• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2016

17:20

STEFANOVIĆ JURI MAFIJU: Biće još hapšenja zbog ubistva vođe navijača

Vesti

STEFANOVIĆ JURI MAFIJU: Biće još hapšenja zbog ubistva vođe navijača

Podeli vest

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio danas da delovanje policije u rasvetljavanju ubistva vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića ide u dobrom pravcu, te da uskoro očekuje hapšenje još osoba povezanih s tim ubistvom

- Ovo je deo veće priče i nije u svemu učestvovala samo jedna mafijaška organizacija. Naš rad ide dobrim putem i ja ne bih tu ništa više dodavao, kako ne bih ugrozio i rad i osobe koje se time bave- izjavio je Stefanović.

ON STOJI IZA MAFIJAŠKOG UBISTVA U BEOGRADU! Novi vođa "Pink Pantera" učestvovao u ubistvu Saleta Mutavog!

On je tokom posete Policijskoj upravi u Leskovcu naveo da se broj ubistava smanjuje u odnosu na pre deset godina ali da će policija raditi na tome da poveća bezbednost građana i da je Leskovac siguran grad.. 

- Prošle godine smo imali 91 ubistvo a ove 75 i verujem da će do kraja godine taj broj biti manji u odnosu na prošlu godinu. Naravno mi nećemo sa tim da se pomirimo i zato ćemo nastaviti da radimi još više preventivno- naglasio je ministar.

- Trend bezbednosti se održava i povećava, nemamo izvršenje najvećih krivičnih dela ili ih imamo u najmanjoj mogućoj meri- rekao je Stefanović istakavši da leskovačka policija preduzima i niz preventivnih aktivnosti, među kojima je posebno izdvojio akciju „Leskovac siguran grad". 

RAT MAFIJI! Stefanović najavio ŽESTOK OBRAČUN s kriminalcima i banditima koji ubijaju po Srbiji!

Stefanović je tokom posete Leskovcu obišao Policijsku upravu gde je nakon razgovora sa načelnikom policije Tomislavom Ilićem i gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem, ocenio da je stanje bezbednosti u tom gradu jako dobro.

Razgovarao je i s građanima Leskovca, a nakon toga prisustvovao u centru grada akciji "Policajac u zajednici", čiji je cilj da približi policiju građanima i da ojača poverenje.

Tanjug

Kako je objasnio, tokom ove akcije policijski službenici, u kampanji od vrata do vrata, u direktnoj komunikaciji sa građanima, promovisali su aktivnosti koje sprovode u borbi i prevenciji nasilja u porodici, vršnjačkog nasilja, kao i svih ponašanja maloletnika koja kasnije mogu da stvore tip ličnosti koji će biti sklon kriminalu. 

Ministar policije istakao je dobru saradnju sa lokalnom samoupravom i zahvalio se opštini Leskovac na pomoći koju je dobila policija, ali i policije u drugim opštinama u vidu terenskih vozila i kamera. 

- Pušten je u rad video nadzor koji pokriva centar grada, a u planu je da se u narednoj godini uvežu i školska dvorišta i sve druge bitne tačke sa policijskom stanicom, kao što je već urađeno u slučaju sigurne kuće- rekao je ministar. 

Stefanović je najavio da će MUP u narednom periodu raditi na boljem opremanju policije i da će kroz obuke i edukacije učiniti da policajci budu spremniji da reše sve zadatke koje pred njih postavi država. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bogster

pre 7 godina

Polako Nebojša sa to "hapšenje", danas tvoji policajci obezbedjuju splavove i klubove, ostavi to za ponedeljak

Marcco

pre 7 godina

Dva mnogo bitna ubistva... ubistvo pevaćice i ubistvo dilera droge... ups, mislim, navijača

Levcanin

pre 7 godina

Mafija se nemoze unistiti, vec je sistemtski treba unistavati. Mafija je kao korov, neunistiva.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija