (37) negirala je juče u sudu da je krajem septembra prošle godine u Beogradu ubila svoju osmomesečnu ćerkicu Anju i njeno telo ostavila u kesi na terasi

Ona je rekla sudiji da to nikada ne bi uradila svom detetu, a krivicu za nebrigu o detetu svaljivala je na muža Plasida Mahuda (56).

Tanja je potvrdila da je tih dana, kada se dogodilo ubistvo bebe, koristila metadon, heroin, spid i lekove za smirenje. Zbog toga, kako je rekla, ne zna ko je ubio njenu bebu i ostavio je u kesi na terasi stana na Južnom bulevaru.

- Nije nemoguće da su lopovi ušli u moj stan i ubili moju bebu - rekla je ona i zaplakala.


ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Majka monstrum u agoniji doziva mrtvu bebu!

Podsetimo, Tanja Lakić Mahud optužena je da je septembra 2015. ubila malu Anju, a potom je zamotala u kesu i telo ostavila u kanti za smeće na terasi. Telo je tamo trulilo danima dok nije otkriven brutalan zločin.

Obdukcija je utvrdila da je mala Anja otrovana metadonom, koji je najverovatnije uzela kroz mleko. Tanji preti do 40 godina zatvora.

Ona je juče iznoseći odbranu više govorila o mužu.

- Sve je na početku bilo divno. Problemi su počeli već kada se dete rodilo. Anja je imala metadonsku krizu odmah po rođenju, jer sam ja od kad sam saznala da sam trudna prešla na metadon (lek za skidanje sa narkotika) - ispričala je Lakićeva.

MAJKA TROVALA DETE Beba nađena mrtva na terasi nije ugušena, već je umrla od metadona!

Navela je da ju je Plasido vređao, govorio joj da je debela, pa je počela nezdravo da se hrani, a dete koje je dojila gubilo je na težini zbog toga.

facebook.com

- Prestali smo da komuniciramo, nismo imali seksualne odnose, a on se u međuvremenu dopisivao sa drugim devojkama. Upala sam u očajnu depresiju. Zatim sam izgubila starateljstvo nad ćerkom iz prvog braka: svet mi se srušio, više nisam imala volje da se borim - ispričala je ona.


UŽASNI DETALJI TRAGEDIJE! Beba danima ležala mrtva u kesi na terasi!

Zatim je govorila o Nataši, koju je upoznala na lečenju u bolnici u Drajzerovoj, od koje je kupovala heroin i spid.

- Trebalo je da odem da se vidim sa starijom ćerkom. Dete sam ostavila Nataši. Znam da je to bilo glupo. Prethodno sam od nje kupila drogu, od koje mi je bilo loše. Posle toga se samo sećam moje mama kako upada u sobu i viče: "Tanja, šta si to uradila?!" - rekla je Tanja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Ako je neko "rodjeni" delikvent, ako neko skače sa heroina na hašiš pa se potom "trezni" metadonom, ako se neko razvede od muža, koji je pristojan a zatim pronadje "ljubav" u šezdesetogodišnjem gorili onda je svaka priča na temu normalnost izlišna. Ova žena treba da završi iza žice za ono što je uradila svom nemoćnom detetu. Ako neko izgubi majčinski instikt, sasvim sigurno je lišen i svih ostalih ljudskih osobina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija