• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

28.10.2016

14:06

(VIDEO/FOTO) UŽAS NA VOŽDOVCU! BRAT SEKIROM ISKASAPIO SESTRU, pa pokušao samoubistvo!

Vesti

(VIDEO/FOTO) UŽAS NA VOŽDOVCU! BRAT SEKIROM ISKASAPIO SESTRU, pa pokušao samoubistvo!

Podeli vest

Zvomimir V. (52) ubio je sestru Svetlanu (64) udaricima sekirom u glavu. Jezivi zločin se dogodio danas u ulici Rastka Petrovića 24 na Voždovcu

 

Kako saznajemo, Zvomimir V. (52)  ubio je sestru Svetlanu (64) tako što je nekoliko puta udario sekirom u glavu, a potom pokušao samoubistvo!

Ukućani su nesrećnu ženu pronašli kako leži potrbuške sa sekrom u glavi.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje, a na licu mesta .su inspektori krimilstičke policije.

N. Šević

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Sta vam je bre narode pa se istrebljujete medju sobom !!!!!!!!!!!!!!! Sin ubio oca i majku, muz ubio zenu, majka ubila dete,unuk ubio dedu - pa dali je ovo normalno ? Nama netreba rat da se istrebimo.Dali je svaki drugi psihopata ili ne drustvo treba da se zapita !!!!!!!!!!!!!

Zena

pre 7 godina

Pitam - zasto svi imaju sekiru u stanu? Zaista mi nije jasno....

Stole

pre 7 godina

nema raja pare da kupi pistolj i metke, pa koriste letve i sta stignu...

Drvoseča

pre 7 godina

Ja mislim da svi u kući sekiru imamo da bi cepali drva. Mislim da ti je sada jasnije.

moze samo vlah

pre 7 godina

da uradi ovako nesto.to je necuveno i bezobzirno.pa bre braco srbi ja sa vas volim ja sam bosanka,moji koreni su iz sandzaka Jasna S. ali bre braco srbi nemoj da se ubivate vise ovako.bolje se hebite nego da se ubivate.znaci porodici saucesce a vama bre braco srbi pamet u glavu bre

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija