• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.10.2016

19:57

SESTRA TRAGIČNO PREMINULOG RADENKA NEUTEŠNA: Zašto je bata otišao da se igra sa anđelima, zašto se više neće igrati sa mnom!

Vesti

SESTRA TRAGIČNO PREMINULOG RADENKA NEUTEŠNA: Zašto je bata otišao da se igra sa anđelima, zašto se više neće igrati sa mnom!

Podeli vest

Tuga za tragično preminulim devetogodišnjim Radenkom Nikodinovićem iz Kozjaka kod Loznice ne prestaje ni nedelju dana posle njegove smrti prouzrokovane greškom lekara

Radenkovim roditeljima Milanu i Zorici posebno je teško palo da saopšte njegovoj sedmogodišnjoj sestrici Jani da nema više brata.

Doktor se krije negde u Loznici?

Doktor Dobrivoje Bojanić, ortoped koga roditelji okrivljuju za nesavesno lečenje, što je i dovelo do tragičnog ishoda, prema nezvaničnim informacijama nalazi se na teritoriji grada Loznice. On odbija da govori za medije sve do okončanja istrage.

ČUVENI SRPSKI HIRURG O SMRTI MALOG RADENKA: Deca nam umiru jer lekari polažu ispite preko veze!

- Dete nas stalno pita zašto joj nema brata. Traži objašnjenje, kaže: "Kako su bati izrasla krila? Zašto je otišao da se igra sa anđelima? Zašto se više nikada neće igrati sa mnom?" Borimo se sa emocijama, ali upravo nam Jana daje snagu da guramo dalje. Stalno nam kroz glavu prolaze slike tih sedam dana tokom kojih smo se borili za Radenkov život. Premotavamo ih i pitamo se kako je moguće da su nam sve vreme doktori u Loznici govorili da nam je dete zdravo, da ni u sanitetu nisu mogli da paze na njega dok su ga prevozili u Beograd - kažu nam Milan i Zorica Nikodinović i dodaju da su u policiji u petak uveče ispričali svaki detalj od trenutka kada se Radenko povredio, pa sve dok nije preminuo sedam dana kasnije.

OTAC RADENKA NIKODINOVIĆA KOGA JE UBIO LEKARSKI NEMAR: Moj jedini cilj u životu je da doktor Bojanić ode u zatvor!

Prijatelji i rodbina planiraju u dogovoru sa policijom u Loznici da organizuju mirnu protestnu šetnju od centra grada do Opšte bolnice, i na taj način iskažu svoj revolt na način lečenja i ophođenja prema malom Radetu.

OTAC TRAGIČNO PREMINULOG RADENKA NE MOŽE DA SE SMIRI: Još dve doktorke krive za smrt mog dečaka!

Podsetimo, Radenko Nikodinović je preminuo prošle subote zbog sepse nastale nakon što mu se inficirala rana posle otvorenog preloma podlaktice. Roditelji za smrt sina krive lekare u Opštoj bolnici i Domu zdravlja u Loznici, jer tvrde da su ga nesavesno lečili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija