• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

18.10.2016

12:18

PEDOFILIJA U JAGODINI! Očuh (44) silovao devojčicu (14) godinama, majka nije verovala!

Vesti

PEDOFILIJA U JAGODINI! Očuh (44) silovao devojčicu (14) godinama, majka nije verovala!

Podeli vest

Inspektori u Jagodini proteklog vikenda priveli su V. Z. (44) zbog sumnje da je pet godina silovao svoju pastorku. Istovremeno, policjci u Kruševcu su stavili lisice na ruke I. M. (47), koji se sumnjiči da je seksualno zlostavljao decojčicu iz svog bliskog okruženja

U selu Bokovac kod Jagodine policajci su posle dugotrajnog i opsežnog rada uhapsili V. Z. posle prijave da je u proteklih pet godina svoju pastorku M. S. (14) prisiljavao na seksualne odnose.

Policija je dobila prijavu da je V. Z. zlostavljao pastorku najverovatniije uz prećutno odobrenje svoje nevenčane supruge.

DOLIJAO JOŠ JEDAN PEDOFIL! Maloletnu pastorku dodirivao po intimnim delovima tela!

- Devojčici se prvi put uvukao u krevet kada je imala samo devet godina i posle toga je nije ostavljao na miru. Kada je počela da se protivi njegovim zahtevima, uzvratio joj je pretnjama. Odlučila je da se požali majci, ali joj je ona rekla da ne izmišlja zbog čega je bila uverena da majka neće da mu se suprotstavi - navodi izvor blizak istrazi.

O noćnoj mori koja je trajala pet godina, dete je prvi put progovorilo tek nedavno, kada je pokrenuta kampanja protiv pedofila i žrtvama javno upućen poziv da prijave zlostavljanje. Gotovo istovremeno kada je M. S. progovorila šta je preživela za pet godina pakla, policija se obratila i M. A. iz Kruševca.

AKCIJA ARMAGEDON: Uhapšena dva pedofila!

- Devojčica je ispričala da je I. M. pipa po telu i da je primorava da ga oralno zadovoljava. Posle provere njene prijave, policajcima nije bilo teško da ga uhapse - kaže izvor.

Saša Živanović, načelnik odeljenja za visokotehnološki kriminal u MUP-u Srbije, izjavio je da je naša policija u operaciji “Armagedon” uhapsila 158 osoba, koje su optužene za pedofiliju. Ove godine uhapšeno je više od 20 osumnjičenih.

- Na zaplenjenim snimcima pedofila zabeleženo je seksualno zlostavljanje beba od 10 meseci i to je nešto najstrašnije što sam video u svojoj karijeri. Najstariji pedofil imao je gotovo 70 godina - rekao je načelnik odeljenja za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije.

ZAŠTITA DECE NA INTERNETU Matić:Važno uvođenje informatike kao obaveznog predmeta!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 7 godina

Preklinjem da se vrati smrtna kazna za ovakve idiote, cak i po cenu sankcija dajte da se resimo ovih gov...\n

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Kastrirati sve pedofile da decu sacuvate od tih zlikovaca. Javno objaviti njihova imena i mesto boravka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija