• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Cvejić

13.10.2016

09:01

KRVAVA PORODIČNA DRAMA KOD ŠAPCA! U naletu besa IZBO ŽENU I SINA, pa sebi presekao vene!

Vesti

KRVAVA PORODIČNA DRAMA KOD ŠAPCA! U naletu besa IZBO ŽENU I SINA, pa sebi presekao vene!

Podeli vest

Veljko Radojčić (73) nožem izbo suprugu Miru (71) po vratu, a sina Dejana (47) isekao po rukama. Potom je sebe isekao po vratu i rukama. Svi su čudom preživeli


Veljko Radojčić (73) iz Šapca prekjuče je nožem izbo po vratu suprugu Miru (71), a sina Dejana (47) isekao po rukama, nakon čega je pokušao sebi da presudi isekavši vene.

Uviđaj je bio u toku kad se Veljko dovezao u svom "fijat unu", otvorio vrata i ispao iz vozila sav krvav
Izvor iz istrage

Stravična porodična drama odigrala se u porodičnoj kući Radojčića u naselju Klenak, a samo čudom svi su preživeli. Najgore je prošla Mira, koja je u teškom stanju prebačena u šabačku Opštu bolnicu, dok je Dejan zadobio lakše povrede.

U bolnici je zbrinut i Veljko i nije životno ugrožen.

Krvavi pir dogodio se u utorak oko 15 sati u kući u Klenku, gde Mira živi sa sinom Dejanom i ćerkom Snežanom. Još nije poznato šta je Veljku pomračilo svest, jer zbog povreda još nije bio saslušan. Pretpostavlja se da su u pitanju razmirice sa suprugom oko razvoda i da je u naletu besa i ljubomore pokušao sve da ih pobije u kući.

Međutim, komšije kažu da u ovoj porodici ranije nije bilo incidenata.

Kako saznajemo, Veljko je u utorak po podne iz obližnjeg Šapca, gde se nedavno preselio, došao u Klenak. U porodičnoj kući u ulici Partizanski put bili su sin Dejan i supruga Mira, dok je ćerka Snežana bila kod suseda.

informer.rs

Veljko je parkirao automobil ispred kuće, a nedugo potom komšije su videle policijska rotaciona svetla.

- Mira je bila sva umazana od krvi, a Dejan u šoku. Sav se tresao. Čuli smo kako priča da je otac pobegao kada ih je izbo. Šta se u njihovoj kući dešavalo, to samo oni znaju. Ako su ranije imali problema, to nisu pokazivali, a sa svima u komšiluku su bili dobri - priča komšija.

U policiji kažu da su taman krenuli u potragu za Veljkom kad se on iznenada pojavio ispred kuće u kojoj je izbo suprugu i sina.

- Uviđaj je bio u toku kad se Veljko dovezao u svom "fijat unu", otvorio vrata i ispao iz vozila sav krvav. Policajci su videli posekotinu na njegovom vratu i isečene vene na rukama. U pratnji policije, komšija ga je odvezao u bolnicu - priča naš izvor iz istrage.

U kući porodice Radojčić juče nije bilo nikoga. Kako smo saznali od komšija, Dejan i Snežana su od prekjuče u šabačkoj bolnici na odeljenju ORL uz majku.

U šabačkoj bolnici kažu za Informer da je Mira Radojčić primljena sa više uboda u vrat, a nakon hitne operacije njeno zdravstveno stanje je stabilno. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija