• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

14.10.2016

11:57

ON STOJI IZA MAFIJAŠKOG UBISTVA U BEOGRADU! Novi vođa "Pink Pantera" učestvovao u ubistvu Saleta Mutavog!

Vesti

ON STOJI IZA MAFIJAŠKOG UBISTVA U BEOGRADU! Novi vođa "Pink Pantera" učestvovao u ubistvu Saleta Mutavog!

Podeli vest

Kako Informer saznaje, uhapšeno lice koje se sumnjiči za učestvovanje u ubistvu vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića pripada poznatoj internacionalnoj bandi Pink Panteri!

Prema tvrdnjama naših izvora reč je o pripadniku ove bande koji je povezan sa crnogorskom mafijom i koji je i vlasnik jedne poznate teretane u prestonici!

U pitanju je prijatelj Ivana Adrovca, koji se dovodi u vezu sa atentatom na Milana Beka.

Uhapšeni "Pink Panter" čije je ime poznato redakciji je u javnosti poznat po spektakularnom bekstvu iz francuskog zatvora 2003. godine Od tada je u Srbiji, jer su Francuzi za njim raspisali poternicu Interpola.

Preuzeo je rukovođenje nad Pink Panterima, nakon što je Adrovac uhapšen u Švajcarskoj.

On i još jedan istaknuti član jedini su "Panteri" koji letos nisu, zbog poternica, mogli da pobegnu van zemlje.

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (29), zvani Sale Mutavi ubijen je sinoć oko 21 sat u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu. U obračunu su učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova.


(FOTO) CRNOGORSKA MAFIJA PUCALA KOD CZ-A: Ubijen Sale Mutavi navijač Partizana, ranjen čuvar zatvora!

RAT MAFIJI! Stefanović najavio ŽESTOK OBRAČUN s kriminalcima i banditima koji ubijaju po Srbiji!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 7 godina

A pokojni bio navijac Partizana, pardon-Vodja, imao skupi Audi, telohranitelja, napao "direktora" Partizana, pa bih pitao: Dali je pokojni i gde bio zaposlen? Ili je mozda imao privatnu firmu? Vidi se da je bio dobro stojeci gradjanin.

Boki1

pre 7 godina

Uhapseni ide na slobodu jer se policija malo zaigrala zbog senzacije i uhapsila pogresnog i nevinog coveka

OOUR

pre 7 godina

Kako reče tast (nesuđeni), "bio dobar momak, radio kao obezbeđenje u teretani".

Goks

pre 7 godina

Svi koji hoce slavu i lovu u i iz nocnog zivota moraju da racunaju ili cak da znaju da ih ceka ili zatvor ili smrt.

root

pre 7 godina

pa da ste nam rekli da je vlasnik teretane,kockarnice,Spa centra neki posten i radan covek bili bi iznenadjeni .Ovako sve vec vidjeno

mile

pre 7 godina

Vec sa pisao da je Ministar perspektivan i da je do sada uradio vise nego svi pre njega.\n

miki delija

pre 7 godina

st aj etrazi o to je i dobio sa djavolom ja sadio tikve i polupale su mu se o glavi i vizuri nije bilo lako od njegovih povarenih udaraca bio je jak u coporu epa dodje kraj svakom mafijasu pa i njemu dodje i ako je

rakiruki

pre 7 godina

Ljudi, covek je mrtav. Ne seirite i ne sudite. Platio je cenu, najskuplju. OK, vi bi ste zivot da prtozivite drugacije, ko brani...samo ne pljujte po mrtvom coveku...bljutavo je i nije nekako hriscanski.

hambi

pre 7 godina

raki u pravu si i podrzavam,covek je platio to sto je radio u zivotu i bio je svestan i sam i bar je imao m..a petlju za razliku od ovih botova koji su jaki samo za tastaturom.i za razliku od politicara bizmismena poput cede djure i ostalih koji se izvuku nanogicom ili zastare procesi ovakvi uglavnom plate glavom zato misevi u rupe

straja

pre 7 godina

Ne pljujemo mi ON se sam unapred vise nego dovoljno ispljuvao.....

Mrki

pre 7 godina

Kako nikada ne ubijaju pekare poljoprivrednike... Zivis tako silis se divljas i sta da ocekujes vec metak... Mangup je lako biti u coporu a kad su sami onda su male djevojcice. I dosta o siledzijama ne zasluzuju toliku paznju

Kos

pre 7 godina

vodja navijaca da li je to drzavni sluzbenik pa vozi audi

dunja

pre 7 godina

Ziv je bice svadbe samo za novinare proglasen mrtvim.

sveti petar

pre 7 godina

Ovaj mutavi je dosta ziveo. Trebalo ga je ukloniti jos dok je bio mlad. Ovako ko zna koliko je ljudi ubio, osakatio i unakazio. Ja volim da idem na sahrane takvih tipova. Oko mene budu sami buduci mrtvaci koji ce hodati jos par godina pa cu i njima doci.Nek se pripreme ona dvojica njegovih pajtasa dolaze na red uskoro

Toma

pre 7 godina

Покојни је вероватно диловао дрогу за полицију, јер не би тек тако Вучић преко Стефановића завапио пред камерама и најавио рат. Покојни имао 2 државна чиновника за телохраниатеље???!!!...! Надам се да ће бити сахрањен уз све државне почасти.

Aksentije Drlja

pre 7 godina

Koji se to fakultet upisuje za vodju, zna li iko?

neko

pre 7 godina

Radnik obezbedjenja teretane imao obezbedjenje ( čuvar iz cz-a), utepao ga vlasnik teretane... ahahaha Pink Panteri su par momaka sa Cetinja inače ovi ostali su ukrali ime a rade za državu.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija