• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

28.10.2016

09:55

POTRAGA ZA MUZIČAREM KOJI JE KOLIMA UBIO ŽENU U STEPOJEVCU, njegova porodica tvrdi da nema pojma gde se krije!

Vesti

POTRAGA ZA MUZIČAREM KOJI JE KOLIMA UBIO ŽENU U STEPOJEVCU, njegova porodica tvrdi da nema pojma gde se krije!

Podeli vest

Dok policija intenzivno traga za Željkom Vasićem (29), osumnjičenom da je u subotu uveče u Stepojevcu kod Lazarevca usmrtio Slađanu Lesendrić, njegova porodica u Velikim Crljenima tvrdi da od te kobne noći nema nikakav kontakt sa njim

 

Vasić, koji je po zanimanju muzičar, kako je saopštila policija, pobegao je sa mesta nesreće, a ubrzo i van granica Srbije, kako se pretpostavlja, u Austriju gde ima rodbinu.

"Sitroen pikaso" kojim je udario nesrećnu ženu naočigled njeno dvoje dece, sakrio je u garaži svoje tetke pevačice Snežane Jovanović, poznatije kao Šikica, u naselju Meljak.

U porodičnoj kući Vasića u Velikim Crljenima, Željkov otac Slobodan juče je dočekivao goste pošto Vasići slave Svetu Petku. Kod kuće su bili i njegova majka, supruga Jelena (31) i dvoje dece.

- Ne znamo ni gde je Željko, ni kako je - priča Slobodan Vasić. - Ne znam ni da li mi je sin živ! Voleo bih da mi se javi, da mu kažem da je to bila saobraćajna nesreća i da se takve stvari dešavaju, da dođe kući. I mi smo u velikoj boli. Žao nam je te jadne žene i njene dece.

Slobodan navodi da ne zna da je Željko krio kola u napuštenoj kući njegove sestre Snežane u Meljaku. Tvrdi i da nije imao nikakve veze sa pokušajem da se automobil rasturi u delove i tako unište dokazi, kao i da su za nesreću saznali tek kad im je policija pre nekoliko dana zakucala na vrata.

Učestvovao u Pinkovim zvezdama

U porodici Vasić svi su muzičari, a Željko peva odmalena. Učestvovao je i u takmičenju Pinkove zvezde. Pevao je po kafanama u okolini, ali i inostranstvu, a i sam je sa ocem neko vreme držao lokal u dvorištu porodične kuće.

- Decu je posle nesreće pazila komšinica - priča Srđan. - Tek kada sam sahranio suprugu i malo se smirio, otišao sam po njih. Rekao sam im da im je majka nastradala. Mali su i ne znam kako će da prebole ovu traumu. Videli su sve. Hvala Bogu, pa mi ih je sačuvao. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da je i njih "pokupio".

- Unucima još ništa nismo rekli. Ne znaju šta se dogodilo i zašto im otac nije kod kuće. Pokušavamo da ih zaštitimo od svega.

Vasićeve komšije u Velikim Crljenima saznale su pre nekoliko dana da je Željko osumnjičen za smrt Slađane Lesendrić.

- Bio je dobar momak, pevač - priča jedna meštanka. - Imao je svoj bend, pevao je sam ili sa ocem po kafanama. Šta se dogodilo, niko ne zna. Samo, trebalo je da se vrati, da pomogne toj nesrećnoj ženi. Razumem da se uplašio, svako bi, ali da mu savest ne proradi i da smišljeno sakrije kola i napusti zemlju, to ne razumem.

 

Da podsetimo, Željko je u subotu 22. oktobra oko 21 čas kolima udario Slađanu Lesendrić, u centru Stepojevca, na samo sto metara od porodične kuće Lesendrića. Naleteo je na nju dok je za ruku vodila svoju decu, Mateju (7) i Aleksandru (8), i pobegao sa mesta nezgode. Od siline udara, telo žene letelo je 17 metara! Beogradska policija identifikovala ga je kao vinovnika nesreće, nakon što su našli "sitroen pikaso", koji je bio sakriven u garaži napuštene kuće njegove tetke u Meljaku. Vasić se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Suprug nastradale Slađane Srđan Lesendrić i juče je čekao poziv iz policije u nadi da će mu javiti da je ubica njegove žene uhapšen.

- Inspektori su mi rekli da je pitanje dana kada će ga uhapsiti - priča Srđan. - Znaju i gde je pobegao i gde se krije. Dobio sam poruku da je navodno uhapšen, ali mi to niko zvanično nije potvrdio.

Garaža u kojoj je Željko sakrio automobil sa kojim je izazvao udes

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija