• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.10.2016

07:21

NELEGALNA GRADNJA! Nastavak suđenja Nikoli Mijailoviću!

Vesti

NELEGALNA GRADNJA! Nastavak suđenja Nikoli Mijailoviću!

Podeli vest

U Drugom osnovnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da se nastavi suđenje bivšem fudbaleru Crvene Zvezde Nikoli Mijailoviću (34) zbog optužbi za nelegalnu gradnju akva parka na Adi Ciganliji

Na današnjem suđenju planirano je saslušanje Mijailovića, koji će imati priliku da javno izloži svoju odbranu.

Tužilaštvo Mijailovića tereti za krivično delo građenje bez građevinske dozvole.

Za to delo Krivični zakonik Srbije predviđa i zatvorsku kaznu koja se u zavisnosti od preduzetih radnji kreće od tri meseca do čak osam godina zatvora, kao i novčanu kaznu čija visina tim zakonom nije opredeljena.

Mijailović je inače na saslušanju kod tužioca negirao krivicu tvrdeći da mu je posao potpuno legalan.

Bio je uhapšen 18. avgusta, a dve sedmice kasnije tužilaštvo je sudu dostavilo optužni predlog protiv njega, nakon čega je i pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

U izjavama beogradskim listovima, Mijailović je tvrdio da je u akva park na Adi ciganliji uložio milion evra i da uredno plaća 20.000 evra mesečno za zakup.

Gradilište se nalazi na makiškoj strani, neposredno iza parkinga, na površini od 4.000 kvadratnih metara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mica

pre 7 godina

Najzad i to docekasmo. Pravosudje u Srbiji je odavno nezavisno, ali tek sada pocinje da se budi. Uhapsili coveka krajem avgusta zbog nelegalne gradnje ?? A u oktobru vec zakazano sudjenje ? Ako krenu sa ovom praksom prepolovice populaciju srba na slobodi. Ali nece sigurno, ovaj je ocigledno greskom dobio tender i to mora hitno da se ispravi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija