• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.10.2016

09:10

VANDALIZAM NA KIM!! Oskrnavljen grob na starom pravoslavnom groblju u Orahovcu!

Vesti

VANDALIZAM NA KIM!! Oskrnavljen grob na starom pravoslavnom groblju u Orahovcu!

Podeli vest

Na starom pravoslavnom groblju u Orahovcu oskrnavljen je grob Jovana Ulamovića, javio je program na srpskom jeziku Radiotelevizije Kosova

U popodnevnim časovima u sredu, Sava Ulamović obišao je grob svog oca, gde je zatekao oskrnavljen grob na kome su se videli tragovi stopala, delovi krsta, a u podnožju groba polomljene flaše, prenosi RTK2.

On je obavestio policiju koja je kasnije izvršila uviđaj. Sava Ulamović apelovao je na sve nadležne institucije da se staro pravoslavno groblje ogradi.

- Mi smo pre četiri dana obišli grob i bilo je sve u redu. Sada je sve razbacano oko groba - rekao je Sava Ulamović za RTK2.

Jovan Ulamović je treća osoba sahranjena na starom pravoslavnom groblju posle 1999. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
severno kosovo

pre 7 godina

da nisu i oni odredili obavezan rok pocivanja digli cene 200 posto skroz izmenili uslove prethodnog ugovora u periodu dok je evro otisao 20 % i prete pismeno Ugovorom izmestanjem u zajednicku grobnicu kao usred NS. Koliko znam na Kosovu jos nisu poceli da vade pokojnike samo ruse spomenike cak ih ni ne oduzimaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija